Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

Just fa una setmana que Feeld Organic va obrir les seves portes i trobo que la grisa Diagonal ja té un color més saludable, més verd i això gràcies a aquest nou espai multifuncional, de quasi de 500 m2 (#pocabroma), que l’altre dia vaig tenir l’ocasió de visitar.

Tres socis gallecs van decidir, un bon dia de fa aproximadament dos anys (segons m’explicava en Brais -un dels tres socis-), engegar un projecte de menjar saludable on la premissa fos “les coses es poden fer d’una altra manera, d’una manera més sostenible”.

El concepte el tenien clar, el que no tenien tan clar era com havien de donar-li forma. Inspirats pel cosmopolitisme de grans ciutat com Berlin, Londres, Nova York o Moscou i per com aquestes ciutats havien integrat el concepte de “menjar saludable” en el seu dia a dia (a través de tendes, restaurants, locals de venta de productes orgànics, etc) van acabar concloent que la fórmula que ells posessin en pràctica havia d’incloure necessàriament un espai on poder adquirir els productes orgànics i un altre on poder-los tastar. Això darrer era la clau…

Dit i fet ;-), Feeld Organic es troba dividit en els següents espais:

1. BAR (entrada)

20140702-223157-81117895.jpg

Entrant a mà dreta i donant-vos la benvinguda a aquest temple de menjar sà i orgànic trobareu aquest increïble mural d’en Conrat Roset: sens dubte una oda a la mare naturalesa amb la majestuositat colorista que defineix l’obra d’aquest jove artista català de reconegut prestigi.

Al bar hi podreu fer entrepans (hi ha sempre una opció vegetariana), amanides, plats del dia molt saludables, prendre un batut/suc amb fruita natural o menjar un iogurt (vosaltres escolliu quins trossets de fruita i condiments hi voleu posar). També podreu fer una birreta (tenen una marca molt curiosa que es diu Er Boquerón -la primera i única cervesa del món amb aigua del mar-).

2. SUPERMERCAT (planta baixa):

Destacaria l’ampli ventall de productes que tenen al supermercat. Des dels aliments frescs com les verdures (provinents d’agricultura ecològica), la carn (principalment races autòctones) i el peix (100% sostenible i certificat per organismes com el MSC, l’ASC o WWF), fins als aliments envasats com la pasta, els llegums, els tes (tenen entre moooltes, la marca Clipper), les espècies, passant pels cereals, les xocolates, les galetes, les salses… En definitiva, hi ha de TOT.

Han buscat el millor menjar orgànic i natural del mercat, mantenint un estricte estàndar de qualitat i comprometent-se amb la producció d’aliments sostenibles.

Tot i haver fet més de 4 voltes pel supermercat he de reconèixer que vaig ser incapaç de recordar més de tres marques diferents dels productes que hi tenien exposats. Tenen productes de proximitat i, a fi i efecte de cobrir una major varietat, molts també provenen de l’estranger.

Aquí teniu la meva selecció de productes + la tote amb el dibuix de Conrad Roset (la podeu adquirir quan feu la vostra compra).

20140702-205833-75513612.jpg

Per ordre i seguint les agulles del rellotge: 1) flakes d’espelta (marca Biocop); 2) blat de Moro, molt cruixent i gens salat 😉 (marca Ethiquable); 3) barreja de llavors (marca Biográ); 4) xocolata amb llet suïssa (marca Stella), també m’ha agradat molt; i 5) galetes amb gust de llimona (marca Sarchio -italiana-), molt recomanables per acompanyar un te (o fer la funció de “repostre” ;-)).

Només apuntar, en darrer lloc, que també tenen un petit-coin de cosmètica bio amb marques, com la francesa Florame, que treballen sense  derivats del petroli i que són molt naturals.

3. RESTAURANT (planta de dalt):

20140703-000208-128128.jpg

L’espai del restaurant, a la primera planta, és molt funcional (wifi i endolls inclosos) i les propostes del dia te les “canta” el cuiner quan vas a treure el cap al que seria “la cuina”. Jo em vaig decantar per un plat de pasta amb guarnició (fet al moment, així s’evita que el plat sigui “compacte”, ja m’enteneu ;-)). El cuiner, un noi molt trempat del País Basc em va confessar que era la primera vegada que deia “bon profit” en català: “Ai noi!! no serà pas l’última ;-)”.

20140702-205832-75512318.jpg

No venen ampolletes d’aigua. Al seu lloc et porten l’aigua filtrada que ells mateixos tenen al local en unes ampolles de vidre “marca de la casa” mai millor dit. Em pregunto si les venen aquestes ampolles… 😉

20140702-205834-75514983.jpg

A més de les modernitats del wifi i dels endolls, comentar-vos que el que consumeixes al bar i al restaurant queda registrat a una targeta que els propis empleats de Feeld et proporcionen. El disseny d’aquesta targeta és orgànicament-original!! ;-P

20140702-205830-75510696.jpg

4. FLORISTERIA (entrada):

Finalment, abans de sortir veureu hi ha un raconet amb flors. De sobte sembla que la dona del mural d’en Conrad Roset prengui vida propia i et pregunti si vols comprar alguna flor. En realitat és l’Alba, l’encarregada de les flors qui, amb un somriure tímid, et pregunta si estás cercant alguna flor en especial. Feu-li cas, ella és l’experta en la matèria :-).  

En resum, Feeld és un racó molt agradable on passar-hi una bona estona ja sigui berenant, picant alguna cosa, prenent un batut o simplement donant una volta pel seu supermercat. Sortireu amb un altre color de cara (i probablement d’esperit), us ho puc garantir 😉

Molta sort equip Feeld!!! // Boa sorte equipo Feeld!!!

PD: Ah! Se m’oblidava! Estan de sorteig! i quin regal!!! Una cistella de productes orgànics per valor de 250 euros (jo l’he vista de prop i fa por de lo gran que és :-)) Visteu la seva pàgina de Facebook per a obtenir més info!

20140702-211308-76388392.jpg

Coordenades:

 • Adreça: Avinguda Diagonal, 449 (entre Casanova i Muntaner)
 • Telèfon: 93.532.85.03

 

 

4 comments on “Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

 1. Barcelona Colours (Eva)
  Juliol 2, 2014

  Pero que Chulisimo! Esta semana lo estás petando!! Tus posts siempre me gustan mucho, pero estos dos se superan! Superwoman! Gracias x las recomendaciones! Besos!

  > El 03/07/2014, a las 00:53, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   Juliol 2, 2014

   Jajajaja!!! mil gracias Eva!!! Con comentarios así aún me dan más ganas de hacerlos más chulos!! 😉

   Mil zenkiussss!!!

 2. Montse
  Juliol 7, 2014

  ostres que guapo!! m’encanten aquests llocs…hi aniré un dia d’aquests !! moltes gràcies i fins aviat Núria!!

  • Bcn Last Call
   Juliol 7, 2014

   Montse, t’encantarà!!!! I són molt agradables els nois que ho porten!!
   Una abraçada!
   Núria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 avui us parlo d’un edifici de Barcelona que vaig visitar fa uns dies i que em va fascinar. Si l’haguéssim de definir amb paraules claus aquestes serien: ‘ciència, art tèxtil i sostenibitat’. Si vols saber de quin es tracta, clica a la bio, #yatusabes ⬆️ #ALaBcnLastCallLiHaFlipatAquestEdifici 👩🏻🏢
NEW IN TOWN 👉🏻 @lapicanteriaescriba 🍸🌮🥟 || La foto no fa justícia als plats de cuina fusió Japó-Perú-Brasil-Mèxic que vaig tastar l’altre dia (de fet sembla que sigui d’una festa foodie-cromàtica dedicada al color taronja). Si el carrer Marià Aguiló ja tenia molts punts de ser el meu preferit del Poblenou, La Picanteria m’hi ha acabat de convèncer. A més de la manduca un parell de coses interessants:☝🏼tenen una carta de cocktails MOLT recomanable; i✌🏼la barra és prou ampla per dinar/sopar si no queden taules. #LaBcnLastCallContinuaEnamoradaDelPoblenou 👩🏻🧡
El @jbyelcuco té un do: m’agrada tot el que dissenya. La seva col•lecció ‘Medley’ AW18/19 m’ha flipat tan que fins i tot m’he pegat uns dancings allí al mig de la botiga de la guapa de la Belén (@jimenez_store)❤️👉🏻 @offbeat_bcn (Raval). Gracias por esta mañana a los dos. Así(n), sí. #MadeInBarcelona
The sky is blue i la @catpowerofficial acaba de treure disc. Res pot anar malament avui ✨(deixeu els llistats enllaunats d’spoti i poseu-vos aquesta meravella de disc) #LaBcnLastCallFlipaFortAmbCatPower 👩🏻🎧
📣 NOU POST AL BLOG 👉🏻 @desteje || M’estava a punt de caducar el carnet de bloggera i he decidit posar-hi remei: reprendre el blog i explicar qui és la noia de la foto (no sóc jo, aquest melenón-pantene no és meu, és d’una de les persones amb més gust estètic i artístic que conec). Si la voleu conèixer aneu a la bio. #LaBcnLastCallQuasiPerdElCarnetDeBloggera 👩🏻✒️
Diria que @rasoterrabcn ha passat totes veggie-ISO del planeta. Si hi vaig un parell de vegades més crec que em faré vegetariana. #LaBcnLastCallPotserEsFaVegetariana 👩🏻🥦
• En la periferia brillante de una galaxia mediana, en medio de un mar oscuro donde flota nuestro mundo. Tú, que vienes a rondarme como los nueve planetas, parece que cuando bailas llueven miles de cometas. Tú que vienes a rondarme amárrate a mí • ❤️ #MWKUA @mariaarnaldimas
A mi em poses un cevichito al davant i...❤️ Diria que després del sushi (i de tot el que cuina ma mare) el ceviche és un dels meus plats preferits. Recomanacions d’algun restaurant a Barcelona? (ja conec els de @lascarbcn @costapacificobcn @totorabcn @ceviche103 @makobcn @pankorestaurant i @palocortaobcn -el de la 📸-). Bon cap de setmana a tothom i espero suggeriments! #LaBcnLastCallTéMonoDeCeviche 👩🏻🐟
Faria un cafè amb tu, aquí. Si si. Tu... 👉🏻#oldintownbcn 👈🏻

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: