Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

La Trini: vermut dominguero a Gràcia

La Trini: té nom de tieta entranyable, no m’ho negareu.

Al costat dels Cinemes Verdi va obrir el passat mes de setembre (si, de 2013, què lluny! :-)) aquest bar-bodegueta-restaurant de cuina de proximitat (“local food“, per als amics guiris). El cas és que em sonava molt el local. I tant!! abans hi havia el Verdi Bo Restaurant. Si el Verdi Bo em va agradar ja molt en el seu moment, La Trini encara més!!!

Això del vermut “dominguero” s’està re-instaurant com una tradició en aquesta ciutat. Si algú de vosaltres ho comenta, però, amb els seus avis de ben segur que es posen a riure i li diuen allò de: “ai, aquest jovent no inventeu res de nou…”. Doncs no, és veritat, no inventem res, però hi ha tradicions que no es poden deixar perdre, com aquesta ;-).

Per acompanyar el vermut de la casa us recomano el trio de braves (patata, moniato i mandioca), les albergínies amb mel de canya i els calamars a la romana (no són de la Sirena amics meus, sinó tallats a rodanxes comme il faut i amb un arrebossat propi d’una tieta que es digui Trini).

A més d’aquest preuat beuratge i de les tapetes que l’acompanyen, La Trini ofereix esmorzars, menús complerts i a un preu bastant raonable per dinar, copes per aquells que hi acudeixen al capvespre després de sortir dels Cinemes Verdi…

La decoració mereix menció especial: Des de les rajoles hidràuliques #detotalavida (tant o més “in” que el vermut o els sifons “vintage”) a les relluents rajoles blaves de les parets, passant pels miralls mida XXL, la barra de marbre, les làmpades “a lo gatsby“, les cadires de cuir, la tapisseria vellutada amb estampats de ratlles i en Dalí, que s’ho mira expectant dient: “ehhh xatos! una de vermut per a mi!!

PD: Per cert, si algú està buscant la cervesa made in Terres de Ponent “Lo Perot“, la trobareu a  La Trini. Qui no vol prendre’s una cerveseta que el farà sentir com el bandoler conegut com “el Robin Hood Català”? ;-P

Coordenades:

 • Adreça: Carrer Verdi, 30 (Gràcia)
 • Telèfon: 932 37 03 35
 • Horari: Obert cada dia des de les 9.00 fins a les 1.30 hores. Els caps de setmana, de dijous a dissabte, fins a les 2.30.

11 comments on “La Trini: vermut dominguero a Gràcia

 1. A mi em van dir quan reobrien que tindríen arrossos com a especialitat. N’hi havia?

  • Bcn Last Call
   gener 5, 2014

   Hey hola! Doncs la veritat és que només vaig estar fent el vermut, les tapes les vam demanar “cantant” sense mirar exhaustivament la carta! 🙂

   Caldrà tornar per averiguar-ho 🙂

   Feliç Any Nou!!!

   ^*__*^

 2. Barcelona Colours (Eva)
  gener 5, 2014

  Nuria! Te has apuntado a la iniciativa iron blogger?? Es una tontería divertida y te obliga a publicar al menos una vez a la semana. Y si no públicas, pagas las cervezas jeje. Nosotras ya nos hemos apuntado! Anímate!!! Un abrazo, Eva

  > El 05/01/2014, a las 12:19, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   gener 5, 2014

   Estudiaré la viabilidad de cumplir y ya me decido :-)))). Gracias por informarme, tiene muy buena pinta!!!
   Un abrazo,
   Núria

  • Bcn Last Call
   gener 7, 2014

   Estudiada la viabilidad…me he apuntado!!! ^*__*^ Esperemos cumplir, jajaja!

 3. Enrique y Ángeles
  gener 7, 2014

  Es bueno conocer lugares cerca de los cines Verdi. Hace poco estuvimos paseando por ahí (tenemos pendiente la entrada) y de haberlo sabido igual nos hubiéramos decidido por comer aquí, pues, aunque sea un aperitivo, puede convertirse en comida también.
  Besos

  • Bcn Last Call
   gener 7, 2014

   Pues sí! La verdad es que La Trini está muy bien para un “previo” o un “post” cine! y sí, el vermut se acaba convirtiendo muchas veces en comida… 🙂

   Besos!!

 4. irBarcelona
  gener 7, 2014

  Quina bona pinta que té tot! Gràcies per compartir aquest petit descobriment, no el coneixia!

 5. Bcn Last Call
  gener 7, 2014

  Yes!!! Pinta increïble!! Doncs quan ho tastis #nitecuento!!! Gràcies a tu pel comentari!!! Una abraçada irBarcelona!

  ^*__*^

 6. Retroenllaç: Fulanitu i menganita: decoració vintage mode ON! | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

✨ LLUM BCN 19 ✨ Aquest cap de setmana no us podeu perdre la 2a edició del Llum Bcn. Durant 3 nits el Poblenou s’omplirà d’instal•lacions experimentals, il•luminació dinàmica, entorns interactius i projeccions a gran escala. ••• Us deixo un tastet a stories del que es podrà veure. Una meravella ❤️ . . . #LlumBcn19 #Barcelona #citylover #lovethiscity #nightlife #bynight #citylife #openair #light #digitaltools #creativity #urbanspace #lightfestival #urbanlandscape #eixvital #bellesartsllumbcn
“El planeta té límits” 🌍 ••• Ho podeu substituir per “el horno no está pa bollos” o “el planeta no está pa hornos”. El que preferiu. ••• Recomano l’expo #SomNatura del @museuciencies. Una (altra) castanya de realitat necessària. No us faci mandra d’anar fins al Fòrum, a mi és un dels edificis que més em flipa de la ciutat 🔷. A més, després us podeu quedar a passejar i fer fotos d’influencer per la zona. ••• 🗓 De dimarts a divendres, de 10 a 18h | Dissabtes de 10 a 19h | Diumenges i festius, de 10 a 20h (fins novembre)
Fins al 17 de febrer podeu visitar ‘Estructures d’identitat’ a @fotocolectania (organitzada amb ‘The Walther Collection’). Un recorregut pels retrats de diversos fotògrafs (Thomas Cunningham, August Sander, Seydou Keïta, Richard Avedon, Accra Shepp, Hiroh Kikai i també altres de desconeguts) on s’exploren les identitats del subjecte segons ètnia, període històric i factors socials. Veure la feina que fan o han fet aquests fotògrafs em reconcilia amb la humanitat i resulta balsàmic en un moment en què ens importen més les ‘Estructures d’Estat’ que les pròpies persones. ••• Foto 1) exterior @fotocolectania; Foto 2) ‘African Spirits’ de Samuel Fosso. De gran impacte degut al seu format. Foto 3) Missatge del fotògraf Manuel García Fernández al revers d’un dels seus retrats de gran format a una parella colombiana. ••• 🗓De dimarts a dissabte d’11 a 20h | Diumenge d’11 a 15h | Dilluns i festius tancats. ••• ANEU-HI ❤️
La-la-la, la-la, la-la La-la-la, la-la, la-la La-la-la, la-la, la-la La-la-la, la-la, la-la . [🎧 No, No, No - Beirut] #ALaBcnLastCallLiAgradaCantarLaLaLa 👩🏻🎤
NOU POST AL BLOG 👉🏻 GRIS: el videojoc Made in Barcelona on l’aquarel·la cobra vida (@nomadastudiobcn) ••• Enlloc d’imaginar-vos tres joves de la fraternitat Pi Kappa Alpha de la Universitat de Utah -a la que sí pertanyia un jove Nolan Bushnell- maquinant idees al garatge d’un d’ells, heu de pensar en una trobada casual en un bar del barri de Gràcia. Serendipitat nocturna. ••• Avui us parlo de l’obra d’art en forma de videojoc que han creat el @conradroset, l’Adrián Cuevas i el Roger Mendoza // Link • in • bio! 💎
▪️PLENSA▪️«Me gustaría que la gente que visitara el MACBA o el Palacio de Cristal no dijera nada, que sólo sientan una emoción. Para mí es la misma exposición en dos lugares. Me gustaría que la gente mirara en su interior y pensara en lo que no han dicho y les gustaría decir, y que por fin lo dijeran». [11.11.2018, La Vanguardia] ••• No he vist la instal.lació de Madrid (només per xxss) però la del @macba_barcelona és una meravella, aneu-hi ❤️. La humanitat i sensibilitat que destil.la la seva obra són úniques. ••• 🗓 22/04/2019 #JaumePlensa
Barcelona fas fred, avui, bufona ❄️ #Barcelona #ColdOutside
NOU POST AL BLOG 👉🏻 el primer post de l’any el dedico a 4 projectes o iniciatives #MadeInBarcelona que tenen com a objectiu reduir la petjada ecològica o que han incorporat algun element sostenible. Link in bio per a llegir el post complet ♻️👆🏼
Trobo que fa un dia fantàstic per a preparar el primer post del 2019. Surt aquesta setmana i crec que us molarà MOLT ♻️😉 || Feliç dia de reis a tothom! ❤️

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: