Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Isidro: Cosmetic Shop (Poblenou)

Doncs mira, no us dic que em passés com als guiris representats a l’stencil de la Laura Castillo (obra exposada al darrer Festival Ús Barcelona) però és cert que el google maps de l’iPhone continua ajudant-me cada vegada que poso els peus a Poblenou :-).

Fins fa ben poc, em treies de la Rambla del Poblenou (on hi ha el mític Can Recasens) i poca cosa més sabia d’aquest barri de Barcelona.

Gràcies als dissabtes d’exploració que sovint faig per la ciutat he descobert més coses d’aquest barri. Sense haver-ho previst va donar la casualitat que era el segon dissabte de mes i que molts comerciants havien muntat la seva paradeta al carrer: gran iniciativa la de Botigues al Carrer!

El post d’avui el dedico a Isidro Cosmetic Shop una botiga de cosmètica amb un ventall de productes i marques amplíssim. L’Isidro, propietari de la botiga, em va anar ensenyant, amb una paciència infinita, totes aquelles marques que no coneixia. Hi té productes de tot arreu!

A continuació us detallo quines marques / productes vaig trobar interessants. N’hi ha per tothom de la família. He de dir que hi ha mooooolts cosmètics per a home (es nota que l’Isidro porta barba i que se la cuida moltíssim).

***************************************

1. Cosmètica per a “fèmines”

Agua FloridaEau de Cologne la composició olfactiva de la qual és: ginesta, aranja, taronja, romaní, lavanda, canyella, clau i estírax. Aquesta aigua de colònia pertany a Ainea Perfums una empresa catalana ubicada a Teià que elabora fragàncies, olis naturals, veles i sabons amb productes naturals, seguint la tradició mediterrània però incorporant-hi les tendències olfactives més innovadores.

De la mateixa casa també tenen una aigua de colònia per a nens Lua & Lee: una fragància que conté un 34% d’aigua de taronja bio amb propietats calmants i relaxants, pensat per als més petits (també conté flors blanques i mesc).

Gamila Secret: Segons em va explicar l’Isidro, aquesta casa de cosmètica elabora uns sabons artesanals que provenen d’un poble de Galilea, la zona muntanyenca del nord d’Israel. És allí on una jove Gamila va començar a investigar els rituals de neteja facial i corporal dels seus avantpassats, basats en els beneficis de la natura. La fórmula dels seus productes aplega un total de 15 herbes mesclades amb oli d’oliva. Quines són aquestes 15 herbes? Doncs bé, aquest és el gran secret :-). Pel que sembla la Madonna n’és molt fan. Si aquest sabó és el que la fa estar així d’estupenda a la seva edat n’hi ha per plantejar-s’ho ;-).

Le Couvent des Minimes: D’aquesta marca francesa trobareu un petit stand on hi ha una àmplia gamma d’aigües de colònia, cremes hidratants i sabons. Un dels productes més frescos i que de cara a l’estiu recomanaria és la velouté rafraîchissant de cítrics.

Jimmy Boyd: El que per a mi va ser el gran descobriment va ser aquest perfumista. Va ser preguntant-li a l’Isidro si tenia més productes “Made in Barcelona” que em va explicar qui era en Jimmy Boyd i quins productes elaborava.

De pare escocès i mare catalana, viu prop del mediterrani del que s’inspira a través de la seva llum i dels seus olors. Va estudiar a Grasse -França-, “the place to be” per a qualsevol “nas” perfumista. Va ser durant anys el director de producció de perfums Rochas a Barcelona. Amb una llarga carrera a les seves espatlles es dedica ara a la perfumeria alternativa amb les seves col·leccions inspirades amb ciutats i la seva gent. El meu perfum preferit: Ibiza (va acabar “caient”) -si l’oloreu li trobareu certa similitud a la marca Hierbas de Ibiza (ell també n’era el “nas”).

 Altres marques que hi podreu trobar: sabons de la marca Claus (Oporto); perfums de la casa Honoré des Pres; cremes facials de la casa letona Mádara, l’Occitane…
**************************************

2. Cosmètica per a “mascles”

En una ciutat on les barbes és l’atribut masculí per excel·lència no és d’estranyar que la demanda de cosmètica masculina hagi crescut exponencialment en els darrers temps. Ser hipster no és tasca fàcil (ni econòmic tampoc…) ;-). Doncs bé: homes d’aquesta ciutat! heu de saber que el racó de la cosmètica masculina a Isidro Cosmetic Shop no és pas esquifit. Anem a veure què hi podeu trobar:

Le Baigneur: darrere aquesta marca s’hi amaga un artisan savonnier que desenvolupa i fabrica tots els seus cosmètics al seu atelier de Montreuil en Seine-Saint-Denis (París). Es tracta de productes de qualitat que tenen per objectiu hidratar, calmar, nodrir i protegir l’epidermis masculina. A més el packaging -100% reciclable- té un logo i uns colors força ben trobats.

Macho Beard Company és una altra de les marques que hi podreu trobar. Probablement alguns de vosaltres ja l’hagueu vista al Palo Alto Market. Aquesta casa està especialitzada en ceres i olis per a barbes i bigotis. Nenes tremoleu! mai haureu tocat una barba tant suau;-).

Proraso: una marca italiana de Florència nascuda durant els anys 40 que, tot i haver canviat els embolcalls segueix advocant per la utilització d’ingredients naturals, el respecte per la tradició i l’excel·lència en la recerca. 

Altres marques: Myrsol (el producte estrella: l’emulsió per a després de l’afaitat) -els laboratoris cosmètics els tenen a Barcelona- i Hey Joe (marca creada la passada tardor a València per dos barbers i un biòleg);

3. Cosmètica per als més petits de casa

La marca que em va fer més gràcia va ser la que teniu a la fotografia: Oh qu’il est bio! una marca francesa de cosmètica bio per als més petits de casa. I és que els creadors d’aquesta marca són uns pares que es van cansar de buscar productes bio per als seus nens que fossin cutres i passats de moda. Amb un etiquetatge que sembla sortit d’uns dibuixos animats segur que els més petits de casa ja no remugaran tant a l’hora de fer-se el bany :-).

***************************************

Buscant quina cançó podria acompanyar aquest post em va venir al cap el grup nord-americà Perfume Genius. No sé si és un geni dels perfums però el que sí sé és que aquestes dues cançons que interpreta en aquest unplugged són brutals (Hood i Normal Song, de l’àlbum del 2012)

****************************************

Coordenades:

 • Adreça: Carrer Maria Aguiló, 83
 • Telèfon: 93.129.69.92
 • Horari: Dilluns de 16:30h a 20:30h // Dimarts a divendres: de 10:00 a 14:30 i de 16:30 a 20:30h // Dissabte de 10: a 14:30h i de 17:00 a 20:30h

7 comments on “Isidro: Cosmetic Shop (Poblenou)

 1. IsidroTorrecilla
  Juny 8, 2015

  Muchas gracias por este post tan chulo que nos has hecho, me encanta como explicas las marcas que tenemos, se nota que te gusta la cosmética.
  Esta en linea con los post que publicas, te felicito por todos ellos, y te animo a que lo continúes haciendo.
  Un abrazo muy fuerte, de Isidro y de Hanna.

  • Bcn Last Call
   Juny 8, 2015

   Muchas gracias por tus amables palabras Isidro. Sí, me encanta la cosmética, jeje. Por eso entrando por la puerta de “Isidro Cosmetic Shop” supe que le dedicaría un post a tal precioso rincón. Espero veros prontito 🙂 un beso a los dos!!!

 2. Hey! Merci per mencionar-me! 🙂 sóc l’artista de l’obra! (vaig cambiar-me el nom de twitter per si volguéssis actualitzar l’entrada!) Salut!

  • Bcn Last Call
   Juliol 22, 2015

   ok! si me’l pots facilitar em faràs un favor 😉 una abraçada!

 3. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2015 | Bcn Last Call

 4. miriam
  Desembre 28, 2017

  M’encanta aquesta botiga, tot el que tenen és superexclusiu i sempre tenen una atenció exquisita amb tothom.

  Un imprescindible per tots aquells que gaudim dels aromes i dels productes selectes.

  • Bcn Last Call
   Desembre 28, 2017

   Totalmente d’acord Míriam. El tracte i la selecció de productes que tenen em fa tornar una i altra vegada a visita-los. Una referència del bon gust i del bon tracte amb els clients. Abraçada ben forta i bones vacances! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

✨ LLUM BCN 19 ✨ Aquest cap de setmana no us podeu perdre la 2a edició del Llum Bcn. Durant 3 nits el Poblenou s’omplirà d’instal•lacions experimentals, il•luminació dinàmica, entorns interactius i projeccions a gran escala. ••• Us deixo un tastet a stories del que es podrà veure. Una meravella ❤️ . . . #LlumBcn19 #Barcelona #citylover #lovethiscity #nightlife #bynight #citylife #openair #light #digitaltools #creativity #urbanspace #lightfestival #urbanlandscape #eixvital #bellesartsllumbcn
“El planeta té límits” 🌍 ••• Ho podeu substituir per “el horno no está pa bollos” o “el planeta no está pa hornos”. El que preferiu. ••• Recomano l’expo #SomNatura del @museuciencies. Una (altra) castanya de realitat necessària. No us faci mandra d’anar fins al Fòrum, a mi és un dels edificis que més em flipa de la ciutat 🔷. A més, després us podeu quedar a passejar i fer fotos d’influencer per la zona. ••• 🗓 De dimarts a divendres, de 10 a 18h | Dissabtes de 10 a 19h | Diumenges i festius, de 10 a 20h (fins novembre)
Fins al 17 de febrer podeu visitar ‘Estructures d’identitat’ a @fotocolectania (organitzada amb ‘The Walther Collection’). Un recorregut pels retrats de diversos fotògrafs (Thomas Cunningham, August Sander, Seydou Keïta, Richard Avedon, Accra Shepp, Hiroh Kikai i també altres de desconeguts) on s’exploren les identitats del subjecte segons ètnia, període històric i factors socials. Veure la feina que fan o han fet aquests fotògrafs em reconcilia amb la humanitat i resulta balsàmic en un moment en què ens importen més les ‘Estructures d’Estat’ que les pròpies persones. ••• Foto 1) exterior @fotocolectania; Foto 2) ‘African Spirits’ de Samuel Fosso. De gran impacte degut al seu format. Foto 3) Missatge del fotògraf Manuel García Fernández al revers d’un dels seus retrats de gran format a una parella colombiana. ••• 🗓De dimarts a dissabte d’11 a 20h | Diumenge d’11 a 15h | Dilluns i festius tancats. ••• ANEU-HI ❤️
La-la-la, la-la, la-la La-la-la, la-la, la-la La-la-la, la-la, la-la La-la-la, la-la, la-la . [🎧 No, No, No - Beirut] #ALaBcnLastCallLiAgradaCantarLaLaLa 👩🏻🎤
NOU POST AL BLOG 👉🏻 GRIS: el videojoc Made in Barcelona on l’aquarel·la cobra vida (@nomadastudiobcn) ••• Enlloc d’imaginar-vos tres joves de la fraternitat Pi Kappa Alpha de la Universitat de Utah -a la que sí pertanyia un jove Nolan Bushnell- maquinant idees al garatge d’un d’ells, heu de pensar en una trobada casual en un bar del barri de Gràcia. Serendipitat nocturna. ••• Avui us parlo de l’obra d’art en forma de videojoc que han creat el @conradroset, l’Adrián Cuevas i el Roger Mendoza // Link • in • bio! 💎
▪️PLENSA▪️«Me gustaría que la gente que visitara el MACBA o el Palacio de Cristal no dijera nada, que sólo sientan una emoción. Para mí es la misma exposición en dos lugares. Me gustaría que la gente mirara en su interior y pensara en lo que no han dicho y les gustaría decir, y que por fin lo dijeran». [11.11.2018, La Vanguardia] ••• No he vist la instal.lació de Madrid (només per xxss) però la del @macba_barcelona és una meravella, aneu-hi ❤️. La humanitat i sensibilitat que destil.la la seva obra són úniques. ••• 🗓 22/04/2019 #JaumePlensa
Barcelona fas fred, avui, bufona ❄️ #Barcelona #ColdOutside
NOU POST AL BLOG 👉🏻 el primer post de l’any el dedico a 4 projectes o iniciatives #MadeInBarcelona que tenen com a objectiu reduir la petjada ecològica o que han incorporat algun element sostenible. Link in bio per a llegir el post complet ♻️👆🏼
Trobo que fa un dia fantàstic per a preparar el primer post del 2019. Surt aquesta setmana i crec que us molarà MOLT ♻️😉 || Feliç dia de reis a tothom! ❤️

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: