Els llocs on ha viscut o ha tingut experiències vitals importants (des de Sabadell a Califòrnia passant per Sant Feliu de Guíxols o Tossa de Mar) l’han marcat en el seu imaginari i en la seva manera de traslladar-ho en el disseny de les peces.

A la Míriam li agrada dissenyar objectes de la vida quotidiana, fent un homenatge a les matèries primeres i amb gran respecte per l’artesania tradicional. En les seves peces es trasllada l’amor per la natura, sentiment que porta arrelat des de ben petita, quan ja es construïa amb les seves amigues les seves petites cabanes als boscos de Tossa de Mar.

El nom de la marca sorgeix d’un viatge a EE.UU., concretament d’una estada en una zona coneguda pels boscos de “redwoods” (vaja de sequoies), uns arbres que tenen la particularitat d’estar comunicats entre ells per les arrels. Va ser allí quan la Míriam va connectar el seu present amb les arrels del passat i conjugant aquests dos temps va sorgir el nom de Working in the Red Woods. Menys mal que va tornar a Barcelona i ara la tenim ben a prop (tot i que ella s’hi volia quedar).