Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Verdejade: il·lustració, disseny, imaginació i coloraines…benvinguts a Wonderland! (Gràcia)

I si wonderland existís? I si us dic que a Gràcia n’he trobat un trosset?

IMG_5317.JPG

No sé si l’Eugenia Molina (interiorista) volia recrear wonderland a la seva encantadora botiga Verdejade però el que sí ha aconseguit és fer somiar despert a la persona que posa els peus en aquesta bonica concept store de Gràcia.

A Verdejade hi podreu trobar una selecció de les coses que més li agraden a l’Eugenia: objectes decoratius molt especialsil·lustracions, disseny, petits mobles, coixins, roba, les tan de moda tote bags, bijuteria

IMG_5915.JPG

Petits detalls com la bijuteria de la marca Sra. Bolitas que poden convertir-se en el regal perfecte per a la vostra amiga de l’ànima (o en un selfie-regal, dels de #porqueyolovalgo).

IMG_5913.JPGIMG_5919.JPG

Entre les peces que hi podreu trobar, destacaria per la seva originalitat les torretes de fusta estampades amb serigrafía de l’artista Damián Quiroga i els peixets cromàtics de ceràmica de Vicente Rivera (la col·lecció de tasses que veieu a la foto anterior també són d’ell).

IMG_5917.JPG

La il·lustració és una de les disciplines més representada a Verdejade. Els dos grans noms són:

1) Conrad Roset: Format a l’Escola Joso i a la facultat de Belles Arts de Barcelona, gràcies a la difusió de les seves il·lustracions per internet va començar a treballar per a Zara tot i que allò no era el que el futur li tenia reservat. Llançar-se com a freelance i treballar en projectes per a diferents marques, agències de publicitat i editorials, això sí.

2) Paula Bonet: L’any 2013 va il·lustrar el llibre “Llegeix-me” (Andana Editorial) i el poemari d’Estel Solé “Si uneixes tots els punts” (Editorial Galerada). 
“Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End”, fou el primer llibre amb text i il·lustració de la seva autoria i va veure la llum el mes de març passat de la mà de la coneguda editorial Lunwerg. Ara acaba de publicar “La petita Amèlia es fa gran”, un àlbum il·lustrat pop up (Editorial Casals). El proper treball que veurà la llum serà “813”, un llibre sobre el cineasta François Truffaut, escrit i dibuixat a cavall entre París i Barcelona, i que publicarà l’Editorial La Galera. Un noia non-stop vaja…

D’aquests reconeguts il·lustradors hi trobareu força material: els llibres que han il·lustrat, les totes bags, il·lustracions amb sèries limitades…

També hi podreu trobar prints, postals o llibres d’altres il·lustradors com la Sílvia Cabestany, Marta Puig (Lyona) (llibre “Primeros Besos”) Laura Agustí o l’Amaia Arrazola (llibre “Corazón Robot”).

IMG_5925.JPG

Altres objectes interessants que hi podreu trobar són: els quaderns de Tove Johansson (amb estampats i colors nòrdics inspirats en els anys 50), llibretes de pell d’una marca gallega que es diu Miolos Design, els mítics vestidets vintage de SusiSweetDress; plats d’Ingela P. Arrhenius

IMG_5923.JPG

Un dels detalls que més em va agradar de la botiga: un original mirall-prestatge hexagonal de la casa Ferm Living.

IMG_5921.JPG

Aquest bocinet de wonderland va creixent i fent-se gran des de ja fa temps (5 o 6 anyets, ja). Jo us recomanaria que aneu seguint els seus moviments a través de l’instagram: és una bona font d’inspiració i sempre estareu actualitzats de les novetats de la botiga 😉

Coordenades:

 • Adreça: Carrer Ramon i Cajal, 11 
 • Telèfon: 93.210.61.64
 • Horari: Dt: 17:00 – 21:00 /dc – ds: 11:30 – 14:00, 17:00 – 21:00

5 comments on “Verdejade: il·lustració, disseny, imaginació i coloraines…benvinguts a Wonderland! (Gràcia)

 1. bcncolourseva
  Novembre 10, 2014

  Es una tienda chulisima!!! Beso

  > El 10/11/2014, a las 08:43, Bcn Last Call escribió: > > >

  • Bcn Last Call
   Novembre 10, 2014

   Si Eva!!! Un pequeño trozo de wonderland! (del que siempre acaba cayendo algo :-). Un abrazo y feliz semana!

   Núria

 2. Enrique y Ángeles
  Novembre 11, 2014

  A mí me hicieron gracia las matriuskas ya que el de la perilla se parece a mí y así se lo hice ver al empleado, le dije: veo que también estoy yo aquí. El caso es que estaba nervioso porque fuera me esperaba Ángeles en la cola para la firma de Paula Bonet y tenía que decidir rápido que lámina compraba. Ese día todo salió redondo. En cuanto a tu post genial como siempre. Besos.

  • Bcn Last Call
   Novembre 11, 2014

   Gracias por el comentario Enrique!
   Pues tendréis que volver con más calma.
   Un beso ^*__*^
   PD: Aquí estoy cociendo otro post…vaya horas 🙂

 3. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

Ja fa dies que no penjava cap proposta vinculada a #CityBooksBCN. Per reprendre-ho, he triat un dels meus llibres preferits: ‘Barcelona, ciutat de cafès’. M’ha fet pensar en la primera cafeteria a la que aniré quan tot això hagi passat (no és cap secret que serà el @barcugat -l’staff un amor, Quim i Joan 😘 i l’espai de peli ✨-). ••• Les 286 pàgines d’aquest fantàstic de llibre escrit pel periodista i escriptor Paco Villar reflecteixen l’explosió creativa i vital de finals de segle XIX i principis del XX, un període on la transformació urbanística de la ciutat va anar acompanyada de múltiples canvis arquitectònics. El que més em fascina, però, són els cafès modernistes que van florir. Veritables joies que ja no existeixen (busqueu imatges a google del Café Novedades, Gran Café Colón, Bar Torino, Maison Dorée o Bar La Lune i veureu les meravelles que hem perdut...). ••• 🙋🏻‍♀️Va, dieu-me, quina serà la primera cafeteria a la que acudireu post-confinament? #queremossaber (i fer llistat) 😌 Abraçada gegant a tothom. Cuideu-vos, cuidem-nos ♥️ ••• 📖 Barcelona, ciutat de cafès ✍🏻 Paco Villar 📚 @vienaedicions 🔎 #CityBooksBCN . . . . #city #citybooks #citylover #lovethiscity #llibresdebarcelona #llibresobrebarcelona #bcnllibres #bcnbooks #books #barcelonabooks #barcelonabook #barcelona #bcn #bcnliteratura #llibresbcn #reading #bcnciutat #ciutat #BarcelonaCiutatDeCafès #coffee #cafeteria
Cuideu-vos molt i de tant en tant apagueu el mòbil (i engegueu tots els challenges a fer punyetes) 🐚✨ . . . #home #painting #primavera #spring #casa #colours #petitcoin #haiku #busonhaiku
«Según la poética formulación de Walter Benjamin, el aburrimiento es “el pájaro de ensueño que incuba el huevo de la experiencia”. Dicho de otra manera: también puede ser una espera temporal que desencadene nuestras mejores fuerzas». [📖 El tiempo regalado, Andrea Köhler] ••• Avorrir-nos i mirar el sostre de casa també hauria d’estar entre els nostres plans ✨ #staythefuckhome . . . #barcelona #casa #calm #thinking #walterbenjamin #reading #time #ElTiempoRegalado
Crec que després de tot això conjugarem més els verbs en plural que en singular ✨ Cuidem-nos 💖 #whatscomingnext #humancity
És la casa de color verd més bonica que he vist mai? Ho és 💚✨ #SantAndreu . . . . #citylover #lovethiscity #barcelona #bcn #ciutat #buildings #modernisme #artnouveau #edificimodernista #beauty #mytinyatlas #green #greenhouse #instadaily #beauty #streets #carrersdebarcelona #carrers
Sona Doris Day al @cafedelapedrera i fa un dia fantàstic per a reivindicar-nos. Feliç dia a totes les dones meravelloses que m’envolten. Gràcies per ser inspiració, refugi, llum 💜✨
«Se ha configurado una nueva estética que se presenta altamente importada, una calle con unos rótulos y unos escaparates que parecen formar parte del decorado de una película más bien que de un sitio en el que vive y muere gente real. Estas máscaras evidencian en lo que se ha convertido la calle: una representación de una fantasía, una simulación de la modernidad, una pantomima existencial que reafirma unas identidades que no están arraigadas más que de consumismo irreverente». ••• Pol Rodellar ens ofereix amb ‘Carrer Parlament’ una mirada crítica i autoparòdica del Carrer Parlament i, més extensivament, de la ciutat de Barcelona. Riure, riureu. Pensar, pensareu. Qui no ha quedat a fer un vermut durants aquests darrers anys per la zona del Carrer Parlament? Tots hem vist com aquest carrer i zona mutaven, com es gentrificava, com augmentaven els preus dels lloguers, com també locals moderns han obert i han tancat (Tarannà, Chirusa -a Viladomat-). Un carrer digne d’estudi econòmic i antropològic. El text i les iròniques il·lustracions de la Cristina Daura ens porten a reflexionar sobre la ciutat i la seva pèrdua galopant d’autenticitat. Es llegeix molt ràpid: més o menys el que tarda un hipster-hater en prendre un vermut i jalar una torrada d’alvocat. Bon cap de setmana! ✨ ••• 📖 Carrer Parlament. ¿Quien querría un futuro pudiendo beber vermut? ✍🏻 Pol Rodellar (@mujeresmujeres) i il·lustracions de Cristina Daura (@cdaura) 📚 @temasdehoy 🔎 #CityBooksBCN . . . . #city #citybooks #citylover #lovethiscity #llibresdebarcelona #llibresobrebarcelona #bcnllibres #bcnbooks #books #barcelonabooks #barcelonabook #barcelona #bcn #bcnliteratura #llibresbcn #reading #bcnciutat #ciutat #vermut #carrerparlament
💔💔💔 @thisispolica #MWKUA
Aprofito aquesta fotassa (*) que em va fer l’amic Víctor (👉🏻 @gastrofilia) per dir-vos que si encara no heu anat a @robothousebarcelona potser avui és el dia ideal 🤖. I no, la meva beguda no era un brou de peix. #CaldoPareceLimonadaEs 🍋 ••• (*) Sobre ‘fotassa’ diu #OptimotCat al Twitter [Tweet de 13/01/2017]: «“Fotassa"! El sufix '-às, -assa' està sobrevalorat a Instagram... Altres opcions: — llamp de foto! — gran foto! — quina foto! — magnífica!». ••• Si algú ha dit mai ⚡️’Llamp de foto!’ ⚡️si us plau que ho comenti, tinc curiositat 😁 Bon cap de setmana! PD: els @verytastybcn no eren l’atrezzo...bé, una mica sí 😜😘

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: