Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) 2014

IMG_6795.JPG

Abans que comenci l’allau de whatsapp’s aquests dies previs de Nadal demanant-me consell sobre: “què puc comprar per l’amic invisible? què li podria comprar a la meva mare? Núria, alguna idea original de què regalar al meu germà? on puc trobar un detall que sigui diferent?” he decidit fer un recopilatori d’idees i posar-vos alguns links. Vinga comenceu a llegir! Invertir 5 minuts llegint aquest post potser us fa estalviar moltes hores deambulant per la ciutat…

****************************************************

1a Secció: Els “amics-invisibles”

640_1385454120amicinvisible

Comencem pels més difícils!!! Aquells regals de 5 a 10 euros que donen veritables mals de cap. Han de ser divertits, originals i, a sobre, econòmics. El punyetero “detallet de res” que ens fa voltar mitja ciutat…

La temptació d’anar al “xino” de sota de casa és massa gran, ho sé! No disposo de la fórmula màgica però aquí teniu algunes idees de botigues on podeu trobar alguna cosa, diguem, “interessant” per no gaires calers i per les que no haureu de perdre gaire temps (a la secció 2a ja hi haureu d’invertir més temps, no us preocupeu):

 • Muy Mucho: tenen molts objectes de decoració: recipients per posar espelmes, marcs de fotos, pots de metalls estil vintage, bols i tasses divertides (Rambla Catalunya, 35; Rambla de Catalunya, 116; Casanova, 158; Gran de Gràcia, 131);
 • Natura (cliqueu aquí per saber quin Natura us cau més a prop) i el seu outlet Zabriski (aquest al carrer Mallorca, 198). Solen haver coses divertides i que “fan quedar bé”;
 • Tiger: el xino danès per excel·lència. Disseny, bons preus i una quantitat d’objectes que farà que trobar el vostre amic invisible sigui bufar i fer ampolles. Cliqueu aquí per a veure el seu catàleg (potser així us comenceu a inspirar);
 • FNAC: potser podeu trobar algun llibre d’acudits o, per exemple, si a la persona li agrada cuinar, teniu llibres pel marge de 5-10 euros que dèiem.

La següent secció (2a) també aplica si la persona que us ha “tocat” us importa una micona 🙂

****************************************************

2a Secció: La gent que t’importa

untitled (12) untitled (11)

Evidentment, de les tres, aquesta és la secció més llarga.

A través d’aquesta secció espero que pugueu trobar regals de tots els preus; no us poso detallats tots els productes/objectes/preus perquè resulta impossible però sí el link del post que sobre la botiga en qüestió hagi escrit, així podreu conèixer més en detall la botiga per veure si us encaixa amb el que esteu buscant.

Per tant, en aquesta secció ja no trobareu botigues “impersonals” (és a dir, fredes multinacionals) sinó les que aquí la menda s’ha entretingut a conèixer una a una.

No pretén ser una guia exhaustiva!! (#potseralgundia, #youneverknow).

Per fer-ho senzill ho he ordenat per “matèries” :-); potser així identificareu més fàcilment la botiga a la que heu d’anar:

Si a la persona [X] li agrada…

 1. …el vermut: has d’anar al Morro Fi/ Mitja Vida / Dalt de Tot Morro Fi (Illa Diagonal) venen packs d’ampolles + pots d’olives + llaunes + patates + salsa d’aperitiu. Clica aquí per veure preus i productes.
 2. …el menjar orgànic: has d’anar a Feeld (Eixample) fan unes cistelles de nadal orgàniques la mar de saludables!
 3. …els sabons: trobareu sabons de Marsella a partir de 3 euros a La Maison du Savon de Marseille (Gràcia) (allí tenen packs preparats per a regalar, do not worry ;-)). Una altra botiga que m’encanta per a fer regals especials amb aquesta temàtica és Les Topettes (al Raval): tots els productes són de molt bona qualitat i vinguts de tots els punts del món.
 4. …els perfums originals: regaleu un dels perfums Made in Barcelona de la casa Carner Barcelona: són unisexs.
 5. …els objectes decoratius: Bufff, aquí teniu per triar i remenar: aneu a La Variété (estil illenc, al Raval), a Carolina Blue (estil vintage-boho, al Raval) o a Fulanitu i Menganita (estic vintage-retro, a Gràcia). Una botiga que pot oferir-vos un regal ben original és Tottetris (mosaics de fusta amb imant, a Gràcia) també la trobo moooolt original.
 6. …els arranjaments florals: has d’anar a Millo de Riboti (Eixample). Potser a la vostra mare li faria il·lusió que, per una vegada, li regaleu algun ram o centre de flors un pèl més original (sabem que la Navarro (24h) ens salva en qualsevol moment, però paga la pena explorar altres territoris…
 7. …la ciutat de Barcelona + disseny: has d’anar a aquestes tres botigues: OMG (Born), Nuovum (Raval) i [‘galəri] (Sant Antoni). Tres concept stores que tenen objectes decoratius fets per artistes i dissenyadors de Barcelona. Cada botiga té la seva personalitat i totes tres ofereixen productes amb preus diversos. De les tres, diria que a OMG és on hi ha més varietat d’objectes petits-mitjans.
 8. prints, ceràmica i altres complements: has d’anar a Magnèsia (Gràcia), Verdejade (Gràcia), Grey Street Store (Raval). Tenen totes tres un aire molt naïf 😉
 9. llibres d’il·lustració: ves a la llibreria Syndrome Imaginaria (Eixample esquerre): un dels llocs més especialitzats en aquest tipus de llibres.
 10. …la gastronomia. Si la persona en qüestió és un sibarita potser apreciarà que li regaleu productes de ses illes (Idò Balear, Sant Antoni), vins i delicatessen portuguesos (Caravela Gourmet, Sant Antoni) o productes a granel (Pre&Ca, Eixample).
 11. …la bijuteria. Sita Nevado (bijuteria amb minerals, Eixample); o VSB (bijuteria amb cristall) -a aquests darrers els trobareu a alguns mercadets de nadal-.
 12. …la fotografia, però no té fotos d’ell/d’ella mateixa, regaleu-li una ruta + sessió de fotos pel Barri Gòtic o Born de Barcelona amb Filma’t. Jo vaig fer la ruta amb una amiga i la veritat és que va ser una experiència súper divertida. Tinc pendent fer la ruta al Born. És una manera totalment diferent de veure la ciutat. Ets guiri a la teva pròpia ciutat.
 13. …el dibuix /sketch: podeu regalar-li una classe amb Barcelonink. Amb poques hores haurà tret partit de les seves dots artístiques.

Aprofiteu per anar a algun mercadet/fira de Nadal: el top number one: FESTIVALET (aquest cap de setmana al Museu Marítim de Barcelona!!!)

****************************************************

3a Secció: Pur compromís

20070714-yawn

Són els regals que fan més mandra. Per sort no me’n toquen fer, d’aquests. Jo ho tindria clar. Quan les coses són per pur compromís i saps que la persona que te’l farà a tu invertirà exactament el mateix (poc) temps que tu, tira pel dret. No cal ni que et moguis de casa: pack de spa, pack de “experiencia inolvidable“, entrades per a un concert, “curso acelerado de cupcakes“.

El que sigui però a una distància d’un “click” del mouse.

**************

Espero que aquesta Mini-Guia us hagi pogut donar alguna idea sobre què podeu comprar aquest Nadal sense caure en els binomis clàssics de “pijama-bufanda” o “mitjons-corbata”.

Si necessiteu algun consell en particular / botiga en concret no dubteu en deixar un missatge en aquest post. El contestaré avec plaisir!!!

PD: Eviteu trepitjar el Portal de l’Àngel: atac de nervis assegurat…

8 comments on “Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) 2014

 1. gemmabermudo
  Desembre 13, 2014

  si els hi agrada la bijuteria i el handmade al carrer hospital,34 (raval) hi ha la bisuteria rosselló, tenen de tot per crear les teves joies (tenen tb peces vintage autentiques) i a mes a mes peçes de diferents artesans de Barcelona!

 2. myriam
  Desembre 15, 2014

  Uooooo nuria!!!! em dones ganes de venir a bcna a comprar regalets!!!! quan tingui més de 15 minutets seguits lliure entraré als links que has deixat x mirar….graciessss x aquesta genial aportació d’idees!!!

 3. Superregaladora
  Juliol 10, 2015

  La veritat es que anar a comprar regals a Barcelona es una pasada pero sempre que he tingut poc temps finalment he comprat a chupiregalos.com

  • Bcn Last Call
   Juliol 12, 2015

   Tindré en compte aquest lloc, no el coneixia! Gràcies per la teva aportació 🙂

 4. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2015 | Bcn Last Call

 5. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2016 | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 @lallamastore (Eixample) || Al mal temps, bon humor 🦙🔥 ••• Avui escric sobre aquesta meravellosa llibreria de l’Eixample: un temple ple de llibres i objectes dedicats a món de l’humor. ••• Demà per Sant Jordi tindran paradeta de signatures i moltíssimes idees per a Sant Jordis/Jordines “complicats/des”. Aneu-hi, fareu molt feliços a l’Abi i el Kike.
♦️✖️ @prostibulopoetico ✖️♦️ ~~~~~ #SúperConsejitoDelDía 👉🏻 Deixeu de regalar cutre-experiències #WonderBox i aneu -i regaleu- les activitats organitzades per aquest grup de poetes i poetesses #MadeInBarcelona capitanejat per la @sonia_barba_ 👌🏼|| Anireu i repetireu.
BARNATRESC 〰️ a mi si la @lamevabcn “me dice ‘ven’, lo dejo todo”, així que avui m’he tret el carnet de #BarnaTresc (és gratis, peñuqui) i hem caminat 10 km (des de la Barceloneta fins a Sant Adrià de Besós). Recomanable per conèixer la ciutat (avui he descobert que el Besós té l’aigua cristal•lina a la desembocadura) i fer exercici. Trobeu tota la info de les rutes a la web 👉🏻 www.euro-senders.com/barnatresc || ✏️Apunteu! les properes són el 12/05 - 16/06 i el 06/07 (nocturna) #ActivitatGratuïta 💚
Com anem de ‘dramitas’? Ahir vaig trobar aquesta fantàstica llibreta de @cicadidaestudio a @lallamastore (👉🏻 post in progress, next week el publico) i vaig pensar en comprar-ne un grapat i regalar-les a aquelles persones -tots tenim un(a) #dramaqueen a la vora- que viuen en un drama permanent. Segons com, també pot ser un regal de Sant Jordi. Ahí lo dejo... 😁 Bon cap de setmana! #NoQuieroMásDramasEnMiVidaSoloComediasEntretenidas #AlaskaDixit
Jo m’enamoro. Tu t’enamores. Paris m’enamora. He transformat la meva ressaca parisenca en 10 propostes per si heu de visitar la ciutat durant les properes vacances. Si us molen, comenteu, ne soyez pas timide 😁! ➖➖➖➖ 1️⃣ Marché des Enfants Rouges: petit mercat on podeu fer una parada i menjar alguna cosa sense que us costi un ronyó (opcions vegeterianes, libaneses, japoneses, italianes,…). . 2️⃣ Grand Palais: sempre val la pena mirar la programació artística d’aquesta GRAN sala. . 3️⃣ Merci: LA concept store més coneguda de París (ara que ja no hi ha Colette). Hi teniu un petit racó-cafeteria molt mono si heu de fer una pausa. . 4️⃣ Fundació Henri-Cartier Bresson: si sou amants de la fotografia, mireu-hi la programació. No és un espai gaire gran però us podeu trobar amb exposicions que valguin molt la pena. . 5️⃣ Kerzon: en aquesta botiga de la rue de Turenne hi podreu trobar, entre d’altres productes meravellosos, espelmes amb l’olor de Place des Vosges, del Parc Monceau i de mil racons més de París. . 6️⃣ Mariage Frères: una de les meves botigues preferides per a comprar te: especialment bonic l’establiment que tenen a la Place de la Madeleine. . 7️⃣ Le Bon Marché: un dels imprescindibles de la Rive Gauche: una de les galeries més antigues de Paris on s’hi passegen artistes i actrius: jo aquest diumenge m’hi vaig trobar a l’Isabelle Nanty (Georgette a la peli d’Amélie). Molt bona selecció de productes i un ambient gens estressant si es compara amb Lafayette o Printemps. . 8️⃣ La Cité de la Musique: jo hi vaig anar per l’expo de ‘Doisneau et la musique’ però em va agradar tant l’edifici, com l’expo com tot l’espai de la Villette que hi ha la vora. . 9️⃣ French Trotters: concept store de dos pisos on hi pots trobar marques interessants i les darreres propostes de moda, complements i llar. Preus pels núvols. (Però mola MOLT la selecció que hi tenen). . 🔟 Le Loir dans la Théière: un dels meus imprescindibles del barri del Marais per a té i pastissos. Sol haver-hi força gent per la tarda però pel matí és genial. No hi estan permesos els ordinadors. No és un lloc de modernillos. I precisament m’encanta per això.
Bonne gueule et bon weekend à tout le monde! ✨
Després d’haver passat desenes de vegades durant el darrer any pel carrer Parlament fa un parell de dies em vaig donar compte de que existeix (#OleMiEmpane) 💁🏻‍♀️👉🏻 @misskleckley una botiga de roba i complements amb marques que van des de @lazyoafs a Champion passant per Ellesse, Valfré, Crap Eyewear, Coucousuzette, Models Own, Holy Recycle i d’altres. La meva preferida 👉🏻 @pepaloves 😍 #BcnShops
Ahir va començar la 5a edició de @moritzfeeddog. Si esteu per la ciutat aquest cap de setmana i us agrada la moda aquest festival és una cita imperdible. S’hi projectaran documentals com ”Cambodian Textiles”, “Les dessins de Christian Dior”, “The Times of Bill Cunningham”, “Paris Couture” o “The Wars of Coco Chanel”, entre d’altres. El que obria el festival ahir “Yellow is forbideen” em va flipar. Avui toca sessió doble 🍿 #LaBcnLastCallVaAlMoritzFeedDog 👩🏻👗
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @barcugat || Li podrien haver posat ‘Bistrot Cugat’, ‘Le Comptoir de l’Eixample’ i mil combinacions franco-catalanes més. Doncs no. Li han posat Cugat en honor a la llibreria-papereria que fins fa poc hi havia al número 99 del Carrer Bruc. L’acaben d’obrir i ja està al meu Top 10 de bars-restaurants preferits de la ciutat. Enhorabona Quim i Joan, aquest local és canela fina!👌🏼 || Teniu la meva crònica al link de la bio 😉

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: