Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Verdejade: il·lustració, disseny, imaginació i coloraines…benvinguts a Wonderland! (Gràcia)

I si wonderland existís? I si us dic que a Gràcia n’he trobat un trosset?

IMG_5317.JPG

No sé si l’Eugenia Molina (interiorista) volia recrear wonderland a la seva encantadora botiga Verdejade però el que sí ha aconseguit és fer somiar despert a la persona que posa els peus en aquesta bonica concept store de Gràcia.

A Verdejade hi podreu trobar una selecció de les coses que més li agraden a l’Eugenia: objectes decoratius molt especialsil·lustracions, disseny, petits mobles, coixins, roba, les tan de moda tote bags, bijuteria

IMG_5915.JPG

Petits detalls com la bijuteria de la marca Sra. Bolitas que poden convertir-se en el regal perfecte per a la vostra amiga de l’ànima (o en un selfie-regal, dels de #porqueyolovalgo).

IMG_5913.JPGIMG_5919.JPG

Entre les peces que hi podreu trobar, destacaria per la seva originalitat les torretes de fusta estampades amb serigrafía de l’artista Damián Quiroga i els peixets cromàtics de ceràmica de Vicente Rivera (la col·lecció de tasses que veieu a la foto anterior també són d’ell).

IMG_5917.JPG

La il·lustració és una de les disciplines més representada a Verdejade. Els dos grans noms són:

1) Conrad Roset: Format a l’Escola Joso i a la facultat de Belles Arts de Barcelona, gràcies a la difusió de les seves il·lustracions per internet va començar a treballar per a Zara tot i que allò no era el que el futur li tenia reservat. Llançar-se com a freelance i treballar en projectes per a diferents marques, agències de publicitat i editorials, això sí.

2) Paula Bonet: L’any 2013 va il·lustrar el llibre “Llegeix-me” (Andana Editorial) i el poemari d’Estel Solé “Si uneixes tots els punts” (Editorial Galerada). 
“Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End”, fou el primer llibre amb text i il·lustració de la seva autoria i va veure la llum el mes de març passat de la mà de la coneguda editorial Lunwerg. Ara acaba de publicar “La petita Amèlia es fa gran”, un àlbum il·lustrat pop up (Editorial Casals). El proper treball que veurà la llum serà “813”, un llibre sobre el cineasta François Truffaut, escrit i dibuixat a cavall entre París i Barcelona, i que publicarà l’Editorial La Galera. Un noia non-stop vaja…

D’aquests reconeguts il·lustradors hi trobareu força material: els llibres que han il·lustrat, les totes bags, il·lustracions amb sèries limitades…

També hi podreu trobar prints, postals o llibres d’altres il·lustradors com la Sílvia Cabestany, Marta Puig (Lyona) (llibre “Primeros Besos”) Laura Agustí o l’Amaia Arrazola (llibre “Corazón Robot”).

IMG_5925.JPG

Altres objectes interessants que hi podreu trobar són: els quaderns de Tove Johansson (amb estampats i colors nòrdics inspirats en els anys 50), llibretes de pell d’una marca gallega que es diu Miolos Design, els mítics vestidets vintage de SusiSweetDress; plats d’Ingela P. Arrhenius

IMG_5923.JPG

Un dels detalls que més em va agradar de la botiga: un original mirall-prestatge hexagonal de la casa Ferm Living.

IMG_5921.JPG

Aquest bocinet de wonderland va creixent i fent-se gran des de ja fa temps (5 o 6 anyets, ja). Jo us recomanaria que aneu seguint els seus moviments a través de l’instagram: és una bona font d’inspiració i sempre estareu actualitzats de les novetats de la botiga 😉

Coordenades:

 • Adreça: Carrer Ramon i Cajal, 11 
 • Telèfon: 93.210.61.64
 • Horari: Dt: 17:00 – 21:00 /dc – ds: 11:30 – 14:00, 17:00 – 21:00

5 comments on “Verdejade: il·lustració, disseny, imaginació i coloraines…benvinguts a Wonderland! (Gràcia)

 1. bcncolourseva
  Novembre 10, 2014

  Es una tienda chulisima!!! Beso

  > El 10/11/2014, a las 08:43, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   Novembre 10, 2014

   Si Eva!!! Un pequeño trozo de wonderland! (del que siempre acaba cayendo algo :-). Un abrazo y feliz semana!

   Núria

 2. Enrique y Ángeles
  Novembre 11, 2014

  A mí me hicieron gracia las matriuskas ya que el de la perilla se parece a mí y así se lo hice ver al empleado, le dije: veo que también estoy yo aquí. El caso es que estaba nervioso porque fuera me esperaba Ángeles en la cola para la firma de Paula Bonet y tenía que decidir rápido que lámina compraba. Ese día todo salió redondo. En cuanto a tu post genial como siempre. Besos.

  • Bcn Last Call
   Novembre 11, 2014

   Gracias por el comentario Enrique!
   Pues tendréis que volver con más calma.
   Un beso ^*__*^
   PD: Aquí estoy cociendo otro post…vaya horas 🙂

 3. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 @elmenjadordelabeckett || En una ciutat on el temps s’escola pels forats del dia a dia, em flipa i m’enamora a parts iguals passar estones en llocs com aquest. Aneu-hi. El temps s’atura. Promis, juré! ❤️💚 [Link • in • Bio]
L’altre dia sortint d’ @orval.barcelona vaig topar-me amb aquesta meravellosa façana-persiana-rètol: “Bodega-Xifré. Casa Fundada l’any 1947” al número 13 del carrer Wellington. Remenant per internet he trobat un post de @bcnsingular sobre el local i el seu propietari, en Toni Xifré. Us en comparteixo un fragment: ••• «Si hagués nascut en un poblet de Texas, el Toni Xifré, probablement, hauria estat sheriff. Però va néixer a Gràcia. Fill de vinaters, el seu destí estava marcat des del moment que el pare va obrir, l’agost de 1947, una bodega a l’aleshores carrer de Sicília. “Aquí hi havia de tot”, recorda. “Ara ja no queda res”. Ni tan sols la bodega, tancada quan el Toni va decidir que tocava jubilar-se. “Havíem arribat a servir 10 quilos d’anxoves cada setmana. Però les grans superfícies ens han matat”». ••• No deixem que morin els petits comerços, les petites històries. God save els sheriffs d’aquesta ciutat ♥️ #OldInTownBcn
NEW IN TOWN 👉🏻 @orval.barcelona • Estreno temporada d’iced latte a Orval: #whereplantsmeetcoffee 🌿☕️ • Enhorabona @lucialucelucira & equip: ‘picar pedra’ ha valgut la pena, l’espai és fantàstic, wish u all the best 💚• [us deixo més raconets a stories]
Mirant amunt un dia m’estamparé contra alguna farola d’aquesta ciutat. O això o bé se m’allargarà el coll com a una🦒 (sé que no sóc l’única 😌) @instapoblenou ✨
Algú més s’ha aixecat amb ganes de fer reviure alguns edificis que hi ha xapats a la ciutat? 💁🏻‍♀️ ✨#oldintownbcn ✨
Mentre s’acaba de definir quin color polític va agafant aquesta ciutat jo estic en bucle amb les cançons de @stillcorners que han sonat aquest vespre a l’Antiga Fàbrica Damm. Quina meravella, quins audiovisuals ❤️: ens ha fet recórrer mar 🌊, cel 🌌, terra 🌍 i espai 🚀 #MWKUA
Del cel a la lluna 🚀✨ @caelumbcn
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @merce_soler_paper 📖 ••• Fa dos anys vaig descobrir l’obra de la Mercè Soler a la fira @artslibris, una fira dedicada als llibres d’artista que se celebra des de fa 10 anys pels voltants de Sant Jordi a Barcelona i a la que sempre acabes coneixent nous projectes editorials o creatius que t’enamoren a primera vista. Fa un parell de setmanes la vaig entrevistar i el resultat el teniu al link de la bio. Espero que us agradi! 💖
Des de dalt ja s’hi veu el dimecres 😁✨ Bon dia, Barcelona!

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: