Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

Just fa una setmana que Feeld Organic va obrir les seves portes i trobo que la grisa Diagonal ja té un color més saludable, més verd i això gràcies a aquest nou espai multifuncional, de quasi de 500 m2 (#pocabroma), que l’altre dia vaig tenir l’ocasió de visitar.

Tres socis gallecs van decidir, un bon dia de fa aproximadament dos anys (segons m’explicava en Brais -un dels tres socis-), engegar un projecte de menjar saludable on la premissa fos “les coses es poden fer d’una altra manera, d’una manera més sostenible”.

El concepte el tenien clar, el que no tenien tan clar era com havien de donar-li forma. Inspirats pel cosmopolitisme de grans ciutat com Berlin, Londres, Nova York o Moscou i per com aquestes ciutats havien integrat el concepte de “menjar saludable” en el seu dia a dia (a través de tendes, restaurants, locals de venta de productes orgànics, etc) van acabar concloent que la fórmula que ells posessin en pràctica havia d’incloure necessàriament un espai on poder adquirir els productes orgànics i un altre on poder-los tastar. Això darrer era la clau…

Dit i fet ;-), Feeld Organic es troba dividit en els següents espais:

1. BAR (entrada)

20140702-223157-81117895.jpg

Entrant a mà dreta i donant-vos la benvinguda a aquest temple de menjar sà i orgànic trobareu aquest increïble mural d’en Conrat Roset: sens dubte una oda a la mare naturalesa amb la majestuositat colorista que defineix l’obra d’aquest jove artista català de reconegut prestigi.

Al bar hi podreu fer entrepans (hi ha sempre una opció vegetariana), amanides, plats del dia molt saludables, prendre un batut/suc amb fruita natural o menjar un iogurt (vosaltres escolliu quins trossets de fruita i condiments hi voleu posar). També podreu fer una birreta (tenen una marca molt curiosa que es diu Er Boquerón -la primera i única cervesa del món amb aigua del mar-).

2. SUPERMERCAT (planta baixa):

Destacaria l’ampli ventall de productes que tenen al supermercat. Des dels aliments frescs com les verdures (provinents d’agricultura ecològica), la carn (principalment races autòctones) i el peix (100% sostenible i certificat per organismes com el MSC, l’ASC o WWF), fins als aliments envasats com la pasta, els llegums, els tes (tenen entre moooltes, la marca Clipper), les espècies, passant pels cereals, les xocolates, les galetes, les salses… En definitiva, hi ha de TOT.

Han buscat el millor menjar orgànic i natural del mercat, mantenint un estricte estàndar de qualitat i comprometent-se amb la producció d’aliments sostenibles.

Tot i haver fet més de 4 voltes pel supermercat he de reconèixer que vaig ser incapaç de recordar més de tres marques diferents dels productes que hi tenien exposats. Tenen productes de proximitat i, a fi i efecte de cobrir una major varietat, molts també provenen de l’estranger.

Aquí teniu la meva selecció de productes + la tote amb el dibuix de Conrad Roset (la podeu adquirir quan feu la vostra compra).

20140702-205833-75513612.jpg

Per ordre i seguint les agulles del rellotge: 1) flakes d’espelta (marca Biocop); 2) blat de Moro, molt cruixent i gens salat 😉 (marca Ethiquable); 3) barreja de llavors (marca Biográ); 4) xocolata amb llet suïssa (marca Stella), també m’ha agradat molt; i 5) galetes amb gust de llimona (marca Sarchio -italiana-), molt recomanables per acompanyar un te (o fer la funció de “repostre” ;-)).

Només apuntar, en darrer lloc, que també tenen un petit-coin de cosmètica bio amb marques, com la francesa Florame, que treballen sense  derivats del petroli i que són molt naturals.

3. RESTAURANT (planta de dalt):

20140703-000208-128128.jpg

L’espai del restaurant, a la primera planta, és molt funcional (wifi i endolls inclosos) i les propostes del dia te les “canta” el cuiner quan vas a treure el cap al que seria “la cuina”. Jo em vaig decantar per un plat de pasta amb guarnició (fet al moment, així s’evita que el plat sigui “compacte”, ja m’enteneu ;-)). El cuiner, un noi molt trempat del País Basc em va confessar que era la primera vegada que deia “bon profit” en català: “Ai noi!! no serà pas l’última ;-)”.

20140702-205832-75512318.jpg

No venen ampolletes d’aigua. Al seu lloc et porten l’aigua filtrada que ells mateixos tenen al local en unes ampolles de vidre “marca de la casa” mai millor dit. Em pregunto si les venen aquestes ampolles… 😉

20140702-205834-75514983.jpg

A més de les modernitats del wifi i dels endolls, comentar-vos que el que consumeixes al bar i al restaurant queda registrat a una targeta que els propis empleats de Feeld et proporcionen. El disseny d’aquesta targeta és orgànicament-original!! ;-P

20140702-205830-75510696.jpg

4. FLORISTERIA (entrada):

Finalment, abans de sortir veureu hi ha un raconet amb flors. De sobte sembla que la dona del mural d’en Conrad Roset prengui vida propia i et pregunti si vols comprar alguna flor. En realitat és l’Alba, l’encarregada de les flors qui, amb un somriure tímid, et pregunta si estás cercant alguna flor en especial. Feu-li cas, ella és l’experta en la matèria :-).  

En resum, Feeld és un racó molt agradable on passar-hi una bona estona ja sigui berenant, picant alguna cosa, prenent un batut o simplement donant una volta pel seu supermercat. Sortireu amb un altre color de cara (i probablement d’esperit), us ho puc garantir 😉

Molta sort equip Feeld!!! // Boa sorte equipo Feeld!!!

PD: Ah! Se m’oblidava! Estan de sorteig! i quin regal!!! Una cistella de productes orgànics per valor de 250 euros (jo l’he vista de prop i fa por de lo gran que és :-)) Visteu la seva pàgina de Facebook per a obtenir més info!

20140702-211308-76388392.jpg

Coordenades:

 • Adreça: Avinguda Diagonal, 449 (entre Casanova i Muntaner)
 • Telèfon: 93.532.85.03

 

 

4 comments on “Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

 1. Barcelona Colours (Eva)
  Juliol 2, 2014

  Pero que Chulisimo! Esta semana lo estás petando!! Tus posts siempre me gustan mucho, pero estos dos se superan! Superwoman! Gracias x las recomendaciones! Besos!

  > El 03/07/2014, a las 00:53, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   Juliol 2, 2014

   Jajajaja!!! mil gracias Eva!!! Con comentarios así aún me dan más ganas de hacerlos más chulos!! 😉

   Mil zenkiussss!!!

 2. Montse
  Juliol 7, 2014

  ostres que guapo!! m’encanten aquests llocs…hi aniré un dia d’aquests !! moltes gràcies i fins aviat Núria!!

  • Bcn Last Call
   Juliol 7, 2014

   Montse, t’encantarà!!!! I són molt agradables els nois que ho porten!!
   Una abraçada!
   Núria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

Aquest vespre s’ha inaugurat HALLUCINATURE, la nova expo temporal organitzada a @framedgang.eyewear, de la mà de dues artistes que m’encanten: @honoreperrine i @chojnacka. Un viatge immersiu i vibrant, ple de colors i de natura. Una ocasió fantàstica per conèixer aquest espai TAN meravellós ♥️💫 . . . . #framedgang #weframeyourauthenticity #artbarcelona #barcelonacultura #eixample #barcelona #artgallery #opening #event #supportlocalartists #localart #madeinbarcelona #expo #exhibit
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @colour_alchimia || Fa aproximadament un any vaig conèixer la feina i el món creatiu de la Laura Daza (@studio.laura.daza) a través de les xerrades matinals de @barcelona_cm. Fa poc ens hem vist i voilà! el primer post de l’any està dedicat al món del color i a una dona que fa molt per a que els demés en quedem fascinats. Entre blue mondays i grisos tempesta ens vindrà bé una mica de color a tots ✨Link in bio ✨ #CreatiusMadeInBarcelona . . . . #barcelona #creativity #creatius #madeinbarcelona #bcn #bcnlastcall #newpost #colours #colourtrends #LauraDaza #colourpalette #colourprovenance #colourstudio #coloursresearch #colourrevival
OLD IN TOWN 👉🏻 @boileau.music || Boileau és l’editorial musical en actiu més antiga de l’Estat Espanyol. El seu fundador Alessio Boileau Bernasconi la va inaugurar l’any 1913 a partir del seu taller de gravat i estampació. L'edifici on està situada (Provença, 287) és una obra racionalista protegida com a Bé Cultural d'Interès Local (a la placa de l’ajuntament hi consta l’any 1922). Ens ajuden a obrir les seves portes dos tiradors preciosos en forma de corxera 😍🎼 #OldInTownBcn . . . . #bcn #barcelona #promenade #city #citylover #lovethiscity #oldintown #fembarri #fembarriifemciutat #editorialboileau #music #musical #1913 #eixample #editorial #editorialdemúsica #música #BoileauMusic #partitures
22 entrevistes amb algunes de les personalitats més estimades de la ciutat (Colita, Juan Marsé, Oscar Tusquets, Teresa Gimpera, Guillermina Motta, Oriol Bohigas, Joan Manuel Serrat, etc.) ens transporten al local més singular i mític de la Barcelona de finals dels 60’ i principis dels 80’: Bocaccio. Gràcies a la quantitat de detalls i vivències descrites pels seus protagonistes i la passió del Toni Vall a l’hora de traslladar-les al lector, gairebé podem tocar amb la punteta dels dits l’efervescència intel·lectual i cultural del temple de la Gauche Divine i les guspires d’una època irrepetible. M’ha encantat i es llegeix en un pim-pam. ••• Hi ha tres paraules que es repeteixen sovint: ‘conversa’, ‘trobada’, ‘intercanvi’. Del capítol de la Serena Vergano (actriu), extracto això: «[La Bocaccio] complia una funció cultural molt important. I torna a preguntar-se per l’avui. L’avui en què els mitjans i les noves tecnologies et fan sentir que ho saps tot. “Si ja ho saps tot, per què hauries de parlar amb algú? La gent ha deixat de parlar!”». Doncs això, que més conversar i menys dictar sentència. ••• 📖 Bocaccio. On passava tot ✍🏻 Toni Vall 📚 Editorial @columnaedicions (1a edició, gener 2020) 🔎 #CityBooksBCN
L’edifici on hi ha el mosaic Budesca (1920), una altra de les petites joies del Clot 🐸☂️🐸 ••• #bcn #budesca #clot #barcelona #promenade #city #citylover #lovethiscity #oldintown #parapluie #building #Elclot #barri #fembarri #fembarriifemciutat
Aquí teniu la meva quota anual de latte matcha 🍵💫 . . . . #bcnlastcall #retromebcn #ihavethisthingwithfloors #hihavidamésenllàdeltematcha #niceplace #cozyplace #beautifulfloor #agenda2020 #2020vision #barcelona
Aquesta tarda es presentava el llibre ‘Bocaccio. On passava tot’ (ed. @columnaedicions, en castellà edita @eddestino) del periodista Toni Vall. Un llibre sobre la mítica boîte barcelonina del Carrer Muntaner, 505 oberta entre 1967 i 1985. Per si no fos poc, fent-ho coincidir amb la presentació, també s’inaugurava l’exposició ‘Bocaccio, el temple de la Gauche Divine’, comissiariada per l’autor, a la Sala 4 del @palaurobertcat a la sí o sí heu d’anar👌🏼💘 (fins 12/04) ••• No sé si m’ha fet més il•lusió escoltar les historietes de la Gimpera, passar per sota de la porta original del #Bocaccio per entrar a l’expo o tenir un llibre ara mateix entre les mans que s’acaba de saltar tota la cua de lectures pendents. ••• 1️⃣ La menda fent-se la foto al mirall original dels banys de la Bocaccio (si pogués parlar 😌). 2️⃣ Fotografies de l’època (a la més gran s’aprecia la porta d’entrada modernista del local que podreu veure a l’expo -flipant, de debò!-). 3️⃣ Quina música hi sonava? Com veieu mal gust no tenien amb les seves sessions monogràfiques. 4️⃣ Detall d’un dibuix de Jaume Perich ‘Soy de la gauche diBine’. Brutal 💖
Si voleu conèixer una Barcelona que no surt a les guies turístiques feu-ho amb llibres com l’’Anecdotario de Barcelona’, un anecdotari il·lustrat a tot color que repassa la història de la ciutat a través de 30 episodis que et faran descobrir personatges tan frikis com el Nicomedes Méndez (el botxí de Barcelona); locals del Barri ‘Chino’ que tenien vida pròpia o conspiracions molt “animals” contra Franco…🐘 ••• Per inversemblants que semblin alguns dels fets, tots estan perfectament documentats (que per alguna cosa la Roser Messa és historiadora de l’Art 😉 -i caçadora de @bcnhermes-). Si us agrada la història, les curiositats i la il·lustració aquest llibre hauria d’estar a les vostres prestatgeries. ••• 📖 Anecdotario de Barcelona ✍🏻 Roser Messa (@srabsenta) ✏️ Il·lustracions de @pepbrocal 📚 Editorial @comanegra (1a edició, 2016) 🔎 #CityBooksBCN
🔺Passatge? En català? No. 🔺Passage? En francès? Tampoc. 🔺Pasaje? En castellà? No sé jo... ✔️Pasage? És clar! Segons alguna concessió que es van prendre de les regles ortogràfiques de mitjans del segle XIX + les influències francòfones 🙃 . . . . #city #lovethiscity #citylover #passage #pasagedelapaz #ciutatvella #barcelona #bcnciutat #bcn #passatgesdebarcelona #promenade #ciutat #city

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: