Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

Just fa una setmana que Feeld Organic va obrir les seves portes i trobo que la grisa Diagonal ja té un color més saludable, més verd i això gràcies a aquest nou espai multifuncional, de quasi de 500 m2 (#pocabroma), que l’altre dia vaig tenir l’ocasió de visitar.

Tres socis gallecs van decidir, un bon dia de fa aproximadament dos anys (segons m’explicava en Brais -un dels tres socis-), engegar un projecte de menjar saludable on la premissa fos “les coses es poden fer d’una altra manera, d’una manera més sostenible”.

El concepte el tenien clar, el que no tenien tan clar era com havien de donar-li forma. Inspirats pel cosmopolitisme de grans ciutat com Berlin, Londres, Nova York o Moscou i per com aquestes ciutats havien integrat el concepte de “menjar saludable” en el seu dia a dia (a través de tendes, restaurants, locals de venta de productes orgànics, etc) van acabar concloent que la fórmula que ells posessin en pràctica havia d’incloure necessàriament un espai on poder adquirir els productes orgànics i un altre on poder-los tastar. Això darrer era la clau…

Dit i fet ;-), Feeld Organic es troba dividit en els següents espais:

1. BAR (entrada)

20140702-223157-81117895.jpg

Entrant a mà dreta i donant-vos la benvinguda a aquest temple de menjar sà i orgànic trobareu aquest increïble mural d’en Conrat Roset: sens dubte una oda a la mare naturalesa amb la majestuositat colorista que defineix l’obra d’aquest jove artista català de reconegut prestigi.

Al bar hi podreu fer entrepans (hi ha sempre una opció vegetariana), amanides, plats del dia molt saludables, prendre un batut/suc amb fruita natural o menjar un iogurt (vosaltres escolliu quins trossets de fruita i condiments hi voleu posar). També podreu fer una birreta (tenen una marca molt curiosa que es diu Er Boquerón -la primera i única cervesa del món amb aigua del mar-).

2. SUPERMERCAT (planta baixa):

Destacaria l’ampli ventall de productes que tenen al supermercat. Des dels aliments frescs com les verdures (provinents d’agricultura ecològica), la carn (principalment races autòctones) i el peix (100% sostenible i certificat per organismes com el MSC, l’ASC o WWF), fins als aliments envasats com la pasta, els llegums, els tes (tenen entre moooltes, la marca Clipper), les espècies, passant pels cereals, les xocolates, les galetes, les salses… En definitiva, hi ha de TOT.

Han buscat el millor menjar orgànic i natural del mercat, mantenint un estricte estàndar de qualitat i comprometent-se amb la producció d’aliments sostenibles.

Tot i haver fet més de 4 voltes pel supermercat he de reconèixer que vaig ser incapaç de recordar més de tres marques diferents dels productes que hi tenien exposats. Tenen productes de proximitat i, a fi i efecte de cobrir una major varietat, molts també provenen de l’estranger.

Aquí teniu la meva selecció de productes + la tote amb el dibuix de Conrad Roset (la podeu adquirir quan feu la vostra compra).

20140702-205833-75513612.jpg

Per ordre i seguint les agulles del rellotge: 1) flakes d’espelta (marca Biocop); 2) blat de Moro, molt cruixent i gens salat 😉 (marca Ethiquable); 3) barreja de llavors (marca Biográ); 4) xocolata amb llet suïssa (marca Stella), també m’ha agradat molt; i 5) galetes amb gust de llimona (marca Sarchio -italiana-), molt recomanables per acompanyar un te (o fer la funció de “repostre” ;-)).

Només apuntar, en darrer lloc, que també tenen un petit-coin de cosmètica bio amb marques, com la francesa Florame, que treballen sense  derivats del petroli i que són molt naturals.

3. RESTAURANT (planta de dalt):

20140703-000208-128128.jpg

L’espai del restaurant, a la primera planta, és molt funcional (wifi i endolls inclosos) i les propostes del dia te les “canta” el cuiner quan vas a treure el cap al que seria “la cuina”. Jo em vaig decantar per un plat de pasta amb guarnició (fet al moment, així s’evita que el plat sigui “compacte”, ja m’enteneu ;-)). El cuiner, un noi molt trempat del País Basc em va confessar que era la primera vegada que deia “bon profit” en català: “Ai noi!! no serà pas l’última ;-)”.

20140702-205832-75512318.jpg

No venen ampolletes d’aigua. Al seu lloc et porten l’aigua filtrada que ells mateixos tenen al local en unes ampolles de vidre “marca de la casa” mai millor dit. Em pregunto si les venen aquestes ampolles… 😉

20140702-205834-75514983.jpg

A més de les modernitats del wifi i dels endolls, comentar-vos que el que consumeixes al bar i al restaurant queda registrat a una targeta que els propis empleats de Feeld et proporcionen. El disseny d’aquesta targeta és orgànicament-original!! ;-P

20140702-205830-75510696.jpg

4. FLORISTERIA (entrada):

Finalment, abans de sortir veureu hi ha un raconet amb flors. De sobte sembla que la dona del mural d’en Conrad Roset prengui vida propia i et pregunti si vols comprar alguna flor. En realitat és l’Alba, l’encarregada de les flors qui, amb un somriure tímid, et pregunta si estás cercant alguna flor en especial. Feu-li cas, ella és l’experta en la matèria :-).  

En resum, Feeld és un racó molt agradable on passar-hi una bona estona ja sigui berenant, picant alguna cosa, prenent un batut o simplement donant una volta pel seu supermercat. Sortireu amb un altre color de cara (i probablement d’esperit), us ho puc garantir 😉

Molta sort equip Feeld!!! // Boa sorte equipo Feeld!!!

PD: Ah! Se m’oblidava! Estan de sorteig! i quin regal!!! Una cistella de productes orgànics per valor de 250 euros (jo l’he vista de prop i fa por de lo gran que és :-)) Visteu la seva pàgina de Facebook per a obtenir més info!

20140702-211308-76388392.jpg

Coordenades:

 • Adreça: Avinguda Diagonal, 449 (entre Casanova i Muntaner)
 • Telèfon: 93.532.85.03

 

 

4 comments on “Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

 1. Barcelona Colours (Eva)
  Juliol 2, 2014

  Pero que Chulisimo! Esta semana lo estás petando!! Tus posts siempre me gustan mucho, pero estos dos se superan! Superwoman! Gracias x las recomendaciones! Besos!

  > El 03/07/2014, a las 00:53, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   Juliol 2, 2014

   Jajajaja!!! mil gracias Eva!!! Con comentarios así aún me dan más ganas de hacerlos más chulos!! 😉

   Mil zenkiussss!!!

 2. Montse
  Juliol 7, 2014

  ostres que guapo!! m’encanten aquests llocs…hi aniré un dia d’aquests !! moltes gràcies i fins aviat Núria!!

  • Bcn Last Call
   Juliol 7, 2014

   Montse, t’encantarà!!!! I són molt agradables els nois que ho porten!!
   Una abraçada!
   Núria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

BARNATRESC 〰️ a mi si la @lamevabcn “me dice ‘ven’, lo dejo todo”, així que avui m’he tret el carnet de #BarnaTresc (és gratis, peñuqui) i hem caminat 10 km (des de la Barceloneta fins a Sant Adrià de Besós). Recomanable per conèixer la ciutat (avui he descobert que el Besós té l’aigua cristal•lina a la desembocadura) i fer exercici. Trobeu tota la info de les rutes a la web 👉🏻 www.euro-senders.com/barnatresc || ✏️Apunteu! les properes són el 12/05 - 16/06 i el 06/07 (nocturna) #ActivitatGratuïta 💚
Com anem de ‘dramitas’? Ahir vaig trobar aquesta fantàstica llibreta de @cicadidaestudio a @lallamastore (👉🏻 post in progress, next week el publico) i vaig pensar en comprar-ne un grapat i regalar-les a aquelles persones -tots tenim un(a) #dramaqueen a la vora- que viuen en un drama permanent. Segons com, també pot ser un regal de Sant Jordi. Ahí lo dejo... 😁 Bon cap de setmana! #NoQuieroMásDramasEnMiVidaSoloComediasEntretenidas #AlaskaDixit
Jo m’enamoro. Tu t’enamores. Paris m’enamora. He transformat la meva ressaca parisenca en 10 propostes per si heu de visitar la ciutat durant les properes vacances. Si us molen, comenteu, ne soyez pas timide 😁! ➖➖➖➖ 1️⃣ Marché des Enfants Rouges: petit mercat on podeu fer una parada i menjar alguna cosa sense que us costi un ronyó (opcions vegeterianes, libaneses, japoneses, italianes,…). . 2️⃣ Grand Palais: sempre val la pena mirar la programació artística d’aquesta GRAN sala. . 3️⃣ Merci: LA concept store més coneguda de París (ara que ja no hi ha Colette). Hi teniu un petit racó-cafeteria molt mono si heu de fer una pausa. . 4️⃣ Fundació Henri-Cartier Bresson: si sou amants de la fotografia, mireu-hi la programació. No és un espai gaire gran però us podeu trobar amb exposicions que valguin molt la pena. . 5️⃣ Kerzon: en aquesta botiga de la rue de Turenne hi podreu trobar, entre d’altres productes meravellosos, espelmes amb l’olor de Place des Vosges, del Parc Monceau i de mil racons més de París. . 6️⃣ Mariage Frères: una de les meves botigues preferides per a comprar te: especialment bonic l’establiment que tenen a la Place de la Madeleine. . 7️⃣ Le Bon Marché: un dels imprescindibles de la Rive Gauche: una de les galeries més antigues de Paris on s’hi passegen artistes i actrius: jo aquest diumenge m’hi vaig trobar a l’Isabelle Nanty (Georgette a la peli d’Amélie). Molt bona selecció de productes i un ambient gens estressant si es compara amb Lafayette o Printemps. . 8️⃣ La Cité de la Musique: jo hi vaig anar per l’expo de ‘Doisneau et la musique’ però em va agradar tant l’edifici, com l’expo com tot l’espai de la Villette que hi ha la vora. . 9️⃣ French Trotters: concept store de dos pisos on hi pots trobar marques interessants i les darreres propostes de moda, complements i llar. Preus pels núvols. (Però mola MOLT la selecció que hi tenen). . 🔟 Le Loir dans la Théière: un dels meus imprescindibles del barri del Marais per a té i pastissos. Sol haver-hi força gent per la tarda però pel matí és genial. No hi estan permesos els ordinadors. No és un lloc de modernillos. I precisament m’encanta per això.
Bonne gueule et bon weekend à tout le monde! ✨
Després d’haver passat desenes de vegades durant el darrer any pel carrer Parlament fa un parell de dies em vaig donar compte de que existeix (#OleMiEmpane) 💁🏻‍♀️👉🏻 @misskleckley una botiga de roba i complements amb marques que van des de @lazyoafs a Champion passant per Ellesse, Valfré, Crap Eyewear, Coucousuzette, Models Own, Holy Recycle i d’altres. La meva preferida 👉🏻 @pepaloves 😍 #BcnShops
Ahir va començar la 5a edició de @moritzfeeddog. Si esteu per la ciutat aquest cap de setmana i us agrada la moda aquest festival és una cita imperdible. S’hi projectaran documentals com ”Cambodian Textiles”, “Les dessins de Christian Dior”, “The Times of Bill Cunningham”, “Paris Couture” o “The Wars of Coco Chanel”, entre d’altres. El que obria el festival ahir “Yellow is forbideen” em va flipar. Avui toca sessió doble 🍿 #LaBcnLastCallVaAlMoritzFeedDog 👩🏻👗
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @barcugat || Li podrien haver posat ‘Bistrot Cugat’, ‘Le Comptoir de l’Eixample’ i mil combinacions franco-catalanes més. Doncs no. Li han posat Cugat en honor a la llibreria-papereria que fins fa poc hi havia al número 99 del Carrer Bruc. L’acaben d’obrir i ja està al meu Top 10 de bars-restaurants preferits de la ciutat. Enhorabona Quim i Joan, aquest local és canela fina!👌🏼 || Teniu la meva crònica al link de la bio 😉
«El seu ull sempre en cerca de la modernitat, retrata de manera inquietant aquesta continua transformació que allò modern imprimeix i exigeix la seva gent i les seves ciutats». ••• Fins al 19 de maig podeu visitar ‘Berenice Abbott. Retrats de la modernitat’ a @mapfrefcultura. Un recorregut per la trajectòria de la fotògrafa americana Berenice Abbott a través de gairebé 200 fotografies procedents d’algunes de les col·leccions nord-americanes més importants: The New York Public Library, The George Eastman Museum (Rochester, Nova York), The Howard Greenberg Gallery (Nova York), The International Center of Photography (Nova York), The MIT Museum (Cambridge, Massachusetts) i el The Museum of the City of New York. ••• Foto 1) exterior @mapfrefcultura Foto 2) retrat de Lucia Joyce (filla de James Joyce) Foto 3) Pont de Manhattan, 1936 Foto 4) Bar de Cabaret (aquesta és d’Eugène Atget ❤️ -n’hi ha 11 d’ell-) ••• 🗓 Dilluns de 14h a 20h /  De dimarts a dissabte de 10h a 20h /  Diumenges i festius de 11h a 19h. ••• #expoBereniceAbbott MERAVELLA ✨ (jo hi torno segur)
La Dreta de l’Eixample, les seves façanes i aquesta llum... 😍 #oldintownbcn

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: