Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Brava Fabrics: estampats agosarats Made in Barcelona + CONCURS INSTAGRAM!!!

Ja tenim l’estiu aquí.

L’època dels festivals de música, del caloret, de l’anunci d’Estrella Damm, dels mojitos a les terrasses dels bars, de les fotos de sol i platja a Instagram, de les nits de festa major, de les històries d’amor efímeres, de les ulleres de sol polaritzades…i de les camises estampades!!!

Com??? M’esteu dient que no teniu “la” camisa de l’estiu? La de “lucir palmito”? NOIS! toca posar remei! i dic “nois” perquè el post d’avui va dedicat al sector masculí. Us recomano que llegiu el post fins al final ja que us proposo un CONCURS INSTAGRAM per a guanyar “la” camisa d’aquest estiu! 

Fa poquet vaig conèixer la marca Brava Fabrics al mercat de Palo Alto. El fet d’aturar-me davant d’una paradeta és totalment instintiu: si hi ha alguna cosa que em crida l’atenció m’aturo. Si em sembla #másdelomismo o un #quieroynopuedo, doncs, passo de llarg. Doncs bé l’estampat de la següent camisa em va arrencar un somriure i va fer que m’aturés una estona davant la paradeta.

chilis

Em va fer reflexionar sobre els estampats de les samarretes i camises masculines dels darrers dos estius: pinyes i més pinyes… Recordant el rap del Cuní de Polònia diria: prouuuuuuuuuu!!!

Brava Fabrics ens proposa uns estampats originals i amb el punt just de canalla:

brava314_camisa_estampada_brava_fabrics_barcelonacamisa-brava-flamengos

BRAVA01

El nom d’aquesta marca barcelonina de moda masculina sona a Costa “Brava”, a “brave”, a mediterrani, a fotosíntesis i bon rotllet. Els estampats són dissenyats per Brava Fabrics i tots els productes (camises, corbates, mocadors…) es confeccionen a tallers artesans, emprant cotó certificat per Oeko Tex, etiqueta que prova que el tractament del teixit és respectuós amb el medi ambient.

En Ramón i l’Ivan, els dos socis de Brava Fabrics, farts d’una producció i d’un consum irresponsable van decidir, fa tan sols tres mesos, crear una marca de moda per a home (tot i que no descarten dirigir-se a un públic femení en un futur) que fos responsable i alhora actual, dirigida a un públic molt concret: un home dels 25 als 45 que vol vestir informal, que li agrada la moda però que també s’interessa pels processos de producció: algú que és conscient de l’actual malbaratament de recursos en aquest sector.

Repeteixen per activa i passiva “No som moda”. Està clar. Són una marca que intenta fer les coses bé, amb producte i disseny d’aquí. No és un camí fàcil, cal esforçar-se. I molt.

Ells però estan molt contents amb l’acollida que ha tingut tan la col·lecció d’hivern (camises de màniga llarga) com l’actual (camises de màniga curta) fins a data d’avui i és que les ventes per internet van per molt bon camí. Tant el públic masculí estranger com el local s’han anat enamorant d’aquesta marca. En Ramón i l’Ivan s’han trobat en que sí hi ha una fracció de públic masculí que vol vestir de manera responsable i que aprecia el disseny original i de bona qualitat.

Si bé de moment la marca no té presència física a botigues (ho estan gestionant) els podeu trobar a mercadets efímers com Palo Alto. En tot cas podeu comprar a través de la seva pàgina web. Els patrons de les camises (producte estrella de la marca) són de tall clàssic tot i que tenen aquell puntet slim que ja fa temps que s’estila en les camises per a noi i que personalment trobo que afavoreix molt ;-).

Ara només cal que trobeu l’estampat que més encaixa amb la vostra personalitat.

Les terrasses d’estiu us esperen [a vosaltres, al vostre “palmito” i a la vostra camisa “Brava” ;-)].

Per a posar-vos-ho encara més fàcil us invito a participar en un Concurs. Seguiu llegint!!!

*******************************************************

Bases per a participar al CONCURS INSTAGRAM:

  1. Fer-te seguidor/a de Brava Fabrics a Instagram o subscriure’t a la seva Newsletter.
  2. Fer-te seguidor/a de Bcn Last Call a Instagram (si és que encara no ho ets ;-)).
  3. Fer una foto inspirada en els següents eslògans “Síndria is fashion” i/o “Lo caloret ja és aquí”. L’heu de publicar al vostre instagram amb els següents hashtags #bravafabrics #sindriaisfashion #concursbcnlastcall i ja de pas, ens etiqueteu :-). Trenqueu-vos una mica la closca: la valoració de les fotos es farà en base a la seva originalitat!!! Va, segur que la revetlla de Sant Joan dóna per a moltes fotos! No sigueu tímids!!! IMPORTANT! >>> si el vostre perfil d’instagram no és públic (no el teniu obert) m’haureu d’enviar la fotografia a la següent adreça: bcnlastcall@gmail.com indicant “Concurs Instagram”.
  4. El premi? Doncs una camisa de màniga curta “estil Magnum” amb estampats de síndria! 😉 #lomás.

Data màxima per a participar >>> 30 de juny a les 23:59h (el dia següent anunciaré el nom del guanyador/a).

*******************************************************

Trobo que la síndria és força inspiradora i sinó que li diguin a en Tom Rosenthal que fins i tot li ha dedicat una cançó al seu darrer disc ;-)…

Feliç setmana i feliç revetlla de Sant Joan a tothom!!!

One comment on “Brava Fabrics: estampats agosarats Made in Barcelona + CONCURS INSTAGRAM!!!

  1. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2015 | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

Ja fa dies que no penjava cap proposta vinculada a #CityBooksBCN. Per reprendre-ho, he triat un dels meus llibres preferits: ‘Barcelona, ciutat de cafès’. M’ha fet pensar en la primera cafeteria a la que aniré quan tot això hagi passat (no és cap secret que serà el @barcugat -l’staff un amor, Quim i Joan 😘 i l’espai de peli ✨-). ••• Les 286 pàgines d’aquest fantàstic de llibre escrit pel periodista i escriptor Paco Villar reflecteixen l’explosió creativa i vital de finals de segle XIX i principis del XX, un període on la transformació urbanística de la ciutat va anar acompanyada de múltiples canvis arquitectònics. El que més em fascina, però, són els cafès modernistes que van florir. Veritables joies que ja no existeixen (busqueu imatges a google del Café Novedades, Gran Café Colón, Bar Torino, Maison Dorée o Bar La Lune i veureu les meravelles que hem perdut...). ••• 🙋🏻‍♀️Va, dieu-me, quina serà la primera cafeteria a la que acudireu post-confinament? #queremossaber (i fer llistat) 😌 Abraçada gegant a tothom. Cuideu-vos, cuidem-nos ♥️ ••• 📖 Barcelona, ciutat de cafès ✍🏻 Paco Villar 📚 @vienaedicions 🔎 #CityBooksBCN . . . . #city #citybooks #citylover #lovethiscity #llibresdebarcelona #llibresobrebarcelona #bcnllibres #bcnbooks #books #barcelonabooks #barcelonabook #barcelona #bcn #bcnliteratura #llibresbcn #reading #bcnciutat #ciutat #BarcelonaCiutatDeCafès #coffee #cafeteria
Cuideu-vos molt i de tant en tant apagueu el mòbil (i engegueu tots els challenges a fer punyetes) 🐚✨ . . . #home #painting #primavera #spring #casa #colours #petitcoin #haiku #busonhaiku
«Según la poética formulación de Walter Benjamin, el aburrimiento es “el pájaro de ensueño que incuba el huevo de la experiencia”. Dicho de otra manera: también puede ser una espera temporal que desencadene nuestras mejores fuerzas». [📖 El tiempo regalado, Andrea Köhler] ••• Avorrir-nos i mirar el sostre de casa també hauria d’estar entre els nostres plans ✨ #staythefuckhome . . . #barcelona #casa #calm #thinking #walterbenjamin #reading #time #ElTiempoRegalado
Crec que després de tot això conjugarem més els verbs en plural que en singular ✨ Cuidem-nos 💖 #whatscomingnext #humancity
És la casa de color verd més bonica que he vist mai? Ho és 💚✨ #SantAndreu . . . . #citylover #lovethiscity #barcelona #bcn #ciutat #buildings #modernisme #artnouveau #edificimodernista #beauty #mytinyatlas #green #greenhouse #instadaily #beauty #streets #carrersdebarcelona #carrers
Sona Doris Day al @cafedelapedrera i fa un dia fantàstic per a reivindicar-nos. Feliç dia a totes les dones meravelloses que m’envolten. Gràcies per ser inspiració, refugi, llum 💜✨
«Se ha configurado una nueva estética que se presenta altamente importada, una calle con unos rótulos y unos escaparates que parecen formar parte del decorado de una película más bien que de un sitio en el que vive y muere gente real. Estas máscaras evidencian en lo que se ha convertido la calle: una representación de una fantasía, una simulación de la modernidad, una pantomima existencial que reafirma unas identidades que no están arraigadas más que de consumismo irreverente». ••• Pol Rodellar ens ofereix amb ‘Carrer Parlament’ una mirada crítica i autoparòdica del Carrer Parlament i, més extensivament, de la ciutat de Barcelona. Riure, riureu. Pensar, pensareu. Qui no ha quedat a fer un vermut durants aquests darrers anys per la zona del Carrer Parlament? Tots hem vist com aquest carrer i zona mutaven, com es gentrificava, com augmentaven els preus dels lloguers, com també locals moderns han obert i han tancat (Tarannà, Chirusa -a Viladomat-). Un carrer digne d’estudi econòmic i antropològic. El text i les iròniques il·lustracions de la Cristina Daura ens porten a reflexionar sobre la ciutat i la seva pèrdua galopant d’autenticitat. Es llegeix molt ràpid: més o menys el que tarda un hipster-hater en prendre un vermut i jalar una torrada d’alvocat. Bon cap de setmana! ✨ ••• 📖 Carrer Parlament. ¿Quien querría un futuro pudiendo beber vermut? ✍🏻 Pol Rodellar (@mujeresmujeres) i il·lustracions de Cristina Daura (@cdaura) 📚 @temasdehoy 🔎 #CityBooksBCN . . . . #city #citybooks #citylover #lovethiscity #llibresdebarcelona #llibresobrebarcelona #bcnllibres #bcnbooks #books #barcelonabooks #barcelonabook #barcelona #bcn #bcnliteratura #llibresbcn #reading #bcnciutat #ciutat #vermut #carrerparlament
💔💔💔 @thisispolica #MWKUA
Aprofito aquesta fotassa (*) que em va fer l’amic Víctor (👉🏻 @gastrofilia) per dir-vos que si encara no heu anat a @robothousebarcelona potser avui és el dia ideal 🤖. I no, la meva beguda no era un brou de peix. #CaldoPareceLimonadaEs 🍋 ••• (*) Sobre ‘fotassa’ diu #OptimotCat al Twitter [Tweet de 13/01/2017]: «“Fotassa"! El sufix '-às, -assa' està sobrevalorat a Instagram... Altres opcions: — llamp de foto! — gran foto! — quina foto! — magnífica!». ••• Si algú ha dit mai ⚡️’Llamp de foto!’ ⚡️si us plau que ho comenti, tinc curiositat 😁 Bon cap de setmana! PD: els @verytastybcn no eren l’atrezzo...bé, una mica sí 😜😘

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: