Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

OMG BCN: La tenda dels productes Made in Barcelona

Avui estem d’estrena: he creat una nova secció al Blog: es titula Made in Barcelona(si bé la secció s’inicia avui veureu que a la pestanya ja hi ha “material”: correspon a posts anteriors que també mereixien aquesta “etiqueta” o classificació).

Sens perjudici de que un dia dediqui un post a la controvertida “Marca Barcelona”, avui començaré per mostrar-vos una botiga que fa poquet he descobert i que, ateses les seves característiques, m’ha acabat d’impulsar a dedicar una apartat del blog a aquells productes, serveis i, amb caràcter general, idees que sorgeix en aquesta ciutat.

Així, aquest espai no només servirà per informar-vos sobre productes creats, dissenyats o manufacturats a Barcelona (relatius al món de la moda, disseny, interiorisme…) sinó que també hi tindran cabuda aquelles iniciatives (artístiques, culturals, tecnològiques, #jaaniréveient) que, fent al·lusió a la frase d’aquesta primera fotografia “es fan realitat a Barcelona“.

20140302-225455.jpg

OMG BCN és una tenda especialitzada en productes dissenyats i creats (quasi bé el 100% d’ells) a Barcelona. L’Estela, copropietària de la botiga, tenia aquesta idea al cap des de feia molt de temps i finalment ho ha acabat materialitzant.

El concepte és oferir productes diferents, que tinguin un disseny original i modern i que s’hagin elaborat a Barcelona. El target de la botiga són clients d’aquí i estrangers. Els primers perquè troben en aquesta botiga peces més especials, “més triades” que a d’altres botigues de decoració convencionals i els estrangers perquè estan farts de comprar souvenirs poc representatius d’una ciutat que ofereix alguna cosa més que paella, tapes i sangria.

Anem a descobrir quins productes hi podeu trobar…

20140302-225505.jpg

Apunt: Benvinguts al meravellós món del punt, el ganxet i el tricot. A OMG BCN hi trobareu uns sonalls molt coloristes de diferents formes animalístiques. Un bonic regal per a una amiga que s’acaba de quedar embarassada, oi?

20140302-225527.jpg

I a continuació tenim les Barcelonines. Aquesta marca es dedica principalment a la confecció de nines de drap (algunes d’elles es poden personalitzar amb els seus propis complements: capes, vestits, faldilles). També dissenyen roba per a nena (camisetes i faldilles) així com coixins. Mirant-les bé, es podrien dir Mercè i Montserrat les de la foto ;-)…

20140302-225555.jpg

Al mig de la següent imatge hi podreu trobar els collarets d’Amàlia Vermell. Darrere d’aquest nom s’amaguen tres noies graduades per l’Escola Massana (2008-2009). Aquestes tres noies van decidir un bon dia ajuntar esforços per tal de crear les seves pròpies col·leccions de joies. Treballen fent edicions limitades i realitzant un treball 100% manual. Aquests ingredients són els que confereixen un valor únic i especial a totes les seves peces.

20140302-225607.jpg

Sabater Hnos.: Aquests sabons els vaig descobrir a la botiga que aquesta empresa té a la Plaça Neri (Gòtic). A OMG BCN evidentment tenen els motius més barcelonins: els sabons que representen les rajoles del Passeig de Gràcia i el típic panot de Barcelona en forma de flor.

20140302-225615.jpg

 A la següent foto podreu veure els kits i productes dels súper coneguts Mr Wonderful, un pes pesat dins del món de la decoració i de la creativitat positiva i alegre. Tenen milers de seguidors a les xarxes i semblen imparables. L’Angi i el seu marit han creat un imperi: l’Imperi Mr. Wonderful :-). Un dels objectes emblemàtics d’aquesta empresa barcelonina són les seves tasses amb els eslògans i dissenys que els han fet tan famosos. Tenen una veritable legió de fans!!

Miss Wood: Tal com us vaig explicar fa uns mesets es tracta d’una empresa que es dedica a la producció i disseny de woodies. Per si no ho recordeu, un “woodie és una peça de fusta que inclou un missatge optimista d’aquells que tant ens agrada. S’elaboren de manera totalment artesanal i aquí, a Barcelona. La fusta és tallada per un fuster de confiança de l’Albert i el Javi (parell d’amics i emprenedors que hi ha darrere d’aquesta marca) i ells se n’encarreguen després de pintar-la, escatar-la i “imprimir-ne” la frase. Recentment han tret al mercat els mini woodies (els de la foto). Jo ja tinc el meu.

20140302-225650.jpg

Un dels elements decoratius que podeu apreciar a la següent fotografia són els posa espelmes en forma de mòdul de la firma Medio Design.

20140302-225658.jpg

Mireu quins cactus més flamencs! Kuska és la marca que hi ha darrere de la confecció d’aquests cactus tan originals. I són inofensius!! ;-).

20140302-225707.jpg

Puxxle: Un nou concepte de vinils + trenca-closques que decorarà les parets de casa teva d’una manera ben original.

20140302-225717.jpg

Més decoració a través d’uns skylines de Barcelona poc habituals i que reuneixen grans dosis d’imaginació. Skyworldproject és una empresa barcelonina creada per un dissenyador gràfic (José Polanco) i per un arquitecte (René Mateo). La finalitat és recrear escenes de ciència ficció al bell mig dels skylines de les ciutats amb més renom internacional. Barcelona no podia quedar fora d’aquesta llista. A OMG BCN hi podreu trobar tant els formats petits (postals) com els grans (pòsters).

20140302-225731.jpg

20140302-225630.jpg

Un dels elements decoratius que més criden l’atenció a la botiga de l’Estela i en Iu, la seva parella i soci, són els caps d’animals elaborats per Softheads. La reacció quan els veus per primera vegada és doble: Primer penses: “ostres, caps d’animals” i mentre ho vas paint aflora una nova reacció que et fa pensar “però si són monos, així de tela i tovets…”. Precisament la idea és ironitzar sobre els mítics trofeus de caça i oferir una alternativa menys feréstega. Ho han aconseguit.

20140302-225820.jpg

Com veieu teniu molt per escollir si heu de fer un regal. Material de qualitat, de disseny i Made in Barcelona!!

20140302-225810.jpg

And much more!!… A més de les marques que us acabo de comentar, podreu trobar (entre d’altres):

 • By Casilda: Una empresa que neix amb la idea de reproduir les plaques dels carrers  de la ciutat de Barcelona en diferents suports (bosses de tela, imants, tasses…).
 • Palila: Trobareu fundes d’iPhones fetes de fusta. Fabricació artesanal, innovació i sostenibilitat, són els tres pilars sobre el que creix aquesta marca.
 • Krizia Robustella: És una firma de moda que es defineix com a “Sport Deluxe” en referència a les peces esportives amb què s’inspira per a crear un univers molt particular on comoditat, informalitat i disseny conflueixen.
 • Desbloc: Blocs de notes que no són estàtics. Munta’ls i desmunta’ls al teu gust.
 • Ana Delgar: Productes i complements per als més petits de casa.
 • El Nan Casteller: Marca dedicada a les joguines de fusta inspirades en el món dels castells. una tradició ben nostra (és una aventura impulsada per joves emprenedores de la Demarcació de Tarragona, dissenyat i produït íntegrament a Catalunya).
 • Octaevo: Blocs de notes amb dissenys molt mediterranis, que inspiren a escriure històries; històries mediterrànies.

Porten només dos mesets i escaig. Qui sap quants productes més descobrirem de la mà d’aquesta preciosa botiga del Born… À suivre!!

********************************

Coordenades:

 • Adreça: Plaça de la Llana, 7 (baixos)
 • Telèfon: 93.319.43.20
 • Horari: 11.30h a 21h (de dilluns a dissabte)

7 comments on “OMG BCN: La tenda dels productes Made in Barcelona

 1. Carol Benítez
  Març 5, 2014

  M’agrada tot! Quines coses més boniques!!! Vull visitar la botiga ja!!!

  • Bcn Last Call
   Març 5, 2014

   És clar que si!! Jo vaig fer “acopio” d’unes quantes coses!! ^*__*^ Una abraçada!!

 2. Gaudys Galea
  Març 5, 2014

  Muchas gracias a OMG para dedicarnos parte de su espacio en la tienda, y muchas gracias al blog por el maravilloso articulo. Nos encantaría poder recibirte en nuestra tienda del Carrer del Portal Nou 31. Un saludo

  • Bcn Last Call
   Març 5, 2014

   Merci pel comentari!! 🙂 A veure quan tinc una estoneta i m’hi passo! Salutacions ^*__*^

 3. Retroenllaç: OMG BCN: la boutique cadeaux 100% barcelonais | Les Bons Plans de Barcelone

 4. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) | Bcn Last Call

 5. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) – 2015 | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

A %d bloguers els agrada això: