Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Can Cargol

Dia plujós + colla d’amics + dinar previst + ganes de brasa i calçots + peresa de moure’s de Barcelona…Alguna idea d’on es pot anar? Doncs sí: Can Cargol.

Aquest restaurant de cuina tradicional catalana ubicat al Carrer València ha rebut el reconeixement de la Guia Routard durant bastant anys consecutius. El fet és que sempre està ple de gom a gom! Cal reservar, sinó ho tindreu bastant complicat (a no ser que vulgueu endegar una batalla campal a l’entrada del restaurant). A Can Cargol  hi podreu trobar una gran varietat de verdures (les “normals” i les “de temporada” -com els calçots o les carxofes-), carns a la brasa, broquetes, caragols i altres platets (p.ex. xatonada, esqueixada de bacallà, calamarsons amb fesolets de Santa Pau, formatge fos a la brasa) a un preu força correcte.

Bcn Last Call us recomana: Els caragols, sens dubte. Especialment els anomenats Cargols “All i oli”. Mmmmm!!!

A millorar: Si bé és cert que la qualitat del menjar és correcta i les racions també, cal advertir que el servei és una mica “expeditiu”. Dit en altres paraules, no pretengueu fer una sobretaula com si estiguéssiu a casa…

Igualment cal que l’staff estigui potser un pèl més pendent del grau de cocció de les carns sol·licitat pel comensal (suposem que algún descuit pot ser fruit de la quantitat de clients, però bé, no hauria de ser aquesta la justificació ;-)).

En qualsevol cas és un indret que us resoldrà la papereta si algún “capde” teniu els vostres amics guiris rondant per casa ;-).

Coordenades:

  • Adreça: Carrer Valencia, 234 (entre Roger de Llúria i Bruc)
  • Telèfon:  93.458.96.31

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

4 comments on “Can Cargol

  1. Natalia
    gener 20, 2013

    Tot boníssim! Un gran dinar i un gran descobriment barceloní!

  2. Serà qüestio de anar un dia… 😉

Deixa un comentari

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall