Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

imaginCafé: Barcelona estrena nou espai creatiu dirigit al públic millenial

1. New in Town. Old Building, but.

Remenant Instagram abans d’acabar 2017 vaig topar amb imaginCafé, un nou espai enorme al mig de la ciutat d’aquells on hi tenen cabuda tota mena d’activitats relacionades amb tecnologia, creativitat, música… Però qui podria haver-se instal·lat al mig de la ciutat tenint en compte el preu del m2? Si no ets Armancio Ortega, Apple o un grup empresarial ben poca cosa hi tens a fer.

De sobte caic en què La Caixa té una línea nova de clients a través de l’anomenat imaginBank: un banc on tot es gestiona mitjançant una App. De sobte tot quadra i més si fas scroll down a la seva pàgina web. Ha nascut la tribu dels “imaginers”.

«imaginers

Si eres cliente de imaginBank ya eres imaginer. Si no, hasta finales de febrero podrás disfrutar de todo el universo de imaginCafé. A partir de febrero regístrate como imaginer, o hazte cliente y disfruta de todas las ventajas de imaginCafé».

Van inaugurar el passat 20 de desembre i la notícia publicada a Expansión explica l’objectiu de la seva implantació.

«El objetivo de CaixaBank es reforzar el posicionamiento de ImaginBank, el banco para jóvenes que lanzó en enero de 2016 y que cuenta con más de 500.000 clientes. La idea es que el nuevo centro cultural gire en torno a la filosofía de este banco digital diseñado para operar sólo desde el móvil, es decir, será un espacio destinado a los clientes millennials del grupo financiero. El nuevo ImaginCafé se especializará en tecnología, innovación y creatividad aplicada a las artes, la cultura y el entretenimiento. CaixaBank suma más de 5,6 millones de clientes digitales, de los cuales 4,1 millones son clientes de banca móvil».

La façana principal, amb les seves quatre columnes dòriques, m’espera amb les portes obertes, vaig a veure si passo desapercebuda enmig del públic millennial.

IMG_7169

2. Espais de l’imaginCafé

La veritat és que l’espai és grandiós. Dues plantes dividides en diverses zones, quasi a l’estil AppleStore. Què hi podràs trobar? No et separis de mi, comença el recorregut.

Cafeteria

No li acabo de trobar caliu i que consti que no tinc res en contra de la cadena que s’hi ha instal·lat (potser el rètol de RODILLA és un pèl gran), però em recorda més l’ambient d’una terminal d’aeroport. Potser m’esperava trobar un lloc tipus Cosmos com tenen a la remodelada cafeteria de la llibreria La Central. Però bé, si tens gana pots fer un mos i el servei és molt agradable.

Àgora

A la “plaça central” de planta baixa hi ha un espai on s’hi preveu força activitat. Us aconsello anar mirant l’agenda .

IMG_7206

Workrooms

La part de dalt és la preferida dels freelance. Hi ha diverses zones on es pot treballar. De moment no cal reservar, però preveient l’èxit que tindrà, des de l’organització ja s’ha previst un sistema de reserva via correu electrònic. Diposen de la Big Table (màxim de 12 persones), El Cub (màxim de 4 persones) i la Sala Imagin (màxim de 10 persones). Ben equipades, té tota la pinta de ser el nou centre coworking dels millenials de la city.

IMG_7172

Obres de la Mai Blanco que podreu trobar al primer pis

IMG_7174

Obres de la Mai Blanco que podreu trobar al primer pis

Vacío

El meu espai preferit. S’hi han previst exposicions d’art, sobre viatges… Actualment hi ha una mini expo de l’artista barcelonina Mireia Ruiz (Cocolia Studio). La seva obra lluminosa i cromàtica m’ha fet pensar en la Coco Dávez, la Jessica Walsh o en el colors dels set design de l’autèntica i genuina Adi Goodrich una de les ponents del darrer Blanc Festival. 

IMG_7193

Shop up

Aquest racó pretén ser la vitrina de noves marques de moda, productes innovadors. La idea és donar suport al talent emergent de la ciutat. Parteix d’una bona premissa.

Garden by Samsung

Un dels col·laboradors de l’imaginCafé és Samsung , per tant algun raconet havia de tenir ;). Una sala de projeccions per a veure pelis, documentals…i moqueta verda de fons, que és un Garden ;-).

Labs Multimedia

A la planta baixa s’hi amaga un petit laboratori multimèdia on s’hi aniran presentant diversos projectes de creació digital. Una de les sales amb més història de l’edifici. S’ha volgut mantenir sense tocar-hi els armaris originals, conservant-hi fins i tot els petits rètols («Acreedoras», «Diarios de Fondo» aixequeu el cap i fixeu-vos-hi!) i la doble porta de seguretat (no us hi enganxeu els dits).

Gaming Arena

Aquesta zona farà les delícies dels amants dels video-jocs. Presentacions de jocs, esdeveniments e-sports, videoconsoles per a poder jugar… Gaming per un tub. El dia que hi vaig anar (dilluns 9:00h) ja hi havia un noi enganxadíssim. Segurament tenia lliure abans d’entrar a la UB.

IMG_7181

Fins aquí la meva visita. Ara us toca a vosaltres anar-hi a donar un cop d’ull. M’expliqueu què us ha semblat?

**************************

La cançó que acompanya el post d’aquesta setmana és Deadly Valentine de la Charlotte Gainsbourg. Em flipa el vídeo i el món intern d’aquesta artista. Tel père, telle fille.

*******************

Coordenades:

  • Adreça:  C/ Pelai, 11
  • Telèfon:  93.185.37.06
  • Horari: Tots els dies de la setmana de 8:00h a 22:00h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on gener 31, 2018 by in Uncategorized.

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 @wearesilence.works ••• ‘Ser aliè a la pressa’. ‘No prioritzar la necessitat de demostrar i mostrar-se’. ‘Aparcar l’oportunisme’. Aquests són alguns dels temes que van sortir durant l’entrevista que fa uns dies vaig fer als fundadors de Silenceworks, un estudi independent de disseny gràfic i branding amb seu a Barcelona, recentment fundat per la Claudia Burbano de Lara (@claudiaburbanodelara) i en Francesc Talamino (@francesctalamino). A Silenceworks el silenci s’erigeix com a motor creatiu. Tenen veu pròpia i només cal entrar a la seva pàgina web per veure-ho. Contingut i continent. Ho tenen tot. ✨Link in bio ✨ #CreatiusMadeInBarcelona . . . . #silenceworks #silenceworksagency #barcelona #creativity #silenceworksbarcelona #creatius #madeinbarcelona #branding #graphicdesign #agency #designlab #bcn #bcnlastcall #newpost #trends #silence #silenci
Si @gastrofilia me dice ven (y hagamos menucito) lo dejo tó (bé, gairebé tot). Doncs sí, sorpresa de les bones amb el menú de la gent de @laturulecabcn (11,90 € dos plats + beguda) i quantitats que ni ma mare. Si és que cal fer cas a la gent amb criteri... #Under20Euros ✨ . . . . #bcnlastcall #gastrofilia #bcnrestaurants #laturuleca #menú #instafood #ceviche #bcnfoodie #bcnfoodies #cuinaperuana #cocinaperuana #yummy #menudeldia #menu
Coup de foudre amb les bosses i moneders de @kris_mikita ahir a @mybarrio💘 #MadeInBarcelona . . . . #bcnlastcall #bcn #localbrand #shoppinglocal #bcnbrand #KrisMikita #bags #handbags #DesignedinBarcelona #design #mybarrioxmashouse #bcnbrands
Hauria d’existir un Pantone del color del cel avui a Barcelona 💙🍂✨
@lesfillesbarcelona, la nuit ✨🍸✨ ••• #bcnlastcall #dinner #barcelona #diagonal #lesfillesbarcelona #lanuit #cozyplace #bcnrestaurants
NEW IN TOWN 🌴🔸@darial 🔸🌴 ••• Al número 37 d’Ausiàs March us espera DARIAL, la nova concept store de la ciutat. 1500m2 de moda, complements, objectes de decoració, mobiliari i llibres. Hi podreu trobar marques com Raf Simons, JW Anderson, Dries Van Noten, Maison Margiela, Rue de Verneuil, Jil Sander, Saturdays NYC, Être Cecile, Maison Kitsuné, Lomography, Bang & Olufsen, Mariage Frères o Cire Trudon, entre d’altres. ••• L’atmosfera oriental hi és present a través de l’opulència de la decoració: grans palmeres daurades que sostenen el temple del seu creador: Djaba Diassamidze (@__djaba__ ) ••• A la secció de llibres us podeu endur alguna petita sorpresa: hi ha llibres descatalogats i de col·leccionista. ••• Darial es troba a la coneguda Casa Tomàs Roger projectada per l'arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia i construïda entre els anys 1892 i 1895. Si hi passeu, entreu-hi✨
Una exposición meravellosa us està esperant al @caixaforum: ‘Càmera i ciutat. La vida urbana en la fotografia i el cinema’. Quin plaer viatjar per París, Barcelona, Nova York, etc a través de les fotografies de Doisneau, Brassaï, Man Ray, Henri Cartier-Bresson, Édouard Boubat, Lee Friedlander, Robert Frank, Ródtxenko (a la imatge), Paul Strand, Pérez de Rozas o Pere Català Pic. La ciutat com a escenari, com a punt de trobada, com a protesta com a catalitzador del canvi. Súper recomanable! Fins al 08/03/2020 ✨
Si aneu per la zona de Montjuïc el millor que podreu fer és anar a dinar al @petit_montjuic || Qualitat humana directament proporcional a la qualitat gastronòmica de la seva proposta. Un 10 ♥️
Sí, heu llegit bé: «Santa Eulàlia. Boquería 1, 3 y 5. Barcelona». ••• I és que l’emblemàtica botiga que ara està ubicada al Passeig de Gràcia, va nèixer #ohsorpresa al Pla de la Boqueria com a establiment de venda de teixits l’any 1843, just al costat de l’ermita de Santa Eulàlia, d’aquí el nom. No va ser fins l’any 1941 que es va obrir una botiga al número 60 del Passeig de Gràcia. L’any 1944 va tancar la del Pla de la Boqueria però n’obrien una segona al Passeig de Gràcia, aquesta vegada al número 93, orientada a la moda masculina que és la que actualment mantenen viva i la que compta amb marques/productes exclusius. ••• El primer pis de la botiga té una petita joia: un petit Bistrot amb les parets vestides de pòsters originals de l’època. Tot aquest rollo per dir-vos que fins al 24/11, si hi aneu, podreu gaudir de dos cocktails que ha creat Javier de las Muelas (@drymartinijdlm) per a 👉🏻 @cocktailboulevardbcn: un festival de la cocteleria creat per @barcelonapaseodegracia en el que participen 14 hotels i restaurants de la zona. El cocktail que he tastat jo (Backstage Madness) era sense alcohol i ostres sí, quina Madness, tu!: polpa de coco, yuzu, orange blossom honey, xarop de coco, maracuiá i litxi natural. Flipamenta de lo bo que estava. Us deixo a stories some nice pictures (o no tan nice, però són les que em fa l’iPhone 6s 😁). #CocktailBoulevardBcn #BcnLastCall

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: