Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Sincerely yours, Anna Dart.

Ahir vaig tenir el plaer de conèixer personalment l’Anna Dart, un jove pintora establerta a Barcelona des de ja fa un temps. El motiu va ser el vernissage de la seva exposició “Sincerely yours”; una exposició on l’Anna pretenia mostrar al públic assistent la seva cara més sincera, el seu jo més íntim, explicar quina és la seva font d’inspiració.

El lloc escollit va ser el hall de l’Hotel Eurostars Bcn Design. Un espai modern on les pintures monocromàtiques de l’Anna encaixaven com un guant de seda a les parets de disseny avantguardista de l’Hotel. Voicí algunes imatges:

La seva obra combina la senzillesa del traç amb la fortalesa dels missatges que vol transmetre, l’aparent simplicitat de la tècnica de l’aquarel·la amb la complexitat de matisos que es poden observar a través de cada un dels seus dibuixos. Melancolia, distància, valentia, proximitat, tacte, mirades, sensualitat, desitjos, pors, alegria, soledat…

En paraules de l’Anna: “La acuarela es ambigua – perfecta e imperfecta. ¿Por qué? Es accidental, no se resiste a los inconvenientes ni a las dudas, el agua fluye y desaparece en seguida, es un aliento fugaz que nunca se repite, una emoción pura, un instante propio inimitable. Solo hay que saber amarla y saber abrir el paraguas a tiempo”.

L’autenticitat (valor en perill d’extinció): la seva raó de ser.

Durant la inauguració hi va haver les actuacions en directe del violinista Joao Silva (improvisació), els ballarins de Leftovers i el poeta Jaume Vaquer Sánchez. El fil musical que va acompanyar la performance de Leftovers fou la banda britànica The XX: chapeau! ;-).

Un altre element que va acompanyar l’exposició va ser el vi blanc i el cava rosat de Martí Serdà. Productes subtils que combinaven a la perfecció amb l’obra i personalitat delicada de l’artista. El vi blanc (Vinyet Blanc: 50% macabeu + 35% parellada + 15% muscat) suau i ben equilibrat i el cava rosat (Brut Rosé: 30% trepat + 35% pinot noir + 35% garnatxa) gratament espurnejant foren el millor maridatge per a un capvespre suggeridor i francament inspirador…

Coordenades:

  • Data: L’exposició roman oberta del 10 de juliol 2013 al 23 de setembre 2013.
  • Lloc: Hotel Eurostars Bcn Design (Passeig de Gràcia, 29-31) –> Per a accedir al hall de l’hotel que es troba situat a la primera planta, cal accionar el timbre de l’entrada i esperar que s’obrin les portes.
  • Entrada GRATIS.
  • Blog artista: http://annadart.wordpress.com/

1 comments on “Sincerely yours, Anna Dart.

  1. Retroenllaç: Art i dret, artistes i advocats | La meva Barcelona

Deixa un comentari

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall