Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Trait Store: parada obligatòria al circuit urbanita del Carrer Parlament (Sant Antoni)

Massa temps he tardat a dedicar un post a aquesta botiga de Sant Antoni (patró dels hipsters). Que consti que estava al meu llistat de “posts pendents”. Per fi us parlo de Trait Store, una tenda on tot urbanita que visqui o estigui de pas a la ciutat de Barcelona ha de fer “parada i compra”.

  • Projecte 

Al timó de Trait Store hi trobem en Gabriel Ortiz i en João Novaes. Ells són els responsables d’haver creat un micro-cosmos de bon gust al número 28 del Carrer Parlament. De la distribució de l’espai i l’interiorisme se n’ha encarregat la Míriam Barrio a la que professo gran admiració (la cocteleria Bitter és un altre dels seus projectes, també per la zona).

En Gabriel i en João provenen de mons molt diferents però complementaris. En Gabri és enginyer de so i productor de música electrònica, en João, fotògraf. Les vides laborals d’aquest parell de mitges taronges sembla que es van creuar en un determinat punt i des d’aleshores van decidir fer alguna cosa plegats. Alguna cosa que potenciés a nivell estètic els trets que cadascú de nosaltres tenim.

Tots tenim alguna característica física, intel·lectual o emocional que ens fa diferents dels altres. Aquests “trets”, aquesta identitat pròpia es tradueix moltes vegades en la roba que escollim, en els complements que ens agrada portar. Cadascú de nosaltres escollim quina és l’estètica que millor reflecteix la nostra personalitat i caràcter.

  • Roba i calçat

Sintetitzar aquest projecte en uns quants metres quadrats no era tasca fàcil. Calia fer una selecció molt acurada de les marques i els productes que volien posar a disposició del client. Això els va portar a recórrer les grans fires del sector com Capsule (a Berlin) o Who’s Next (a París)

Actualment disposen d’articles de més de 50 marques internacionals, nacionals i locals. Aquí teniu el llistat per a que pugueu donar un cop d’ull: 

Boxer Union . Bleu de Paname . Bookman . Case Scenario . Carhartt WIP . Cheap Monday . Converse . Daily Paper . Datter Industries . Democratique Socks . Dos Ocho Cinco . Diarte . Farah . Fjallraven . Grind London . Han Kjobenhavn . Herschel Supply Co. . Impossible Project . Iraida Vedriel . Komono . Laboratory Perfumes . Lacoste Live . lamono Books . Lazy Oaf . Levi’s California . Libertine Libertine . Maison Maison . Mews . Naida C. Castel Jewels . Native Youth . Nixon . Nudie Jeans . OAK . Pacific & Co . Penfield . PointerPoler Stuff . Rains . Reebok . Sandqvist . Side Party . SoullandStussy . Suit . The Quiet Life . Topo DesignsTrineo . Twothirds . Vans . VerdugoWemoto

En el calçat predominen els models neo-clàssics de marques com Reebok, Converse, Vans o Pointer.

Trait Store no només té roba d’home. Hi ha una àmplia selecció de marques femenines. La meva preferida? Side Party. És la que té, possiblement, un estil més naïf. Properament portaran la marca Rita Row. Excel·lent elecció! :-).

La meva motxilla preferida: el model Alva de la marca escandinava SANDQVIST.

  • Complements & Co

A més de la roba podreu trobar una ampli ventall de complements que acabaran de configurar el vostre look Trait Store. Deixeu-vos aconsellar pel Gabri o el João, tenen molt d’ull -a més de bon gust- i coneixen de primera mà tots els productes que tenen a la botiga. Trobareu rellotges Nixon, mitjons Pacífic, joies de Naida C. Castel Jewels, ulleres de sol Komono…

  • Cosmètica & Lifestyle

Em vaig quedar amb les ganes d’agafar una vela slow-design de la casa francesa Maison Maison (cera de soja, metxa de cotó bio i tasseta de regal una vegada s’ha consumit la vela). Ja tinc l’excusa perfecta per tornar-hi.

Ja per últim comentar-vos que també disposen d’una marca londinenca de perfums unisex: Laboratory Perfums. Gorse és la meva preferida… El Daily Telegraph Fashion n’opina que “Gorse is an olfactory snapshot of a summer evening on seaside moorland covered in heather, and it’s achieved with a mix of citrus and spicy notes.” Ara entenc perquè no em vaig poder resistir… 🙂

Per cert, no us perdeu les fotografies dels outfits que van penjant a les diferents xarxes socials. Són fruit d’un treball molt minuciós per part d’en João: l’emplaçament que escull condiciona l’atmosfera del lookbook. Sempre a la recerca de localitzacions que donin com a resultat una imatge molt urbana, oi? ;-).

La botiga també cedeix el seu espai per acollir tot tipus d’esdeveniments com per exemple la presentació de revistes (aquest hivern passat es va presentar el primer número de la revista Maasai) o de nous projectes artístics que tenen a veure amb la indústria de la moda com la presentació de “Streets Be Ours”, un projecte de l’agència Bali Green Agency

Com veieu cal fer parada a Trait Store. Amb una mica de sort potser fins i tot us conviden a una de les Mortiz que tenen mig amagades en un dels seus “calaixos” ;-)…

Per acabar: un parell de recomanacions foodies? El Gabri em diu que el seu darrer descobriment va ser El Quinto, al Poblenou (ho corroboro, es tracta d’un restaurant amb productes orgànics molt bé de preu i on es menja en un ambient molt relaxat). El del João? El restaurant Popeye, al barri de Les Corts… ens assegura que donarà que parlar… #hastaaquípuedoleer.

***************************************

La cançó de la setmana és del grup francès Part-Time Friends. En Gabri i en João són amics, socis i companys d’aventures. Nois, us desitjo que l’aventura de Trait Store duri més temporades que Doctor Who. Té tots els ingredients per a que així sigui; principalment uns protagonistes propers, entusiastes i a l’avantguarda de tot el que passa en aquesta ciutat. Així és com jo us veig 🙂

***************************************

Coordenades:

  • Adreça: C/del Parlament, 28
  • Telèfon: 93.667.16.31
  • Horari: De dilluns a dissabte de 11h a 14h i de 16h a 20:30h

Feliç setmana!

1 comments on “Trait Store: parada obligatòria al circuit urbanita del Carrer Parlament (Sant Antoni)

  1. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2016 | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall