Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Brava Fabrics: estampats agosarats Made in Barcelona + CONCURS INSTAGRAM!!!

Ja tenim l’estiu aquí.

L’època dels festivals de música, del caloret, de l’anunci d’Estrella Damm, dels mojitos a les terrasses dels bars, de les fotos de sol i platja a Instagram, de les nits de festa major, de les històries d’amor efímeres, de les ulleres de sol polaritzades…i de les camises estampades!!!

Com??? M’esteu dient que no teniu “la” camisa de l’estiu? La de “lucir palmito”? NOIS! toca posar remei! i dic “nois” perquè el post d’avui va dedicat al sector masculí. Us recomano que llegiu el post fins al final ja que us proposo un CONCURS INSTAGRAM per a guanyar “la” camisa d’aquest estiu! 

Fa poquet vaig conèixer la marca Brava Fabrics al mercat de Palo Alto. El fet d’aturar-me davant d’una paradeta és totalment instintiu: si hi ha alguna cosa que em crida l’atenció m’aturo. Si em sembla #másdelomismo o un #quieroynopuedo, doncs, passo de llarg. Doncs bé l’estampat de la següent camisa em va arrencar un somriure i va fer que m’aturés una estona davant la paradeta.

chilis

Em va fer reflexionar sobre els estampats de les samarretes i camises masculines dels darrers dos estius: pinyes i més pinyes… Recordant el rap del Cuní de Polònia diria: prouuuuuuuuuu!!!

Brava Fabrics ens proposa uns estampats originals i amb el punt just de canalla:

brava314_camisa_estampada_brava_fabrics_barcelonacamisa-brava-flamengos

BRAVA01

El nom d’aquesta marca barcelonina de moda masculina sona a Costa “Brava”, a “brave”, a mediterrani, a fotosíntesis i bon rotllet. Els estampats són dissenyats per Brava Fabrics i tots els productes (camises, corbates, mocadors…) es confeccionen a tallers artesans, emprant cotó certificat per Oeko Tex, etiqueta que prova que el tractament del teixit és respectuós amb el medi ambient.

En Ramón i l’Ivan, els dos socis de Brava Fabrics, farts d’una producció i d’un consum irresponsable van decidir, fa tan sols tres mesos, crear una marca de moda per a home (tot i que no descarten dirigir-se a un públic femení en un futur) que fos responsable i alhora actual, dirigida a un públic molt concret: un home dels 25 als 45 que vol vestir informal, que li agrada la moda però que també s’interessa pels processos de producció: algú que és conscient de l’actual malbaratament de recursos en aquest sector.

Repeteixen per activa i passiva “No som moda”. Està clar. Són una marca que intenta fer les coses bé, amb producte i disseny d’aquí. No és un camí fàcil, cal esforçar-se. I molt.

Ells però estan molt contents amb l’acollida que ha tingut tan la col·lecció d’hivern (camises de màniga llarga) com l’actual (camises de màniga curta) fins a data d’avui i és que les ventes per internet van per molt bon camí. Tant el públic masculí estranger com el local s’han anat enamorant d’aquesta marca. En Ramón i l’Ivan s’han trobat en que sí hi ha una fracció de públic masculí que vol vestir de manera responsable i que aprecia el disseny original i de bona qualitat.

Si bé de moment la marca no té presència física a botigues (ho estan gestionant) els podeu trobar a mercadets efímers com Palo Alto. En tot cas podeu comprar a través de la seva pàgina web. Els patrons de les camises (producte estrella de la marca) són de tall clàssic tot i que tenen aquell puntet slim que ja fa temps que s’estila en les camises per a noi i que personalment trobo que afavoreix molt ;-).

Ara només cal que trobeu l’estampat que més encaixa amb la vostra personalitat.

Les terrasses d’estiu us esperen [a vosaltres, al vostre “palmito” i a la vostra camisa “Brava” ;-)].

Per a posar-vos-ho encara més fàcil us invito a participar en un Concurs. Seguiu llegint!!!

*******************************************************

Bases per a participar al CONCURS INSTAGRAM:

  1. Fer-te seguidor/a de Brava Fabrics a Instagram o subscriure’t a la seva Newsletter.
  2. Fer-te seguidor/a de Bcn Last Call a Instagram (si és que encara no ho ets ;-)).
  3. Fer una foto inspirada en els següents eslògans “Síndria is fashion” i/o “Lo caloret ja és aquí”. L’heu de publicar al vostre instagram amb els següents hashtags #bravafabrics #sindriaisfashion #concursbcnlastcall i ja de pas, ens etiqueteu :-). Trenqueu-vos una mica la closca: la valoració de les fotos es farà en base a la seva originalitat!!! Va, segur que la revetlla de Sant Joan dóna per a moltes fotos! No sigueu tímids!!! IMPORTANT! >>> si el vostre perfil d’instagram no és públic (no el teniu obert) m’haureu d’enviar la fotografia a la següent adreça: bcnlastcall@gmail.com indicant “Concurs Instagram”.
  4. El premi? Doncs una camisa de màniga curta “estil Magnum” amb estampats de síndria! 😉 #lomás.

Data màxima per a participar >>> 30 de juny a les 23:59h (el dia següent anunciaré el nom del guanyador/a).

*******************************************************

Trobo que la síndria és força inspiradora i sinó que li diguin a en Tom Rosenthal que fins i tot li ha dedicat una cançó al seu darrer disc ;-)…

Feliç setmana i feliç revetlla de Sant Joan a tothom!!!

One comment on “Brava Fabrics: estampats agosarats Made in Barcelona + CONCURS INSTAGRAM!!!

  1. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2015 | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 @barcugat || Li podrien haver posat ‘Bistrot Cugat’, ‘Le Comptoir de l’Eixample’ i mil combinacions franco-catalanes més. Doncs no. Li han posat Cugat en honor a la llibreria-papereria que fins fa poc hi havia al número 99 del Carrer Bruc. L’acaben d’obrir i ja està al meu Top 10 de bars-restaurants preferits de la ciutat. Enhorabona Quim i Joan, aquest local és canela fina!👌🏼 || Teniu la meva crònica al link de la bio 😉
«El seu ull sempre en cerca de la modernitat, retrata de manera inquietant aquesta continua transformació que allò modern imprimeix i exigeix la seva gent i les seves ciutats». ••• Fins al 19 de maig podeu visitar ‘Berenice Abbott. Retrats de la modernitat’ a @mapfrefcultura. Un recorregut per la trajectòria de la fotògrafa americana Berenice Abbott a través de gairebé 200 fotografies procedents d’algunes de les col·leccions nord-americanes més importants: The New York Public Library, The George Eastman Museum (Rochester, Nova York), The Howard Greenberg Gallery (Nova York), The International Center of Photography (Nova York), The MIT Museum (Cambridge, Massachusetts) i el The Museum of the City of New York. ••• Foto 1) exterior @mapfrefcultura Foto 2) retrat de Lucia Joyce (filla de James Joyce) Foto 3) Pont de Manhattan, 1936 Foto 4) Bar de Cabaret (aquesta és d’Eugène Atget ❤️ -n’hi ha 11 d’ell-) ••• 🗓 Dilluns de 14h a 20h /  De dimarts a dissabte de 10h a 20h /  Diumenges i festius de 11h a 19h. ••• #expoBereniceAbbott MERAVELLA ✨ (jo hi torno segur)
La Dreta de l’Eixample, les seves façanes i aquesta llum... 😍 #oldintownbcn
Tot un cap de setmana per endavant i tota una ciutat per a gaudir 🌿 ••• Entre els meus plans d’aquest cap de setmana està llegir ‘Ciutats’, el cinquè #DossierCRÍTIC de @sentitcritic, una revista en paper monogràfica dedicada als problemes i reptes de les ciutats del futur. Hi participa gent com David Harvey, Marina Garcés, Zaida Muixí, Jordi Amat, Ricard Gomà, etc... ••• Per si us interessa la temàtica (és una de les meves preferides) vaig trobar la revista a la @llibrerialaie. Ah! Si teniu recomanacions a fer-me sobre bibliografia del tema “ciutats”, dieu-me, sóc tot orelles 🙋🏻‍♀️. Bon WE!. . . . . #lovethiscity #citylover #bcnlastcall #city #ciutats #ville #cité #smartcity #citytrends #barcelona #bcn #lectura #reading #weekend
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @trytriggers || #MadeInBarcelona ••• Try Triggers són uns jocs de cartes, amb un disseny i estètica súper friendly, ideats per @alejandromasferrer per a que la generació d’idees en un procés creatiu sigui fluid, fàcil i divertit. Jo ja tinc un dels seus “mazos” i no serà el darrer 💁🏻‍♀️. ••• Teniu tota la info al post que acabo de publicar, allí també us explico qui és l’Alejandro i la seva trajectòria 👌🏼! (teniu l’enllaç a la meva bio). ••• Bon diumenge, maquetons/es! 🌊
Mais Amor (i còctels), parfavar ❤️ ••• 🌴👉🏻 @cubadejaneiro. M’encanta aquest lloc: qualitat-preu inusual per ser Barna i uns còctels molt apanyats. I un servei AMABLE. Si us vé de gust teletransportar-vos a Cuba i Brasil #tójunto, aneu-hi, val la pena. PD: el cheescake de maracujà és de #explotaexplotameexpló 💥🤤
Somewhere in the mountains And somewhere in NY • ❤️ #MWKUA @spkmatsson
✨ LLUM BCN 19 ✨ Aquest cap de setmana no us podeu perdre la 2a edició del Llum Bcn. Durant 3 nits el Poblenou s’omplirà d’instal•lacions experimentals, il•luminació dinàmica, entorns interactius i projeccions a gran escala. ••• Us deixo un tastet a stories del que es podrà veure. Una meravella ❤️ . . . #LlumBcn19 #Barcelona #citylover #lovethiscity #nightlife #bynight #citylife #openair #light #digitaltools #creativity #urbanspace #lightfestival #urbanlandscape #eixvital #bellesartsllumbcn
“El planeta té límits” 🌍 ••• Ho podeu substituir per “el horno no está pa bollos” o “el planeta no está pa hornos”. El que preferiu. ••• Recomano l’expo #SomNatura del @museuciencies. Una (altra) castanya de realitat necessària. No us faci mandra d’anar fins al Fòrum, a mi és un dels edificis que més em flipa de la ciutat 🔷. A més, després us podeu quedar a passejar i fer fotos d’influencer per la zona. ••• 🗓 De dimarts a divendres, de 10 a 18h | Dissabtes de 10 a 19h | Diumenges i festius, de 10 a 20h (fins novembre)

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: