Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

La Trini: vermut dominguero a Gràcia

La Trini: té nom de tieta entranyable, no m’ho negareu.

Al costat dels Cinemes Verdi va obrir el passat mes de setembre (si, de 2013, què lluny! :-)) aquest bar-bodegueta-restaurant de cuina de proximitat (“local food“, per als amics guiris). El cas és que em sonava molt el local. I tant!! abans hi havia el Verdi Bo Restaurant. Si el Verdi Bo em va agradar ja molt en el seu moment, La Trini encara més!!!

Això del vermut “dominguero” s’està re-instaurant com una tradició en aquesta ciutat. Si algú de vosaltres ho comenta, però, amb els seus avis de ben segur que es posen a riure i li diuen allò de: “ai, aquest jovent no inventeu res de nou…”. Doncs no, és veritat, no inventem res, però hi ha tradicions que no es poden deixar perdre, com aquesta ;-).

Per acompanyar el vermut de la casa us recomano el trio de braves (patata, moniato i mandioca), les albergínies amb mel de canya i els calamars a la romana (no són de la Sirena amics meus, sinó tallats a rodanxes comme il faut i amb un arrebossat propi d’una tieta que es digui Trini).

A més d’aquest preuat beuratge i de les tapetes que l’acompanyen, La Trini ofereix esmorzars, menús complerts i a un preu bastant raonable per dinar, copes per aquells que hi acudeixen al capvespre després de sortir dels Cinemes Verdi…

La decoració mereix menció especial: Des de les rajoles hidràuliques #detotalavida (tant o més “in” que el vermut o els sifons “vintage”) a les relluents rajoles blaves de les parets, passant pels miralls mida XXL, la barra de marbre, les làmpades “a lo gatsby“, les cadires de cuir, la tapisseria vellutada amb estampats de ratlles i en Dalí, que s’ho mira expectant dient: “ehhh xatos! una de vermut per a mi!!

PD: Per cert, si algú està buscant la cervesa made in Terres de Ponent “Lo Perot“, la trobareu a  La Trini. Qui no vol prendre’s una cerveseta que el farà sentir com el bandoler conegut com “el Robin Hood Català”? ;-P

Coordenades:

 • Adreça: Carrer Verdi, 30 (Gràcia)
 • Telèfon: 932 37 03 35
 • Horari: Obert cada dia des de les 9.00 fins a les 1.30 hores. Els caps de setmana, de dijous a dissabte, fins a les 2.30.

11 comments on “La Trini: vermut dominguero a Gràcia

 1. A mi em van dir quan reobrien que tindríen arrossos com a especialitat. N’hi havia?

  • Bcn Last Call
   gener 5, 2014

   Hey hola! Doncs la veritat és que només vaig estar fent el vermut, les tapes les vam demanar “cantant” sense mirar exhaustivament la carta! 🙂

   Caldrà tornar per averiguar-ho 🙂

   Feliç Any Nou!!!

   ^*__*^

 2. Barcelona Colours (Eva)
  gener 5, 2014

  Nuria! Te has apuntado a la iniciativa iron blogger?? Es una tontería divertida y te obliga a publicar al menos una vez a la semana. Y si no públicas, pagas las cervezas jeje. Nosotras ya nos hemos apuntado! Anímate!!! Un abrazo, Eva

  > El 05/01/2014, a las 12:19, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   gener 5, 2014

   Estudiaré la viabilidad de cumplir y ya me decido :-)))). Gracias por informarme, tiene muy buena pinta!!!
   Un abrazo,
   Núria

  • Bcn Last Call
   gener 7, 2014

   Estudiada la viabilidad…me he apuntado!!! ^*__*^ Esperemos cumplir, jajaja!

 3. Enrique y Ángeles
  gener 7, 2014

  Es bueno conocer lugares cerca de los cines Verdi. Hace poco estuvimos paseando por ahí (tenemos pendiente la entrada) y de haberlo sabido igual nos hubiéramos decidido por comer aquí, pues, aunque sea un aperitivo, puede convertirse en comida también.
  Besos

  • Bcn Last Call
   gener 7, 2014

   Pues sí! La verdad es que La Trini está muy bien para un “previo” o un “post” cine! y sí, el vermut se acaba convirtiendo muchas veces en comida… 🙂

   Besos!!

 4. irBarcelona
  gener 7, 2014

  Quina bona pinta que té tot! Gràcies per compartir aquest petit descobriment, no el coneixia!

 5. Bcn Last Call
  gener 7, 2014

  Yes!!! Pinta increïble!! Doncs quan ho tastis #nitecuento!!! Gràcies a tu pel comentari!!! Una abraçada irBarcelona!

  ^*__*^

 6. Retroenllaç: Fulanitu i menganita: decoració vintage mode ON! | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 @lallamastore (Eixample) || Al mal temps, bon humor 🦙🔥 ••• Avui escric sobre aquesta meravellosa llibreria de l’Eixample: un temple ple de llibres i objectes dedicats a món de l’humor. ••• Demà per Sant Jordi tindran paradeta de signatures i moltíssimes idees per a Sant Jordis/Jordines “complicats/des”. Aneu-hi, fareu molt feliços a l’Abi i el Kike.
♦️✖️ @prostibulopoetico ✖️♦️ ~~~~~ #SúperConsejitoDelDía 👉🏻 Deixeu de regalar cutre-experiències #WonderBox i aneu -i regaleu- les activitats organitzades per aquest grup de poetes i poetesses #MadeInBarcelona capitanejat per la @sonia_barba_ 👌🏼|| Anireu i repetireu.
BARNATRESC 〰️ a mi si la @lamevabcn “me dice ‘ven’, lo dejo todo”, així que avui m’he tret el carnet de #BarnaTresc (és gratis, peñuqui) i hem caminat 10 km (des de la Barceloneta fins a Sant Adrià de Besós). Recomanable per conèixer la ciutat (avui he descobert que el Besós té l’aigua cristal•lina a la desembocadura) i fer exercici. Trobeu tota la info de les rutes a la web 👉🏻 www.euro-senders.com/barnatresc || ✏️Apunteu! les properes són el 12/05 - 16/06 i el 06/07 (nocturna) #ActivitatGratuïta 💚
Com anem de ‘dramitas’? Ahir vaig trobar aquesta fantàstica llibreta de @cicadidaestudio a @lallamastore (👉🏻 post in progress, next week el publico) i vaig pensar en comprar-ne un grapat i regalar-les a aquelles persones -tots tenim un(a) #dramaqueen a la vora- que viuen en un drama permanent. Segons com, també pot ser un regal de Sant Jordi. Ahí lo dejo... 😁 Bon cap de setmana! #NoQuieroMásDramasEnMiVidaSoloComediasEntretenidas #AlaskaDixit
Jo m’enamoro. Tu t’enamores. Paris m’enamora. He transformat la meva ressaca parisenca en 10 propostes per si heu de visitar la ciutat durant les properes vacances. Si us molen, comenteu, ne soyez pas timide 😁! ➖➖➖➖ 1️⃣ Marché des Enfants Rouges: petit mercat on podeu fer una parada i menjar alguna cosa sense que us costi un ronyó (opcions vegeterianes, libaneses, japoneses, italianes,…). . 2️⃣ Grand Palais: sempre val la pena mirar la programació artística d’aquesta GRAN sala. . 3️⃣ Merci: LA concept store més coneguda de París (ara que ja no hi ha Colette). Hi teniu un petit racó-cafeteria molt mono si heu de fer una pausa. . 4️⃣ Fundació Henri-Cartier Bresson: si sou amants de la fotografia, mireu-hi la programació. No és un espai gaire gran però us podeu trobar amb exposicions que valguin molt la pena. . 5️⃣ Kerzon: en aquesta botiga de la rue de Turenne hi podreu trobar, entre d’altres productes meravellosos, espelmes amb l’olor de Place des Vosges, del Parc Monceau i de mil racons més de París. . 6️⃣ Mariage Frères: una de les meves botigues preferides per a comprar te: especialment bonic l’establiment que tenen a la Place de la Madeleine. . 7️⃣ Le Bon Marché: un dels imprescindibles de la Rive Gauche: una de les galeries més antigues de Paris on s’hi passegen artistes i actrius: jo aquest diumenge m’hi vaig trobar a l’Isabelle Nanty (Georgette a la peli d’Amélie). Molt bona selecció de productes i un ambient gens estressant si es compara amb Lafayette o Printemps. . 8️⃣ La Cité de la Musique: jo hi vaig anar per l’expo de ‘Doisneau et la musique’ però em va agradar tant l’edifici, com l’expo com tot l’espai de la Villette que hi ha la vora. . 9️⃣ French Trotters: concept store de dos pisos on hi pots trobar marques interessants i les darreres propostes de moda, complements i llar. Preus pels núvols. (Però mola MOLT la selecció que hi tenen). . 🔟 Le Loir dans la Théière: un dels meus imprescindibles del barri del Marais per a té i pastissos. Sol haver-hi força gent per la tarda però pel matí és genial. No hi estan permesos els ordinadors. No és un lloc de modernillos. I precisament m’encanta per això.
Bonne gueule et bon weekend à tout le monde! ✨
Després d’haver passat desenes de vegades durant el darrer any pel carrer Parlament fa un parell de dies em vaig donar compte de que existeix (#OleMiEmpane) 💁🏻‍♀️👉🏻 @misskleckley una botiga de roba i complements amb marques que van des de @lazyoafs a Champion passant per Ellesse, Valfré, Crap Eyewear, Coucousuzette, Models Own, Holy Recycle i d’altres. La meva preferida 👉🏻 @pepaloves 😍 #BcnShops
Ahir va començar la 5a edició de @moritzfeeddog. Si esteu per la ciutat aquest cap de setmana i us agrada la moda aquest festival és una cita imperdible. S’hi projectaran documentals com ”Cambodian Textiles”, “Les dessins de Christian Dior”, “The Times of Bill Cunningham”, “Paris Couture” o “The Wars of Coco Chanel”, entre d’altres. El que obria el festival ahir “Yellow is forbideen” em va flipar. Avui toca sessió doble 🍿 #LaBcnLastCallVaAlMoritzFeedDog 👩🏻👗
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @barcugat || Li podrien haver posat ‘Bistrot Cugat’, ‘Le Comptoir de l’Eixample’ i mil combinacions franco-catalanes més. Doncs no. Li han posat Cugat en honor a la llibreria-papereria que fins fa poc hi havia al número 99 del Carrer Bruc. L’acaben d’obrir i ja està al meu Top 10 de bars-restaurants preferits de la ciutat. Enhorabona Quim i Joan, aquest local és canela fina!👌🏼 || Teniu la meva crònica al link de la bio 😉

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: