Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) 2014

IMG_6795.JPG

Abans que comenci l’allau de whatsapp’s aquests dies previs de Nadal demanant-me consell sobre: “què puc comprar per l’amic invisible? què li podria comprar a la meva mare? Núria, alguna idea original de què regalar al meu germà? on puc trobar un detall que sigui diferent?” he decidit fer un recopilatori d’idees i posar-vos alguns links. Vinga comenceu a llegir! Invertir 5 minuts llegint aquest post potser us fa estalviar moltes hores deambulant per la ciutat…

****************************************************

1a Secció: Els “amics-invisibles”

640_1385454120amicinvisible

Comencem pels més difícils!!! Aquells regals de 5 a 10 euros que donen veritables mals de cap. Han de ser divertits, originals i, a sobre, econòmics. El punyetero “detallet de res” que ens fa voltar mitja ciutat…

La temptació d’anar al “xino” de sota de casa és massa gran, ho sé! No disposo de la fórmula màgica però aquí teniu algunes idees de botigues on podeu trobar alguna cosa, diguem, “interessant” per no gaires calers i per les que no haureu de perdre gaire temps (a la secció 2a ja hi haureu d’invertir més temps, no us preocupeu):

 • Muy Mucho: tenen molts objectes de decoració: recipients per posar espelmes, marcs de fotos, pots de metalls estil vintage, bols i tasses divertides (Rambla Catalunya, 35; Rambla de Catalunya, 116; Casanova, 158; Gran de Gràcia, 131);
 • Natura (cliqueu aquí per saber quin Natura us cau més a prop) i el seu outlet Zabriski (aquest al carrer Mallorca, 198). Solen haver coses divertides i que “fan quedar bé”;
 • Tiger: el xino danès per excel·lència. Disseny, bons preus i una quantitat d’objectes que farà que trobar el vostre amic invisible sigui bufar i fer ampolles. Cliqueu aquí per a veure el seu catàleg (potser així us comenceu a inspirar);
 • FNAC: potser podeu trobar algun llibre d’acudits o, per exemple, si a la persona li agrada cuinar, teniu llibres pel marge de 5-10 euros que dèiem.

La següent secció (2a) també aplica si la persona que us ha “tocat” us importa una micona 🙂

****************************************************

2a Secció: La gent que t’importa

untitled (12) untitled (11)

Evidentment, de les tres, aquesta és la secció més llarga.

A través d’aquesta secció espero que pugueu trobar regals de tots els preus; no us poso detallats tots els productes/objectes/preus perquè resulta impossible però sí el link del post que sobre la botiga en qüestió hagi escrit, així podreu conèixer més en detall la botiga per veure si us encaixa amb el que esteu buscant.

Per tant, en aquesta secció ja no trobareu botigues “impersonals” (és a dir, fredes multinacionals) sinó les que aquí la menda s’ha entretingut a conèixer una a una.

No pretén ser una guia exhaustiva!! (#potseralgundia, #youneverknow).

Per fer-ho senzill ho he ordenat per “matèries” :-); potser així identificareu més fàcilment la botiga a la que heu d’anar:

Si a la persona [X] li agrada…

 1. …el vermut: has d’anar al Morro Fi/ Mitja Vida / Dalt de Tot Morro Fi (Illa Diagonal) venen packs d’ampolles + pots d’olives + llaunes + patates + salsa d’aperitiu. Clica aquí per veure preus i productes.
 2. …el menjar orgànic: has d’anar a Feeld (Eixample) fan unes cistelles de nadal orgàniques la mar de saludables!
 3. …els sabons: trobareu sabons de Marsella a partir de 3 euros a La Maison du Savon de Marseille (Gràcia) (allí tenen packs preparats per a regalar, do not worry ;-)). Una altra botiga que m’encanta per a fer regals especials amb aquesta temàtica és Les Topettes (al Raval): tots els productes són de molt bona qualitat i vinguts de tots els punts del món.
 4. …els perfums originals: regaleu un dels perfums Made in Barcelona de la casa Carner Barcelona: són unisexs.
 5. …els objectes decoratius: Bufff, aquí teniu per triar i remenar: aneu a La Variété (estil illenc, al Raval), a Carolina Blue (estil vintage-boho, al Raval) o a Fulanitu i Menganita (estic vintage-retro, a Gràcia). Una botiga que pot oferir-vos un regal ben original és Tottetris (mosaics de fusta amb imant, a Gràcia) també la trobo moooolt original.
 6. …els arranjaments florals: has d’anar a Millo de Riboti (Eixample). Potser a la vostra mare li faria il·lusió que, per una vegada, li regaleu algun ram o centre de flors un pèl més original (sabem que la Navarro (24h) ens salva en qualsevol moment, però paga la pena explorar altres territoris…
 7. …la ciutat de Barcelona + disseny: has d’anar a aquestes tres botigues: OMG (Born), Nuovum (Raval) i [‘galəri] (Sant Antoni). Tres concept stores que tenen objectes decoratius fets per artistes i dissenyadors de Barcelona. Cada botiga té la seva personalitat i totes tres ofereixen productes amb preus diversos. De les tres, diria que a OMG és on hi ha més varietat d’objectes petits-mitjans.
 8. prints, ceràmica i altres complements: has d’anar a Magnèsia (Gràcia), Verdejade (Gràcia), Grey Street Store (Raval). Tenen totes tres un aire molt naïf 😉
 9. llibres d’il·lustració: ves a la llibreria Syndrome Imaginaria (Eixample esquerre): un dels llocs més especialitzats en aquest tipus de llibres.
 10. …la gastronomia. Si la persona en qüestió és un sibarita potser apreciarà que li regaleu productes de ses illes (Idò Balear, Sant Antoni), vins i delicatessen portuguesos (Caravela Gourmet, Sant Antoni) o productes a granel (Pre&Ca, Eixample).
 11. …la bijuteria. Sita Nevado (bijuteria amb minerals, Eixample); o VSB (bijuteria amb cristall) -a aquests darrers els trobareu a alguns mercadets de nadal-.
 12. …la fotografia, però no té fotos d’ell/d’ella mateixa, regaleu-li una ruta + sessió de fotos pel Barri Gòtic o Born de Barcelona amb Filma’t. Jo vaig fer la ruta amb una amiga i la veritat és que va ser una experiència súper divertida. Tinc pendent fer la ruta al Born. És una manera totalment diferent de veure la ciutat. Ets guiri a la teva pròpia ciutat.
 13. …el dibuix /sketch: podeu regalar-li una classe amb Barcelonink. Amb poques hores haurà tret partit de les seves dots artístiques.

Aprofiteu per anar a algun mercadet/fira de Nadal: el top number one: FESTIVALET (aquest cap de setmana al Museu Marítim de Barcelona!!!)

****************************************************

3a Secció: Pur compromís

20070714-yawn

Són els regals que fan més mandra. Per sort no me’n toquen fer, d’aquests. Jo ho tindria clar. Quan les coses són per pur compromís i saps que la persona que te’l farà a tu invertirà exactament el mateix (poc) temps que tu, tira pel dret. No cal ni que et moguis de casa: pack de spa, pack de “experiencia inolvidable“, entrades per a un concert, “curso acelerado de cupcakes“.

El que sigui però a una distància d’un “click” del mouse.

**************

Espero que aquesta Mini-Guia us hagi pogut donar alguna idea sobre què podeu comprar aquest Nadal sense caure en els binomis clàssics de “pijama-bufanda” o “mitjons-corbata”.

Si necessiteu algun consell en particular / botiga en concret no dubteu en deixar un missatge en aquest post. El contestaré avec plaisir!!!

PD: Eviteu trepitjar el Portal de l’Àngel: atac de nervis assegurat…

8 comments on “Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) 2014

 1. gemmabermudo
  Desembre 13, 2014

  si els hi agrada la bijuteria i el handmade al carrer hospital,34 (raval) hi ha la bisuteria rosselló, tenen de tot per crear les teves joies (tenen tb peces vintage autentiques) i a mes a mes peçes de diferents artesans de Barcelona!

 2. myriam
  Desembre 15, 2014

  Uooooo nuria!!!! em dones ganes de venir a bcna a comprar regalets!!!! quan tingui més de 15 minutets seguits lliure entraré als links que has deixat x mirar….graciessss x aquesta genial aportació d’idees!!!

 3. Superregaladora
  Juliol 10, 2015

  La veritat es que anar a comprar regals a Barcelona es una pasada pero sempre que he tingut poc temps finalment he comprat a chupiregalos.com

  • Bcn Last Call
   Juliol 12, 2015

   Tindré en compte aquest lloc, no el coneixia! Gràcies per la teva aportació 🙂

 4. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2015 | Bcn Last Call

 5. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2016 | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

Aquest llibre ens proposa un passeig per la moda barcelonina, un recorregut per la història de la ciutat. Modistes, sastres, botigues… Del mirinyac als anys vint. Hi ha un capítol dedicat a repassar la trajectòria d’algunes botigues emblemàtiques de Barcelona (les que queden perquè vaja, al pas que anem…). Un overview entretingut si us apassiona la moda. ••• 📖 Un passeig per la moda de Barcelona ✍🏻 Elisenda Albertí 📚 Editorial Albertí (1a edició, octubre 2013) 🔎 #CityBooksBCN
Table for two 💫 #OldInTownBCN . . . . #oldintown #citylover #gotic #barrigotic #barcelona #city #ciutat #elparaigua #elparaiguabcn #bcn #citylife #tablefortwo #lovethisplace
Aquest vespre s’ha inaugurat HALLUCINATURE, la nova expo temporal organitzada a @framedgang.eyewear, de la mà de dues artistes que m’encanten: @honoreperrine i @chojnacka. Un viatge immersiu i vibrant, ple de colors i de natura. Una ocasió fantàstica per conèixer aquest espai TAN meravellós ♥️💫 . . . . #framedgang #weframeyourauthenticity #artbarcelona #barcelonacultura #eixample #barcelona #artgallery #opening #event #supportlocalartists #localart #madeinbarcelona #expo #exhibit
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @colour_alchimia || Fa aproximadament un any vaig conèixer la feina i el món creatiu de la Laura Daza (@studio.laura.daza) a través de les xerrades matinals de @barcelona_cm. Fa poc ens hem vist i voilà! el primer post de l’any està dedicat al món del color i a una dona que fa molt per a que els demés en quedem fascinats. Entre blue mondays i grisos tempesta ens vindrà bé una mica de color a tots ✨Link in bio ✨ #CreatiusMadeInBarcelona . . . . #barcelona #creativity #creatius #madeinbarcelona #bcn #bcnlastcall #newpost #colours #colourtrends #LauraDaza #colourpalette #colourprovenance #colourstudio #coloursresearch #colourrevival
OLD IN TOWN 👉🏻 @boileau.music || Boileau és l’editorial musical en actiu més antiga de l’Estat Espanyol. El seu fundador Alessio Boileau Bernasconi la va inaugurar l’any 1913 a partir del seu taller de gravat i estampació. L'edifici on està situada (Provença, 287) és una obra racionalista protegida com a Bé Cultural d'Interès Local (a la placa de l’ajuntament hi consta l’any 1922). Ens ajuden a obrir les seves portes dos tiradors preciosos en forma de corxera 😍🎼 #OldInTownBcn . . . . #bcn #barcelona #promenade #city #citylover #lovethiscity #oldintown #fembarri #fembarriifemciutat #editorialboileau #music #musical #1913 #eixample #editorial #editorialdemúsica #música #BoileauMusic #partitures
22 entrevistes amb algunes de les personalitats més estimades de la ciutat (Colita, Juan Marsé, Oscar Tusquets, Teresa Gimpera, Guillermina Motta, Oriol Bohigas, Joan Manuel Serrat, etc.) ens transporten al local més singular i mític de la Barcelona de finals dels 60’ i principis dels 80’: Bocaccio. Gràcies a la quantitat de detalls i vivències descrites pels seus protagonistes i la passió del Toni Vall a l’hora de traslladar-les al lector, gairebé podem tocar amb la punteta dels dits l’efervescència intel·lectual i cultural del temple de la Gauche Divine i les guspires d’una època irrepetible. M’ha encantat i es llegeix en un pim-pam. ••• Hi ha tres paraules que es repeteixen sovint: ‘conversa’, ‘trobada’, ‘intercanvi’. Del capítol de la Serena Vergano (actriu), extracto això: «[La Bocaccio] complia una funció cultural molt important. I torna a preguntar-se per l’avui. L’avui en què els mitjans i les noves tecnologies et fan sentir que ho saps tot. “Si ja ho saps tot, per què hauries de parlar amb algú? La gent ha deixat de parlar!”». Doncs això, que més conversar i menys dictar sentència. ••• 📖 Bocaccio. On passava tot ✍🏻 Toni Vall 📚 Editorial @columnaedicions (1a edició, gener 2020) 🔎 #CityBooksBCN
L’edifici on hi ha el mosaic Budesca (1920), una altra de les petites joies del Clot 🐸☂️🐸 ••• #bcn #budesca #clot #barcelona #promenade #city #citylover #lovethiscity #oldintown #parapluie #building #Elclot #barri #fembarri #fembarriifemciutat
Aquí teniu la meva quota anual de latte matcha 🍵💫 . . . . #bcnlastcall #retromebcn #ihavethisthingwithfloors #hihavidamésenllàdeltematcha #niceplace #cozyplace #beautifulfloor #agenda2020 #2020vision #barcelona
Aquesta tarda es presentava el llibre ‘Bocaccio. On passava tot’ (ed. @columnaedicions, en castellà edita @eddestino) del periodista Toni Vall. Un llibre sobre la mítica boîte barcelonina del Carrer Muntaner, 505 oberta entre 1967 i 1985. Per si no fos poc, fent-ho coincidir amb la presentació, també s’inaugurava l’exposició ‘Bocaccio, el temple de la Gauche Divine’, comissiariada per l’autor, a la Sala 4 del @palaurobertcat a la sí o sí heu d’anar👌🏼💘 (fins 12/04) ••• No sé si m’ha fet més il•lusió escoltar les historietes de la Gimpera, passar per sota de la porta original del #Bocaccio per entrar a l’expo o tenir un llibre ara mateix entre les mans que s’acaba de saltar tota la cua de lectures pendents. ••• 1️⃣ La menda fent-se la foto al mirall original dels banys de la Bocaccio (si pogués parlar 😌). 2️⃣ Fotografies de l’època (a la més gran s’aprecia la porta d’entrada modernista del local que podreu veure a l’expo -flipant, de debò!-). 3️⃣ Quina música hi sonava? Com veieu mal gust no tenien amb les seves sessions monogràfiques. 4️⃣ Detall d’un dibuix de Jaume Perich ‘Soy de la gauche diBine’. Brutal 💖

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: