Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Verdejade: il·lustració, disseny, imaginació i coloraines…benvinguts a Wonderland! (Gràcia)

I si wonderland existís? I si us dic que a Gràcia n’he trobat un trosset?

IMG_5317.JPG

No sé si l’Eugenia Molina (interiorista) volia recrear wonderland a la seva encantadora botiga Verdejade però el que sí ha aconseguit és fer somiar despert a la persona que posa els peus en aquesta bonica concept store de Gràcia.

A Verdejade hi podreu trobar una selecció de les coses que més li agraden a l’Eugenia: objectes decoratius molt especialsil·lustracions, disseny, petits mobles, coixins, roba, les tan de moda tote bags, bijuteria

IMG_5915.JPG

Petits detalls com la bijuteria de la marca Sra. Bolitas que poden convertir-se en el regal perfecte per a la vostra amiga de l’ànima (o en un selfie-regal, dels de #porqueyolovalgo).

IMG_5913.JPGIMG_5919.JPG

Entre les peces que hi podreu trobar, destacaria per la seva originalitat les torretes de fusta estampades amb serigrafía de l’artista Damián Quiroga i els peixets cromàtics de ceràmica de Vicente Rivera (la col·lecció de tasses que veieu a la foto anterior també són d’ell).

IMG_5917.JPG

La il·lustració és una de les disciplines més representada a Verdejade. Els dos grans noms són:

1) Conrad Roset: Format a l’Escola Joso i a la facultat de Belles Arts de Barcelona, gràcies a la difusió de les seves il·lustracions per internet va començar a treballar per a Zara tot i que allò no era el que el futur li tenia reservat. Llançar-se com a freelance i treballar en projectes per a diferents marques, agències de publicitat i editorials, això sí.

2) Paula Bonet: L’any 2013 va il·lustrar el llibre “Llegeix-me” (Andana Editorial) i el poemari d’Estel Solé “Si uneixes tots els punts” (Editorial Galerada). 
“Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End”, fou el primer llibre amb text i il·lustració de la seva autoria i va veure la llum el mes de març passat de la mà de la coneguda editorial Lunwerg. Ara acaba de publicar “La petita Amèlia es fa gran”, un àlbum il·lustrat pop up (Editorial Casals). El proper treball que veurà la llum serà “813”, un llibre sobre el cineasta François Truffaut, escrit i dibuixat a cavall entre París i Barcelona, i que publicarà l’Editorial La Galera. Un noia non-stop vaja…

D’aquests reconeguts il·lustradors hi trobareu força material: els llibres que han il·lustrat, les totes bags, il·lustracions amb sèries limitades…

També hi podreu trobar prints, postals o llibres d’altres il·lustradors com la Sílvia Cabestany, Marta Puig (Lyona) (llibre “Primeros Besos”) Laura Agustí o l’Amaia Arrazola (llibre “Corazón Robot”).

IMG_5925.JPG

Altres objectes interessants que hi podreu trobar són: els quaderns de Tove Johansson (amb estampats i colors nòrdics inspirats en els anys 50), llibretes de pell d’una marca gallega que es diu Miolos Design, els mítics vestidets vintage de SusiSweetDress; plats d’Ingela P. Arrhenius

IMG_5923.JPG

Un dels detalls que més em va agradar de la botiga: un original mirall-prestatge hexagonal de la casa Ferm Living.

IMG_5921.JPG

Aquest bocinet de wonderland va creixent i fent-se gran des de ja fa temps (5 o 6 anyets, ja). Jo us recomanaria que aneu seguint els seus moviments a través de l’instagram: és una bona font d’inspiració i sempre estareu actualitzats de les novetats de la botiga 😉

Coordenades:

 • Adreça: Carrer Ramon i Cajal, 11 
 • Telèfon: 93.210.61.64
 • Horari: Dt: 17:00 – 21:00 /dc – ds: 11:30 – 14:00, 17:00 – 21:00

5 comments on “Verdejade: il·lustració, disseny, imaginació i coloraines…benvinguts a Wonderland! (Gràcia)

 1. bcncolourseva
  Novembre 10, 2014

  Es una tienda chulisima!!! Beso

  > El 10/11/2014, a las 08:43, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   Novembre 10, 2014

   Si Eva!!! Un pequeño trozo de wonderland! (del que siempre acaba cayendo algo :-). Un abrazo y feliz semana!

   Núria

 2. Enrique y Ángeles
  Novembre 11, 2014

  A mí me hicieron gracia las matriuskas ya que el de la perilla se parece a mí y así se lo hice ver al empleado, le dije: veo que también estoy yo aquí. El caso es que estaba nervioso porque fuera me esperaba Ángeles en la cola para la firma de Paula Bonet y tenía que decidir rápido que lámina compraba. Ese día todo salió redondo. En cuanto a tu post genial como siempre. Besos.

  • Bcn Last Call
   Novembre 11, 2014

   Gracias por el comentario Enrique!
   Pues tendréis que volver con más calma.
   Un beso ^*__*^
   PD: Aquí estoy cociendo otro post…vaya horas 🙂

 3. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

BARNATRESC 〰️ a mi si la @lamevabcn “me dice ‘ven’, lo dejo todo”, així que avui m’he tret el carnet de #BarnaTresc (és gratis, peñuqui) i hem caminat 10 km (des de la Barceloneta fins a Sant Adrià de Besós). Recomanable per conèixer la ciutat (avui he descobert que el Besós té l’aigua cristal•lina a la desembocadura) i fer exercici. Trobeu tota la info de les rutes a la web 👉🏻 www.euro-senders.com/barnatresc || ✏️Apunteu! les properes són el 12/05 - 16/06 i el 06/07 (nocturna) #ActivitatGratuïta 💚
Com anem de ‘dramitas’? Ahir vaig trobar aquesta fantàstica llibreta de @cicadidaestudio a @lallamastore (👉🏻 post in progress, next week el publico) i vaig pensar en comprar-ne un grapat i regalar-les a aquelles persones -tots tenim un(a) #dramaqueen a la vora- que viuen en un drama permanent. Segons com, també pot ser un regal de Sant Jordi. Ahí lo dejo... 😁 Bon cap de setmana! #NoQuieroMásDramasEnMiVidaSoloComediasEntretenidas #AlaskaDixit
Jo m’enamoro. Tu t’enamores. Paris m’enamora. He transformat la meva ressaca parisenca en 10 propostes per si heu de visitar la ciutat durant les properes vacances. Si us molen, comenteu, ne soyez pas timide 😁! ➖➖➖➖ 1️⃣ Marché des Enfants Rouges: petit mercat on podeu fer una parada i menjar alguna cosa sense que us costi un ronyó (opcions vegeterianes, libaneses, japoneses, italianes,…). . 2️⃣ Grand Palais: sempre val la pena mirar la programació artística d’aquesta GRAN sala. . 3️⃣ Merci: LA concept store més coneguda de París (ara que ja no hi ha Colette). Hi teniu un petit racó-cafeteria molt mono si heu de fer una pausa. . 4️⃣ Fundació Henri-Cartier Bresson: si sou amants de la fotografia, mireu-hi la programació. No és un espai gaire gran però us podeu trobar amb exposicions que valguin molt la pena. . 5️⃣ Kerzon: en aquesta botiga de la rue de Turenne hi podreu trobar, entre d’altres productes meravellosos, espelmes amb l’olor de Place des Vosges, del Parc Monceau i de mil racons més de París. . 6️⃣ Mariage Frères: una de les meves botigues preferides per a comprar te: especialment bonic l’establiment que tenen a la Place de la Madeleine. . 7️⃣ Le Bon Marché: un dels imprescindibles de la Rive Gauche: una de les galeries més antigues de Paris on s’hi passegen artistes i actrius: jo aquest diumenge m’hi vaig trobar a l’Isabelle Nanty (Georgette a la peli d’Amélie). Molt bona selecció de productes i un ambient gens estressant si es compara amb Lafayette o Printemps. . 8️⃣ La Cité de la Musique: jo hi vaig anar per l’expo de ‘Doisneau et la musique’ però em va agradar tant l’edifici, com l’expo com tot l’espai de la Villette que hi ha la vora. . 9️⃣ French Trotters: concept store de dos pisos on hi pots trobar marques interessants i les darreres propostes de moda, complements i llar. Preus pels núvols. (Però mola MOLT la selecció que hi tenen). . 🔟 Le Loir dans la Théière: un dels meus imprescindibles del barri del Marais per a té i pastissos. Sol haver-hi força gent per la tarda però pel matí és genial. No hi estan permesos els ordinadors. No és un lloc de modernillos. I precisament m’encanta per això.
Bonne gueule et bon weekend à tout le monde! ✨
Després d’haver passat desenes de vegades durant el darrer any pel carrer Parlament fa un parell de dies em vaig donar compte de que existeix (#OleMiEmpane) 💁🏻‍♀️👉🏻 @misskleckley una botiga de roba i complements amb marques que van des de @lazyoafs a Champion passant per Ellesse, Valfré, Crap Eyewear, Coucousuzette, Models Own, Holy Recycle i d’altres. La meva preferida 👉🏻 @pepaloves 😍 #BcnShops
Ahir va començar la 5a edició de @moritzfeeddog. Si esteu per la ciutat aquest cap de setmana i us agrada la moda aquest festival és una cita imperdible. S’hi projectaran documentals com ”Cambodian Textiles”, “Les dessins de Christian Dior”, “The Times of Bill Cunningham”, “Paris Couture” o “The Wars of Coco Chanel”, entre d’altres. El que obria el festival ahir “Yellow is forbideen” em va flipar. Avui toca sessió doble 🍿 #LaBcnLastCallVaAlMoritzFeedDog 👩🏻👗
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @barcugat || Li podrien haver posat ‘Bistrot Cugat’, ‘Le Comptoir de l’Eixample’ i mil combinacions franco-catalanes més. Doncs no. Li han posat Cugat en honor a la llibreria-papereria que fins fa poc hi havia al número 99 del Carrer Bruc. L’acaben d’obrir i ja està al meu Top 10 de bars-restaurants preferits de la ciutat. Enhorabona Quim i Joan, aquest local és canela fina!👌🏼 || Teniu la meva crònica al link de la bio 😉
«El seu ull sempre en cerca de la modernitat, retrata de manera inquietant aquesta continua transformació que allò modern imprimeix i exigeix la seva gent i les seves ciutats». ••• Fins al 19 de maig podeu visitar ‘Berenice Abbott. Retrats de la modernitat’ a @mapfrefcultura. Un recorregut per la trajectòria de la fotògrafa americana Berenice Abbott a través de gairebé 200 fotografies procedents d’algunes de les col·leccions nord-americanes més importants: The New York Public Library, The George Eastman Museum (Rochester, Nova York), The Howard Greenberg Gallery (Nova York), The International Center of Photography (Nova York), The MIT Museum (Cambridge, Massachusetts) i el The Museum of the City of New York. ••• Foto 1) exterior @mapfrefcultura Foto 2) retrat de Lucia Joyce (filla de James Joyce) Foto 3) Pont de Manhattan, 1936 Foto 4) Bar de Cabaret (aquesta és d’Eugène Atget ❤️ -n’hi ha 11 d’ell-) ••• 🗓 Dilluns de 14h a 20h /  De dimarts a dissabte de 10h a 20h /  Diumenges i festius de 11h a 19h. ••• #expoBereniceAbbott MERAVELLA ✨ (jo hi torno segur)
La Dreta de l’Eixample, les seves façanes i aquesta llum... 😍 #oldintownbcn

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: