Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) 2014

IMG_6795.JPG

Abans que comenci l’allau de whatsapp’s aquests dies previs de Nadal demanant-me consell sobre: “què puc comprar per l’amic invisible? què li podria comprar a la meva mare? Núria, alguna idea original de què regalar al meu germà? on puc trobar un detall que sigui diferent?” he decidit fer un recopilatori d’idees i posar-vos alguns links. Vinga comenceu a llegir! Invertir 5 minuts llegint aquest post potser us fa estalviar moltes hores deambulant per la ciutat…

****************************************************

1a Secció: Els “amics-invisibles”

640_1385454120amicinvisible

Comencem pels més difícils!!! Aquells regals de 5 a 10 euros que donen veritables mals de cap. Han de ser divertits, originals i, a sobre, econòmics. El punyetero “detallet de res” que ens fa voltar mitja ciutat…

La temptació d’anar al “xino” de sota de casa és massa gran, ho sé! No disposo de la fórmula màgica però aquí teniu algunes idees de botigues on podeu trobar alguna cosa, diguem, “interessant” per no gaires calers i per les que no haureu de perdre gaire temps (a la secció 2a ja hi haureu d’invertir més temps, no us preocupeu):

 • Muy Mucho: tenen molts objectes de decoració: recipients per posar espelmes, marcs de fotos, pots de metalls estil vintage, bols i tasses divertides (Rambla Catalunya, 35; Rambla de Catalunya, 116; Casanova, 158; Gran de Gràcia, 131);
 • Natura (cliqueu aquí per saber quin Natura us cau més a prop) i el seu outlet Zabriski (aquest al carrer Mallorca, 198). Solen haver coses divertides i que “fan quedar bé”;
 • Tiger: el xino danès per excel·lència. Disseny, bons preus i una quantitat d’objectes que farà que trobar el vostre amic invisible sigui bufar i fer ampolles. Cliqueu aquí per a veure el seu catàleg (potser així us comenceu a inspirar);
 • FNAC: potser podeu trobar algun llibre d’acudits o, per exemple, si a la persona li agrada cuinar, teniu llibres pel marge de 5-10 euros que dèiem.

La següent secció (2a) també aplica si la persona que us ha “tocat” us importa una micona 🙂

****************************************************

2a Secció: La gent que t’importa

untitled (12) untitled (11)

Evidentment, de les tres, aquesta és la secció més llarga.

A través d’aquesta secció espero que pugueu trobar regals de tots els preus; no us poso detallats tots els productes/objectes/preus perquè resulta impossible però sí el link del post que sobre la botiga en qüestió hagi escrit, així podreu conèixer més en detall la botiga per veure si us encaixa amb el que esteu buscant.

Per tant, en aquesta secció ja no trobareu botigues “impersonals” (és a dir, fredes multinacionals) sinó les que aquí la menda s’ha entretingut a conèixer una a una.

No pretén ser una guia exhaustiva!! (#potseralgundia, #youneverknow).

Per fer-ho senzill ho he ordenat per “matèries” :-); potser així identificareu més fàcilment la botiga a la que heu d’anar:

Si a la persona [X] li agrada…

 1. …el vermut: has d’anar al Morro Fi/ Mitja Vida / Dalt de Tot Morro Fi (Illa Diagonal) venen packs d’ampolles + pots d’olives + llaunes + patates + salsa d’aperitiu. Clica aquí per veure preus i productes.
 2. …el menjar orgànic: has d’anar a Feeld (Eixample) fan unes cistelles de nadal orgàniques la mar de saludables!
 3. …els sabons: trobareu sabons de Marsella a partir de 3 euros a La Maison du Savon de Marseille (Gràcia) (allí tenen packs preparats per a regalar, do not worry ;-)). Una altra botiga que m’encanta per a fer regals especials amb aquesta temàtica és Les Topettes (al Raval): tots els productes són de molt bona qualitat i vinguts de tots els punts del món.
 4. …els perfums originals: regaleu un dels perfums Made in Barcelona de la casa Carner Barcelona: són unisexs.
 5. …els objectes decoratius: Bufff, aquí teniu per triar i remenar: aneu a La Variété (estil illenc, al Raval), a Carolina Blue (estil vintage-boho, al Raval) o a Fulanitu i Menganita (estic vintage-retro, a Gràcia). Una botiga que pot oferir-vos un regal ben original és Tottetris (mosaics de fusta amb imant, a Gràcia) també la trobo moooolt original.
 6. …els arranjaments florals: has d’anar a Millo de Riboti (Eixample). Potser a la vostra mare li faria il·lusió que, per una vegada, li regaleu algun ram o centre de flors un pèl més original (sabem que la Navarro (24h) ens salva en qualsevol moment, però paga la pena explorar altres territoris…
 7. …la ciutat de Barcelona + disseny: has d’anar a aquestes tres botigues: OMG (Born), Nuovum (Raval) i [‘galəri] (Sant Antoni). Tres concept stores que tenen objectes decoratius fets per artistes i dissenyadors de Barcelona. Cada botiga té la seva personalitat i totes tres ofereixen productes amb preus diversos. De les tres, diria que a OMG és on hi ha més varietat d’objectes petits-mitjans.
 8. prints, ceràmica i altres complements: has d’anar a Magnèsia (Gràcia), Verdejade (Gràcia), Grey Street Store (Raval). Tenen totes tres un aire molt naïf 😉
 9. llibres d’il·lustració: ves a la llibreria Syndrome Imaginaria (Eixample esquerre): un dels llocs més especialitzats en aquest tipus de llibres.
 10. …la gastronomia. Si la persona en qüestió és un sibarita potser apreciarà que li regaleu productes de ses illes (Idò Balear, Sant Antoni), vins i delicatessen portuguesos (Caravela Gourmet, Sant Antoni) o productes a granel (Pre&Ca, Eixample).
 11. …la bijuteria. Sita Nevado (bijuteria amb minerals, Eixample); o VSB (bijuteria amb cristall) -a aquests darrers els trobareu a alguns mercadets de nadal-.
 12. …la fotografia, però no té fotos d’ell/d’ella mateixa, regaleu-li una ruta + sessió de fotos pel Barri Gòtic o Born de Barcelona amb Filma’t. Jo vaig fer la ruta amb una amiga i la veritat és que va ser una experiència súper divertida. Tinc pendent fer la ruta al Born. És una manera totalment diferent de veure la ciutat. Ets guiri a la teva pròpia ciutat.
 13. …el dibuix /sketch: podeu regalar-li una classe amb Barcelonink. Amb poques hores haurà tret partit de les seves dots artístiques.

Aprofiteu per anar a algun mercadet/fira de Nadal: el top number one: FESTIVALET (aquest cap de setmana al Museu Marítim de Barcelona!!!)

****************************************************

3a Secció: Pur compromís

20070714-yawn

Són els regals que fan més mandra. Per sort no me’n toquen fer, d’aquests. Jo ho tindria clar. Quan les coses són per pur compromís i saps que la persona que te’l farà a tu invertirà exactament el mateix (poc) temps que tu, tira pel dret. No cal ni que et moguis de casa: pack de spa, pack de “experiencia inolvidable“, entrades per a un concert, “curso acelerado de cupcakes“.

El que sigui però a una distància d’un “click” del mouse.

**************

Espero que aquesta Mini-Guia us hagi pogut donar alguna idea sobre què podeu comprar aquest Nadal sense caure en els binomis clàssics de “pijama-bufanda” o “mitjons-corbata”.

Si necessiteu algun consell en particular / botiga en concret no dubteu en deixar un missatge en aquest post. El contestaré avec plaisir!!!

PD: Eviteu trepitjar el Portal de l’Àngel: atac de nervis assegurat…

8 comments on “Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) 2014

 1. gemmabermudo
  Desembre 13, 2014

  si els hi agrada la bijuteria i el handmade al carrer hospital,34 (raval) hi ha la bisuteria rosselló, tenen de tot per crear les teves joies (tenen tb peces vintage autentiques) i a mes a mes peçes de diferents artesans de Barcelona!

 2. myriam
  Desembre 15, 2014

  Uooooo nuria!!!! em dones ganes de venir a bcna a comprar regalets!!!! quan tingui més de 15 minutets seguits lliure entraré als links que has deixat x mirar….graciessss x aquesta genial aportació d’idees!!!

 3. Superregaladora
  Juliol 10, 2015

  La veritat es que anar a comprar regals a Barcelona es una pasada pero sempre que he tingut poc temps finalment he comprat a chupiregalos.com

  • Bcn Last Call
   Juliol 12, 2015

   Tindré en compte aquest lloc, no el coneixia! Gràcies per la teva aportació 🙂

 4. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2015 | Bcn Last Call

 5. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2016 | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

Aquesta tarda s’ha presentat a @heyshop_ el llibre de la il•lustradora i dissenyadora gràfica @malikafavre (editorial @counterprintbooks). ••• Un llibre que repassa la seva extensa trajectòria a través dels temes que més ha treballat: la dona, els viatges, la geometria, l’erotisme, la cultura pop i la societat i els problemes actuals (terreny, aquest darrer, que ha explorat de manera lliure a través de les conegudes portades del New Yorker). ••• Amb l’exemplar signat i amb el pin de regal 👄 torno a casa re-happy 💁🏻‍♀️
OLD/NEW IN TOWN 👉🏻 @baralegriabarcelona • L’altre dia vaig topar-me amb l’article de @7canibales sobre el Bar Alegria i vaig pensar: wo! un local modernista que no només no tanca sinó que renova cuina i de la mà de Tomás Abellán (@quetomas). Avui tocava fer vermut i visitar aquest local del 1899 ♥️. A continuació us llisto els meus locals modernistes preferits. Em dieu els vostres? (no sigui cas que m’estigui perdent alguna cosa important 😁): ▪️Bar Versalles (Sant Andreu) ▪️Cafè del Centre (Eixample) ▪️Reñé (Eixample) ▪️Casa Almirall (Raval) ▪️Cafè de l’Òpera (Gòtic) ▪️La Confiteria (Raval) ▪️Muy Buenas (Raval) ▪️London Bar (Raval) ▪️El Paraigua (Gòtic) ▪️L’ascensor (Gòtic). Bé, aquests dos darrers només tenen el mobiliari (són de finals dels 60) però l’experiència d’entrar al bar Ascensor a través d’un meravellós ascensor modernista és impagable. I la caixa enregistradora de El Paraigua és de traca 💖 ••• 🍁 Bon cap de setmana a tothom! 🍁 #OldInTownBcn
Fa just una setmana es presentava @apartgastro, un nou mitjà de comunicació nascut a Barcelona amb clara vocació internacional. ••• Apart proposa traspassar el paper i fer-nos viatjar, gràcies a la realitat virtual (la revista ve acompanyada d’unes ulleres VR), a 6 països que marcaran les tendències gastronòmiques del 2020. Brasil, Dinamarca, Japó, Argentina, Grècia i Marroc són els escenaris que protagonitzen aquest primer número dirigit per @ferranadria i produït per l’equip de @cuinacat. ••• El contingut és BRUTAL (imatges espectaculars, infografies plenes de curiositats…). Una aposta valenta. ••• Jo tinc la versió en català però també s’ha publicat en castellà i ja estan preparant la versió anglesa 👌🏼
Soul recovery after a very crazy week ♥️ merci bcp @julie.e.doiron #MWKUA
BILL VIOLA ➕ PAUL DALY (+ bonus extra) ••• Us recomano les dues darreres expos que he vist darrerament. Si necessiteu silenci aneu-hi, són l’antídot perfecte contra tot soroll 🍁 ••• Foto 1) 👉🏻 Bill Viola, ‘Mirrors of the Unseen’. La Pedrera presenta la primera exposició monogràfica de Bill Viola a Barcelona. Considerat un pioner en el desenvolupament del videoart, Bill Viola explora a través de la seva obra conceptes universals com la pena, la mort, el dolor, el pas del temps i les emocions que s’hi associen. La imatge que us he posat correspon a la peça que més em va agradar (no em vaig anotar el títol però sí recordo que durava 7 minuts i que la vaig veure dues vegades seguides). Crec que tots trobaríem la peça que ens encaixa en aquesta expo ✨ ••• Foto 2) 👉🏻 Paul Daly, ‘Living Matter’ (Can Framis, Poblenou) Aquest artista nascut a Liverpool porta des del 2000 instal•lat a Barcelona. Ens proposa apropar-nos als materials orgànics. El resultat són collages i mosaïcs que contenen un ampli ventall de textures, colors i transparències. Provoca que mirem la naturalesa morta des d’un altre prisma. És simplement meravellós. La imatge correspon a l’obra ‘Hedge 2’ (finals d’estiu, principis de tardor) ♥️ ••• Foto 3) 👉🏻 també a Can Framis ‘(a)simetrías’ és una instal•lació fotogràfica concebuda i realitzada pels estudiants del Màster en Fotografia i Disseny de l’ @elisavabcn. Els punts de partida són ‘encajar’ i ‘romper’. A partir d’aquí s’han treballat conceptes vinculats als rols de gènere i al binarisme -com a frontera social-. Tot un encert haver-la posat al pati de l’entrada de Can Framis 👌🏼 ••• 🍂 Feliç diumenge 🍂
L’espai de l’ @arantxarueda al @blancfest va passar de ser un petit refugi creatiu a una petita exposició que s’anava nodrint del talent de la gent que s’aturava i hi abocava tota la seva creativitat: sentiments, coses que mai es diuen, reinvidicacions... què bonic és poder intuir (al menys una mica) com és una persona segons el que hi veus en un full ple colors, formes, lletres que van creant capes d’informació visual. La conclusió és que m’han entrat unes ganes boges de fer un taller de collage 😱😇 [us deixo a stories el collage que més em va agradar 💕]
Si les porteries d’aquesta ciutat parlessin...♥️ [Les perles les vaig “guardant” aquí 👉🏻 #oldintownbcn]
CO₂ is in the air. I no mola. Gens. • #climatechange #climatestrike
«No se llaman acaso, “niñerías” las “cosas” de los niños, y “filosofías” las elucubraciones de los filósofos… y, así por este arte, mil cosas más? Pues, ¿por qué no llamar “BARCELONERÍAS” a las “cosas” de aquella Barcelona ochocentista que tenían, además, algo de las infantilidades del niño y no poco de las severidades del moralista?». . [Extracte de la intro de ‘Barcelonerías’ de Joaquín Mª de Nadal (Ediciones Librería Dalmau, 1942)]. ••• M’he trobat aquesta perla remenant a la 68a Fira del Llibre d’Ocasió, Antic i Modern (estarà fins al 06/10 al Passeig de Gràcia). Un auto-regal per a celebrar la ciutat que més m’estimo tot i que a vegades em fa enrabiar 😌. . . . . #llibresdebarcelona #barcelona #bcn #barcelonerías #llibresbcn #bcnllibres #fira #llibresantics #LibreríaDalmau #cosasdebarcelona #ciutat #city #citylover #lovethiscity #bcnlastcall #bcncultura #LaMercè #lamercè19 #curiositats

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: