Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Mexcla: proposta mexicana al barri de Gràcia

I vet aquí una altra proposta gastronòmica. Aquesta vegada us porto al Barri de Gràcia.

El restaurant mexicà Mexcla es va inaugurar fa vuit mesos al mateix local on abans hi havia el restaurant Revoluciona’t. Ostres! Quin canvi!! Res a veure ;-)…Ni millor, ni pitjor. Radicalment diferent!!

D’aparença discreta, doncs no és el típic mexicà de decoració colorista (d’aquella que et fa venir mal de tarro), Mexcla proposa una carta molt extensa i innovadora ja que no ofereix el que es podria catalogar com “típica-cuina-mexicana-#andaleandale”, tot i que inclou més d’un plat conegut (menys mal, així els que no som autòctons no anem taaaan perduts ;-)…)

A la carta de “tapes” hi trobem propostes molt interessants com el “volcà de vedella amb formatge i xilis torejats” -aquests, a Mèxic, normalment els fan servir per acompanyar les carns- o bé les torrades (elaborades amb blat de moro) amb gambes “al ajillo”, gulas i bolets.

Altres plats originals són el ceviche de gambes amb mango, alfàbrega, ceba morada i sal xilena o el ceviche de bacallà amb síndria, ceba morada, menta i sal xilena. Una me[x]cla explosiva de sabors!!! ;-).

No recordo el nom exacte del plat de la foto que hi ha a continuació (i què voleu? em vaig atabalar tanta novetat), però sí que en puc fer la descripció “by Núria”: petites empanades amb formatge acompanyades de verduretes saltejades a la brasa. Això era un dels entrants que vam escollir.

20140203-191745.jpg

A la següent fotografía teniu teniu els tacos de gambes amb xampinyons i salsa mezcal amb un toc de taronja (7.50 euros). De tacos també en teniu de carn de vedella rostida, ceba, coriandre i guacamole; un que es diu “carnitas” amb carn de porc confitada, ceba i coriandre; un altre de pollastre “al pastor” on el pollastre es marina amb “axiote” (espècie), ceba i pinya. N’hi ha un que es diu “campechano”: de bistec amb xoriço, ceba i alvocat (bé, campechano “contundente” l’anomenaria jo…). Tots els tacos ronden un preu de 8 euros i són força complets.

20140203-191755.jpg

Aquí teniu un plat de tostadas (2 “tortitas” de blat de moro amb dos ous trencats, huitlacoche -un bolet que creix a la panotxa del blat de moro- i xips de porro. Preu 7.50 euros).

20140203-191825.jpg

El guacamole, com a entrant, no podia faltar: casolà i amb una presentación digna de ser fotografiada ;-).

20140203-191926.jpg

I voilà les empanades de huitlacoche, un nou sabor que el meu cervell i les meves papil·les gustatives ja han enregistrat…

20140203-191947.jpg

El preu del sopar per a 4 persones havent agafat 3 plats per a compartir i 1 plat de segon per a cadascú + 1 coronita per cap + cafès = no va arribar a 18 euros per persona.

Conclusió: Repetiré!! Això sí, el proper dia tastaré les postres i els còctels, que la cosa promet ;-).

20140203-192004.jpg

Coordenades:

  • Adreça: Carrer Ramón i Cajal, 35 (al costat de la Plaça Revolució)
  • Telèfon: 93.007.39.38

4 comments on “Mexcla: proposta mexicana al barri de Gràcia

  1. Baco y Boca
    febrer 4, 2014

    Ándale!!!

    • Bcn Last Call
      febrer 4, 2014

      Però no un ándale qualsevol! un Ándale amb disseny, amb unes propostes molt engrescadores i amb un preu bastant correcte!!!

  2. Enrique y Ángeles
    febrer 4, 2014

    Núria, el plato que no recordabas era el mío, un segundo, fajitas vegetarianas con queso fundido por encima opcional. También estaba muy rico, como todo lo que probé. Yo también quiero volver. Un gran descubrimiento.
    Besos

    • Bcn Last Call
      febrer 4, 2014

      Gracias por la puntualización Enrique!! Creo que con tanta cosa encima de la mesa me aturrullé 😉

      PD: al menos he acertado con los ingredientes ;-))))

      Un abrazo!!

      Núria

Deixa un comentari

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall