Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

imaginCafé: Barcelona estrena nou espai creatiu dirigit al públic millenial

1. New in Town. Old Building, but.

Remenant Instagram abans d’acabar 2017 vaig topar amb imaginCafé, un nou espai enorme al mig de la ciutat d’aquells on hi tenen cabuda tota mena d’activitats relacionades amb tecnologia, creativitat, música… Però qui podria haver-se instal·lat al mig de la ciutat tenint en compte el preu del m2? Si no ets Armancio Ortega, Apple o un grup empresarial ben poca cosa hi tens a fer.

De sobte caic en què La Caixa té una línea nova de clients a través de l’anomenat imaginBank: un banc on tot es gestiona mitjançant una App. De sobte tot quadra i més si fas scroll down a la seva pàgina web. Ha nascut la tribu dels “imaginers”.

«imaginers

Si eres cliente de imaginBank ya eres imaginer. Si no, hasta finales de febrero podrás disfrutar de todo el universo de imaginCafé. A partir de febrero regístrate como imaginer, o hazte cliente y disfruta de todas las ventajas de imaginCafé».

Van inaugurar el passat 20 de desembre i la notícia publicada a Expansión explica l’objectiu de la seva implantació.

«El objetivo de CaixaBank es reforzar el posicionamiento de ImaginBank, el banco para jóvenes que lanzó en enero de 2016 y que cuenta con más de 500.000 clientes. La idea es que el nuevo centro cultural gire en torno a la filosofía de este banco digital diseñado para operar sólo desde el móvil, es decir, será un espacio destinado a los clientes millennials del grupo financiero. El nuevo ImaginCafé se especializará en tecnología, innovación y creatividad aplicada a las artes, la cultura y el entretenimiento. CaixaBank suma más de 5,6 millones de clientes digitales, de los cuales 4,1 millones son clientes de banca móvil».

La façana principal, amb les seves quatre columnes dòriques, m’espera amb les portes obertes, vaig a veure si passo desapercebuda enmig del públic millennial.

IMG_7169

2. Espais de l’imaginCafé

La veritat és que l’espai és grandiós. Dues plantes dividides en diverses zones, quasi a l’estil AppleStore. Què hi podràs trobar? No et separis de mi, comença el recorregut.

Cafeteria

No li acabo de trobar caliu i que consti que no tinc res en contra de la cadena que s’hi ha instal·lat (potser el rètol de RODILLA és un pèl gran), però em recorda més l’ambient d’una terminal d’aeroport. Potser m’esperava trobar un lloc tipus Cosmos com tenen a la remodelada cafeteria de la llibreria La Central. Però bé, si tens gana pots fer un mos i el servei és molt agradable.

Àgora

A la “plaça central” de planta baixa hi ha un espai on s’hi preveu força activitat. Us aconsello anar mirant l’agenda .

IMG_7206

Workrooms

La part de dalt és la preferida dels freelance. Hi ha diverses zones on es pot treballar. De moment no cal reservar, però preveient l’èxit que tindrà, des de l’organització ja s’ha previst un sistema de reserva via correu electrònic. Diposen de la Big Table (màxim de 12 persones), El Cub (màxim de 4 persones) i la Sala Imagin (màxim de 10 persones). Ben equipades, té tota la pinta de ser el nou centre coworking dels millenials de la city.

IMG_7172

Obres de la Mai Blanco que podreu trobar al primer pis

IMG_7174

Obres de la Mai Blanco que podreu trobar al primer pis

Vacío

El meu espai preferit. S’hi han previst exposicions d’art, sobre viatges… Actualment hi ha una mini expo de l’artista barcelonina Mireia Ruiz (Cocolia Studio). La seva obra lluminosa i cromàtica m’ha fet pensar en la Coco Dávez, la Jessica Walsh o en el colors dels set design de l’autèntica i genuina Adi Goodrich una de les ponents del darrer Blanc Festival. 

IMG_7193

Shop up

Aquest racó pretén ser la vitrina de noves marques de moda, productes innovadors. La idea és donar suport al talent emergent de la ciutat. Parteix d’una bona premissa.

Garden by Samsung

Un dels col·laboradors de l’imaginCafé és Samsung , per tant algun raconet havia de tenir ;). Una sala de projeccions per a veure pelis, documentals…i moqueta verda de fons, que és un Garden ;-).

Labs Multimedia

A la planta baixa s’hi amaga un petit laboratori multimèdia on s’hi aniran presentant diversos projectes de creació digital. Una de les sales amb més història de l’edifici. S’ha volgut mantenir sense tocar-hi els armaris originals, conservant-hi fins i tot els petits rètols («Acreedoras», «Diarios de Fondo» aixequeu el cap i fixeu-vos-hi!) i la doble porta de seguretat (no us hi enganxeu els dits).

Gaming Arena

Aquesta zona farà les delícies dels amants dels video-jocs. Presentacions de jocs, esdeveniments e-sports, videoconsoles per a poder jugar… Gaming per un tub. El dia que hi vaig anar (dilluns 9:00h) ja hi havia un noi enganxadíssim. Segurament tenia lliure abans d’entrar a la UB.

IMG_7181

Fins aquí la meva visita. Ara us toca a vosaltres anar-hi a donar un cop d’ull. M’expliqueu què us ha semblat?

**************************

La cançó que acompanya el post d’aquesta setmana és Deadly Valentine de la Charlotte Gainsbourg. Em flipa el vídeo i el món intern d’aquesta artista. Tel père, telle fille.

*******************

Coordenades:

  • Adreça:  C/ Pelai, 11
  • Telèfon:  93.185.37.06
  • Horari: Tots els dies de la setmana de 8:00h a 22:00h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on gener 31, 2018 by in Uncategorized.

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

A %d bloguers els agrada això: