Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Can Recasens: bona teca en un celler modernista del Poble Nou

Voleu fer content a aquell amic que sempre us demana que no el porteu a sopar a llocs “exòtics” perquè allò que realment el fa feliç és un bon pa amb tomàquet acompanyat d’una fusta d’embotits i de formatges? Porteu-lo a CAN RECASENS: us farà un monument.

IMG_4923-0.JPG

Can Recasens fa cinc generacions que va plantar les arrels al número 102 de la Rambla del Poble Nou en un edifici de marcat estil modernista. Ho va fer primerament a través d’una carnisseria-cansaladeria, fundada l’any 1906, passant a ser, anys més tard, una xarcuteria i formatgeria. Finalment, l’any 2003, es va convertir en el màgic celler-degustació que ara coneixem.

Situat en un xamfrà del Poble Nou, Can Recasens és tot un referent al barri. Sempre està ple, per tant, resulta molt aconsellable (necessari) reservar si hi voleu anar un grupet. Altrament us quedareu a les portes d’un restaurant que us farà sentir com a casa i on menjareu embotits i formatges “per un tub” (sí, fa goig que et portin plats d’aquells que no “claregen”…).

Aquest restaurant cuida moltíssim els detalls de la decoració. De fet totes les fruites i verdures que serveixen per adornar l’entrada, les escales i cadascun dels racons del restaurant són fresques!!! Més autèntic que el Bosc de les Fades… 🙂

IMG_4918.JPG

IMG_4919.JPG

IMG_4922.JPG

IMG_4921.JPG

Parlem de la teca: podreu triar entre un ampli assortiment de taules d’embotits (ibèrics o catalans), de formatges (francesos, catalans, mesclats…), de patés; torrades (de sobrassada amb formatge de maó, de tres formatges, de fuet de Vic, d’escalivada amb anxoves, de pernil ibèric de gla, de llonganissa de pagès de Vic…); fondues; amanides (de bolets, de taronja, de pernil d’ànec); carpaccios i provolones (preparats amb ingredients variats). IMG_4901.JPG

IMG_4916.JPG

La selecció de vins és força completa. El vi escollit per a acompanyar el repertori d’embotits i formatges va ser Llàgrimes de Tardor, negre (D.O. Terra Alta). La única (però sòlida) referència que en tenia era que el meu pare sempre en sol tenir alguna ampolla a casa ;-).

IMG_4920.JPG

A nivell de la qualitat del menjar no tinc absolutament res a dir. Si hagués de dir un parell de detalls que són millorables, senyalaria que (i) és un mica sorollós i (ii) que a vegades els cambrers tarden una micona en portar les “segones comandes”. En tot cas són “defectes” atribuibles a la quantitat de gent que hi va cada dia.

Tot i aquest parell de detalls jo el recomanaria amb els ulls tancats. Val la pena desplaçar-se a aquesta zona de la ciutat i canviar una mica d’ambient (ah! i deixar de pagar com un beneït per plats esquifits…). A més, després de sopar podeu anar a prendre una copa en un dels nombrosos bars /terrassetes que hi ha al llarg de la Rambla del Poble Nou.

Dos vegades al mes (el primer i el tercer dimecres de cada mes) hi ha concert de música jazz en directe: la nota perfecta per a un restaurant que toca molt bé les seves tecles.

Coordenades:

 • Adreça (restaurant): Rambla del Poble Nou, 102 // botiga: Carrer Llull, 201
 • Telèfon (restaurant): 93.300.81.23 // botiga: 93.485.40.74
 • Horari: De dilluns a dissabte: 21h a 23h (primer torn) i de 23h a 01h (segon torn); cal esperar a que toquin la campaneta per a poder entrar: momentàs!! // Diumenge tancat

7 comments on “Can Recasens: bona teca en un celler modernista del Poble Nou

 1. Retroenllaç: Isidro: Cosmetic Shop (Poblenou) | Bcn Last Call

 2. Rafa González
  Setembre 25, 2015

  El servei que ofereixen es totalment lamentable. Tenint reserva, ens van tratar com si fossim una merda.

  • Bcn Last Call
   Setembre 26, 2015

   Hola Rafa,
   Moltes gràcies pel teu comentari. Pel que expliques vas tenir una molt mala experiència. Ostres quin greu. Jo les dues vegades que hi he anat (amb reserva també i amb grups nombrosos) ens van tractar força bé inclús recordo que ens van demanar disculpes quan, una de les vegades que hi vaig anar, un parell de plats van arribar més tard.
   Potser els podries escriure explicant la teva vetllada, ja que sent tan desastrosa com m’expliques trobo que et mereixes una disculpa si més no. Salutacions cordials,
   Núria

   • Rafa González
    Setembre 27, 2015

    Bon dia Núria

    He expressat la meva experiència en el seu facebook i s’han limitat a unes simples disculpes.

    Em van donar hora per les 11 de la nit i en arribar em diuen que la meva reserva no existeix. Després de mirar em diuen que si, però que tanquen a les 12. Al ser tan tard accedim a sopar però ens comenten que ja només fan fustes, amanides i entrants no que es tard. Demanem i tota l’estona passaven i ens miraven ficant-nos pressa. Mentre’s sopàvem es van posar a escombrar i rentar tot el local. En cap moment cap disculpa, sino al revés. Semblava que ens feien un favor deixant-nos sopar.

    Estava celebrant el cinquè aniversari amb la meva parella i el que havia de ser una bona nit es va convertir en una experiència molt desagradable.

    Pel que he observat, no sóc l’únic que es queixa del servei. Últimament estan rebent moltes crítiques.

    Amb tota l’oferta gastronòmica que hi ha a Barcelona, no tornaré a aquest local.

    Salutacions i gràcies per deixar-me compartir la meva experiència

   • Bcn Last Call
    Setembre 27, 2015

    Molt bé Rafa, cal expressar tot tipus d’experiències, siguin bones o dolentes. Salutacions cordials! Núria

 3. Lluis MORÉ
  febrer 7, 2016

  Bueno en primer lloc vec que no soc el unic amb males experiences amb el servei.
  Dissabte 6 de Febrer despues de fer gestions a la zona la meva parella, em proposa de dinar al restaurant a on ja aviem estat.
  Reserve en persona a les 13:30 li dieun que obren a les 2 a les 2:05 en presentem i en encargat ens demana si tenim reserva a lo que li contesta que ha parlat amb un altre camarer fa una estona i que si lo que confirma un altre camarer darrera la barra.
  A lo que ens diu, en plan “Divo” de la bandeja, que no sap si ens podra donar dinar perque se li acaba de posar malal un camarer, i tardarie molt.
  A lo que li argumento que essen principi de servei no vec el problema.
  Resposta tinc 10 taules mes que arriben tots ara.Devan tanta tonteria li vaig dir que si no volie treballar u digues, i no feie falta tanta tonteria que no es un restaurant de cuina de autor perque sembli que estem en el hundimieto del Titanic perque falta un camarer.
  Per tant ja perden la paciencia devant talabsurditat li vaig que ya marxava com volia i que dedicaria un rato a compartir la experiaencia subrealista a totes les guies que consulto.A lo que em va contestar que a ell li importaba una merda.
  Nomes vull dir que us poseu en la meva situacio i penseu a lo que us podeu trobar si opteu per anar a dinar o a sopar.
  Totes maneres vull deixar un mail perque la propietat si u desitga vol contactar amb mi en viu i directe per que el i digui lo que penso
  animex@andorra.ad
  Gracies

  • Bcn Last Call
   febrer 12, 2016

   Ostres quin greu Lluís, a mi m’han tractat estupendament les vegades que hi he anat. Ais a veure si tens més sort una altra vegada! Salutacions i gràcies per deixar un comentari 😉 bon cap de setmana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 @lallamastore (Eixample) || Al mal temps, bon humor 🦙🔥 ••• Avui escric sobre aquesta meravellosa llibreria de l’Eixample: un temple ple de llibres i objectes dedicats a món de l’humor. ••• Demà per Sant Jordi tindran paradeta de signatures i moltíssimes idees per a Sant Jordis/Jordines “complicats/des”. Aneu-hi, fareu molt feliços a l’Abi i el Kike.
♦️✖️ @prostibulopoetico ✖️♦️ ~~~~~ #SúperConsejitoDelDía 👉🏻 Deixeu de regalar cutre-experiències #WonderBox i aneu -i regaleu- les activitats organitzades per aquest grup de poetes i poetesses #MadeInBarcelona capitanejat per la @sonia_barba_ 👌🏼|| Anireu i repetireu.
BARNATRESC 〰️ a mi si la @lamevabcn “me dice ‘ven’, lo dejo todo”, així que avui m’he tret el carnet de #BarnaTresc (és gratis, peñuqui) i hem caminat 10 km (des de la Barceloneta fins a Sant Adrià de Besós). Recomanable per conèixer la ciutat (avui he descobert que el Besós té l’aigua cristal•lina a la desembocadura) i fer exercici. Trobeu tota la info de les rutes a la web 👉🏻 www.euro-senders.com/barnatresc || ✏️Apunteu! les properes són el 12/05 - 16/06 i el 06/07 (nocturna) #ActivitatGratuïta 💚
Com anem de ‘dramitas’? Ahir vaig trobar aquesta fantàstica llibreta de @cicadidaestudio a @lallamastore (👉🏻 post in progress, next week el publico) i vaig pensar en comprar-ne un grapat i regalar-les a aquelles persones -tots tenim un(a) #dramaqueen a la vora- que viuen en un drama permanent. Segons com, també pot ser un regal de Sant Jordi. Ahí lo dejo... 😁 Bon cap de setmana! #NoQuieroMásDramasEnMiVidaSoloComediasEntretenidas #AlaskaDixit
Jo m’enamoro. Tu t’enamores. Paris m’enamora. He transformat la meva ressaca parisenca en 10 propostes per si heu de visitar la ciutat durant les properes vacances. Si us molen, comenteu, ne soyez pas timide 😁! ➖➖➖➖ 1️⃣ Marché des Enfants Rouges: petit mercat on podeu fer una parada i menjar alguna cosa sense que us costi un ronyó (opcions vegeterianes, libaneses, japoneses, italianes,…). . 2️⃣ Grand Palais: sempre val la pena mirar la programació artística d’aquesta GRAN sala. . 3️⃣ Merci: LA concept store més coneguda de París (ara que ja no hi ha Colette). Hi teniu un petit racó-cafeteria molt mono si heu de fer una pausa. . 4️⃣ Fundació Henri-Cartier Bresson: si sou amants de la fotografia, mireu-hi la programació. No és un espai gaire gran però us podeu trobar amb exposicions que valguin molt la pena. . 5️⃣ Kerzon: en aquesta botiga de la rue de Turenne hi podreu trobar, entre d’altres productes meravellosos, espelmes amb l’olor de Place des Vosges, del Parc Monceau i de mil racons més de París. . 6️⃣ Mariage Frères: una de les meves botigues preferides per a comprar te: especialment bonic l’establiment que tenen a la Place de la Madeleine. . 7️⃣ Le Bon Marché: un dels imprescindibles de la Rive Gauche: una de les galeries més antigues de Paris on s’hi passegen artistes i actrius: jo aquest diumenge m’hi vaig trobar a l’Isabelle Nanty (Georgette a la peli d’Amélie). Molt bona selecció de productes i un ambient gens estressant si es compara amb Lafayette o Printemps. . 8️⃣ La Cité de la Musique: jo hi vaig anar per l’expo de ‘Doisneau et la musique’ però em va agradar tant l’edifici, com l’expo com tot l’espai de la Villette que hi ha la vora. . 9️⃣ French Trotters: concept store de dos pisos on hi pots trobar marques interessants i les darreres propostes de moda, complements i llar. Preus pels núvols. (Però mola MOLT la selecció que hi tenen). . 🔟 Le Loir dans la Théière: un dels meus imprescindibles del barri del Marais per a té i pastissos. Sol haver-hi força gent per la tarda però pel matí és genial. No hi estan permesos els ordinadors. No és un lloc de modernillos. I precisament m’encanta per això.
Bonne gueule et bon weekend à tout le monde! ✨
Després d’haver passat desenes de vegades durant el darrer any pel carrer Parlament fa un parell de dies em vaig donar compte de que existeix (#OleMiEmpane) 💁🏻‍♀️👉🏻 @misskleckley una botiga de roba i complements amb marques que van des de @lazyoafs a Champion passant per Ellesse, Valfré, Crap Eyewear, Coucousuzette, Models Own, Holy Recycle i d’altres. La meva preferida 👉🏻 @pepaloves 😍 #BcnShops
Ahir va començar la 5a edició de @moritzfeeddog. Si esteu per la ciutat aquest cap de setmana i us agrada la moda aquest festival és una cita imperdible. S’hi projectaran documentals com ”Cambodian Textiles”, “Les dessins de Christian Dior”, “The Times of Bill Cunningham”, “Paris Couture” o “The Wars of Coco Chanel”, entre d’altres. El que obria el festival ahir “Yellow is forbideen” em va flipar. Avui toca sessió doble 🍿 #LaBcnLastCallVaAlMoritzFeedDog 👩🏻👗
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @barcugat || Li podrien haver posat ‘Bistrot Cugat’, ‘Le Comptoir de l’Eixample’ i mil combinacions franco-catalanes més. Doncs no. Li han posat Cugat en honor a la llibreria-papereria que fins fa poc hi havia al número 99 del Carrer Bruc. L’acaben d’obrir i ja està al meu Top 10 de bars-restaurants preferits de la ciutat. Enhorabona Quim i Joan, aquest local és canela fina!👌🏼 || Teniu la meva crònica al link de la bio 😉

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: