Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

WorldCoo: Social Crowdfunding made in Catalonia

Perquè és un projecte diferent, pioner en la seva “espècie”. Perquè creiem en el què fan. Perquè demostren tenir coratge en una època en la que ser emprenedor és una carrera de fons. Avui us presentem Worldcoo.
***************************************
Worldcoo és una empresa social que neix a Catalunya sota el format de plataforma virtual aplicant el model del “crowdfunding” per a projectes de cooperació a nivell internacional.
Però, exactament, en què consisteix? Worldcoo s’encarrega de recaptar tant microdonacions de particulars com aportacions d’empreses que volen apostar per algun dels projectes que té al seu portfolio, projectes de cooperació basats en el desenvolupament sostenible, que tinguin el suport d’ONG’s de trajectòria reconeguda (cliqueu aquí per a descobrir els projectes en què treballen actualment).
Qualsevol particular que vulgui participar en un dels projectes només s’ha de registrar com a membre, escollir un dels projecte que Worldcoo acull i fer la micro/macrodonació que estimi oportú. Fàcil, simple i molt ràpid. A més, en tot moment, el particular pot seguir l’estat del projecte i conèixer totes les dades del mateix. Una aposta per la transparència, sens dubte.
Des del punt de vista empresarial resulta molt atractiu contribuir en aquests projectes, doncs, és un mitjà per a (i) poder implementar les polítiques internes de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i (ii) poden gaudir de determinats beneficis fiscals, demostrant públicament que són socialment responsables, actiu molt valorat des d’una perspectiva d’imatge corporativa.
En definitiva, solidaritat col·lectiva i patrocini empresarial convergeixen per tal de tirar endavant projectes de cooperació social amb seu a diferents indrets del món.
És molt probable que us pregunteu: quin és el model de negoci de Worldcoo? Doncs bé, el seu únic ingrés provindrà de les quotes que paguin les empreses que participin en els projectes. Agosarats i talentosos són els components de l’equip de Worldcoo: cliqueu aquí per a conèixer-los.
Per tal d’entendre millor com funciona aquest projecte, a continuació us deixem un reportatge elaborat per la Televisió de Sant Cugat:
Com no podia ser d’altra manera, també tenen presència a Facebook i a Twitter.
sharing
Contribuir a fer un món un pèl millor queda ja a només uns quants clicks del teu ratolí. A què esperes??

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on febrer 3, 2013 by in Uncategorized and tagged , , , .

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall