Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

Just fa una setmana que Feeld Organic va obrir les seves portes i trobo que la grisa Diagonal ja té un color més saludable, més verd i això gràcies a aquest nou espai multifuncional, de quasi de 500 m2 (#pocabroma), que l’altre dia vaig tenir l’ocasió de visitar.

Tres socis gallecs van decidir, un bon dia de fa aproximadament dos anys (segons m’explicava en Brais -un dels tres socis-), engegar un projecte de menjar saludable on la premissa fos “les coses es poden fer d’una altra manera, d’una manera més sostenible”.

El concepte el tenien clar, el que no tenien tan clar era com havien de donar-li forma. Inspirats pel cosmopolitisme de grans ciutat com Berlin, Londres, Nova York o Moscou i per com aquestes ciutats havien integrat el concepte de “menjar saludable” en el seu dia a dia (a través de tendes, restaurants, locals de venta de productes orgànics, etc) van acabar concloent que la fórmula que ells posessin en pràctica havia d’incloure necessàriament un espai on poder adquirir els productes orgànics i un altre on poder-los tastar. Això darrer era la clau…

Dit i fet ;-), Feeld Organic es troba dividit en els següents espais:

1. BAR (entrada)

20140702-223157-81117895.jpg

Entrant a mà dreta i donant-vos la benvinguda a aquest temple de menjar sà i orgànic trobareu aquest increïble mural d’en Conrat Roset: sens dubte una oda a la mare naturalesa amb la majestuositat colorista que defineix l’obra d’aquest jove artista català de reconegut prestigi.

Al bar hi podreu fer entrepans (hi ha sempre una opció vegetariana), amanides, plats del dia molt saludables, prendre un batut/suc amb fruita natural o menjar un iogurt (vosaltres escolliu quins trossets de fruita i condiments hi voleu posar). També podreu fer una birreta (tenen una marca molt curiosa que es diu Er Boquerón -la primera i única cervesa del món amb aigua del mar-).

2. SUPERMERCAT (planta baixa):

Destacaria l’ampli ventall de productes que tenen al supermercat. Des dels aliments frescs com les verdures (provinents d’agricultura ecològica), la carn (principalment races autòctones) i el peix (100% sostenible i certificat per organismes com el MSC, l’ASC o WWF), fins als aliments envasats com la pasta, els llegums, els tes (tenen entre moooltes, la marca Clipper), les espècies, passant pels cereals, les xocolates, les galetes, les salses… En definitiva, hi ha de TOT.

Han buscat el millor menjar orgànic i natural del mercat, mantenint un estricte estàndar de qualitat i comprometent-se amb la producció d’aliments sostenibles.

Tot i haver fet més de 4 voltes pel supermercat he de reconèixer que vaig ser incapaç de recordar més de tres marques diferents dels productes que hi tenien exposats. Tenen productes de proximitat i, a fi i efecte de cobrir una major varietat, molts també provenen de l’estranger.

Aquí teniu la meva selecció de productes + la tote amb el dibuix de Conrad Roset (la podeu adquirir quan feu la vostra compra).

20140702-205833-75513612.jpg

Per ordre i seguint les agulles del rellotge: 1) flakes d’espelta (marca Biocop); 2) blat de Moro, molt cruixent i gens salat 😉 (marca Ethiquable); 3) barreja de llavors (marca Biográ); 4) xocolata amb llet suïssa (marca Stella), també m’ha agradat molt; i 5) galetes amb gust de llimona (marca Sarchio -italiana-), molt recomanables per acompanyar un te (o fer la funció de “repostre” ;-)).

Només apuntar, en darrer lloc, que també tenen un petit-coin de cosmètica bio amb marques, com la francesa Florame, que treballen sense  derivats del petroli i que són molt naturals.

3. RESTAURANT (planta de dalt):

20140703-000208-128128.jpg

L’espai del restaurant, a la primera planta, és molt funcional (wifi i endolls inclosos) i les propostes del dia te les “canta” el cuiner quan vas a treure el cap al que seria “la cuina”. Jo em vaig decantar per un plat de pasta amb guarnició (fet al moment, així s’evita que el plat sigui “compacte”, ja m’enteneu ;-)). El cuiner, un noi molt trempat del País Basc em va confessar que era la primera vegada que deia “bon profit” en català: “Ai noi!! no serà pas l’última ;-)”.

20140702-205832-75512318.jpg

No venen ampolletes d’aigua. Al seu lloc et porten l’aigua filtrada que ells mateixos tenen al local en unes ampolles de vidre “marca de la casa” mai millor dit. Em pregunto si les venen aquestes ampolles… 😉

20140702-205834-75514983.jpg

A més de les modernitats del wifi i dels endolls, comentar-vos que el que consumeixes al bar i al restaurant queda registrat a una targeta que els propis empleats de Feeld et proporcionen. El disseny d’aquesta targeta és orgànicament-original!! ;-P

20140702-205830-75510696.jpg

4. FLORISTERIA (entrada):

Finalment, abans de sortir veureu hi ha un raconet amb flors. De sobte sembla que la dona del mural d’en Conrad Roset prengui vida propia i et pregunti si vols comprar alguna flor. En realitat és l’Alba, l’encarregada de les flors qui, amb un somriure tímid, et pregunta si estás cercant alguna flor en especial. Feu-li cas, ella és l’experta en la matèria :-).  

En resum, Feeld és un racó molt agradable on passar-hi una bona estona ja sigui berenant, picant alguna cosa, prenent un batut o simplement donant una volta pel seu supermercat. Sortireu amb un altre color de cara (i probablement d’esperit), us ho puc garantir 😉

Molta sort equip Feeld!!! // Boa sorte equipo Feeld!!!

PD: Ah! Se m’oblidava! Estan de sorteig! i quin regal!!! Una cistella de productes orgànics per valor de 250 euros (jo l’he vista de prop i fa por de lo gran que és :-)) Visteu la seva pàgina de Facebook per a obtenir més info!

20140702-211308-76388392.jpg

Coordenades:

 • Adreça: Avinguda Diagonal, 449 (entre Casanova i Muntaner)
 • Telèfon: 93.532.85.03

 

 

4 comments on “Feeld Organic: bar, restaurant, tenda, floristeria: what else?

 1. Barcelona Colours (Eva)
  Juliol 2, 2014

  Pero que Chulisimo! Esta semana lo estás petando!! Tus posts siempre me gustan mucho, pero estos dos se superan! Superwoman! Gracias x las recomendaciones! Besos!

  > El 03/07/2014, a las 00:53, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   Juliol 2, 2014

   Jajajaja!!! mil gracias Eva!!! Con comentarios así aún me dan más ganas de hacerlos más chulos!! 😉

   Mil zenkiussss!!!

 2. Montse
  Juliol 7, 2014

  ostres que guapo!! m’encanten aquests llocs…hi aniré un dia d’aquests !! moltes gràcies i fins aviat Núria!!

  • Bcn Last Call
   Juliol 7, 2014

   Montse, t’encantarà!!!! I són molt agradables els nois que ho porten!!
   Una abraçada!
   Núria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

«Potser, després de tot això, serà una obligació moral celebrar #Barcelona amb una cosa que fos tan inútil com viure, respirar, estimar-nos». • #JaumePlensa ♥️ [Llegir les entrevistes de Plensa sempre és un plaer, però llegir-lo ara és balsàmic] Us deixo a la bio l’enllaç directe de La Contra d’ahir de @elperiodico_cat ✨
Ja fa dies que no penjava cap proposta vinculada a #CityBooksBCN. Per reprendre-ho, he triat un dels meus llibres preferits: ‘Barcelona, ciutat de cafès’. M’ha fet pensar en la primera cafeteria a la que aniré quan tot això hagi passat (no és cap secret que serà el @barcugat -l’staff un amor, Quim i Joan 😘 i l’espai de peli ✨-). ••• Les 286 pàgines d’aquest fantàstic de llibre escrit pel periodista i escriptor Paco Villar reflecteixen l’explosió creativa i vital de finals de segle XIX i principis del XX, un període on la transformació urbanística de la ciutat va anar acompanyada de múltiples canvis arquitectònics. El que més em fascina, però, són els cafès modernistes que van florir. Veritables joies que ja no existeixen (busqueu imatges a google del Café Novedades, Gran Café Colón, Bar Torino, Maison Dorée o Bar La Lune i veureu les meravelles que hem perdut...). ••• 🙋🏻‍♀️Va, dieu-me, quina serà la primera cafeteria a la que acudireu post-confinament? #queremossaber (i fer llistat) 😌 Abraçada gegant a tothom. Cuideu-vos, cuidem-nos ♥️ ••• 📖 Barcelona, ciutat de cafès ✍🏻 Paco Villar 📚 @vienaedicions 🔎 #CityBooksBCN . . . . #city #citybooks #citylover #lovethiscity #llibresdebarcelona #llibresobrebarcelona #bcnllibres #bcnbooks #books #barcelonabooks #barcelonabook #barcelona #bcn #bcnliteratura #llibresbcn #reading #bcnciutat #ciutat #BarcelonaCiutatDeCafès #coffee #cafeteria
Cuideu-vos molt i de tant en tant apagueu el mòbil (i engegueu tots els challenges a fer punyetes) 🐚✨ . . . #home #painting #primavera #spring #casa #colours #petitcoin #haiku #busonhaiku
«Según la poética formulación de Walter Benjamin, el aburrimiento es “el pájaro de ensueño que incuba el huevo de la experiencia”. Dicho de otra manera: también puede ser una espera temporal que desencadene nuestras mejores fuerzas». [📖 El tiempo regalado, Andrea Köhler] ••• Avorrir-nos i mirar el sostre de casa també hauria d’estar entre els nostres plans ✨ #staythefuckhome . . . #barcelona #casa #calm #thinking #walterbenjamin #reading #time #ElTiempoRegalado
Crec que després de tot això conjugarem més els verbs en plural que en singular ✨ Cuidem-nos 💖 #whatscomingnext #humancity
És la casa de color verd més bonica que he vist mai? Ho és 💚✨ #SantAndreu . . . . #citylover #lovethiscity #barcelona #bcn #ciutat #buildings #modernisme #artnouveau #edificimodernista #beauty #mytinyatlas #green #greenhouse #instadaily #beauty #streets #carrersdebarcelona #carrers
Sona Doris Day al @cafedelapedrera i fa un dia fantàstic per a reivindicar-nos. Feliç dia a totes les dones meravelloses que m’envolten. Gràcies per ser inspiració, refugi, llum 💜✨
«Se ha configurado una nueva estética que se presenta altamente importada, una calle con unos rótulos y unos escaparates que parecen formar parte del decorado de una película más bien que de un sitio en el que vive y muere gente real. Estas máscaras evidencian en lo que se ha convertido la calle: una representación de una fantasía, una simulación de la modernidad, una pantomima existencial que reafirma unas identidades que no están arraigadas más que de consumismo irreverente». ••• Pol Rodellar ens ofereix amb ‘Carrer Parlament’ una mirada crítica i autoparòdica del Carrer Parlament i, més extensivament, de la ciutat de Barcelona. Riure, riureu. Pensar, pensareu. Qui no ha quedat a fer un vermut durants aquests darrers anys per la zona del Carrer Parlament? Tots hem vist com aquest carrer i zona mutaven, com es gentrificava, com augmentaven els preus dels lloguers, com també locals moderns han obert i han tancat (Tarannà, Chirusa -a Viladomat-). Un carrer digne d’estudi econòmic i antropològic. El text i les iròniques il·lustracions de la Cristina Daura ens porten a reflexionar sobre la ciutat i la seva pèrdua galopant d’autenticitat. Es llegeix molt ràpid: més o menys el que tarda un hipster-hater en prendre un vermut i jalar una torrada d’alvocat. Bon cap de setmana! ✨ ••• 📖 Carrer Parlament. ¿Quien querría un futuro pudiendo beber vermut? ✍🏻 Pol Rodellar (@mujeresmujeres) i il·lustracions de Cristina Daura (@cdaura) 📚 @temasdehoy 🔎 #CityBooksBCN . . . . #city #citybooks #citylover #lovethiscity #llibresdebarcelona #llibresobrebarcelona #bcnllibres #bcnbooks #books #barcelonabooks #barcelonabook #barcelona #bcn #bcnliteratura #llibresbcn #reading #bcnciutat #ciutat #vermut #carrerparlament
💔💔💔 @thisispolica #MWKUA

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: