Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

VSB: Elegància Made in Barcelona que brilla amb llum pròpia

Els havia anat seguint la pista a diferents mercadets. Havia anat observant els seus productes. Un bon dia els vaig conèixer. Es deien Juan i Gabriel. Eren els dissenyadors de VSB. Quan els vaig conèixer personalment vaig entendre perquè es dediquen al que es dediquen i perquè ho fan en cos i ànima.

20140507-184555.jpg

  • LA MARCA – L’ESTIL

VSB és la marca de bijuteria-joieria nascuda a Barcelona l’any 2004 sota la qual en Juan i en Gabriel, nascuts a Argentina, presenten les seves petites-grans obres d’art. Collarets, polseres, anells…peces dignes dels contes de les mil i una nits ;-).

Ambdós es van iniciar en aquest sector a través de la joieria d’alta gamma i amb un públic molt concret: el masculí. Més endavant, van decidir reinventar-se fins arribar al concepte d’empresa que actualment estan desenvolupant, tant a nivell material com a nivell filosòfic: concebre les joies com un regal molt especial i personal.Segons la seva filosofia “regalar una joia comporta incorporar sentiments que perduraran en la mateixa al llarg dels anys”.

Des de sempre regalar una joia ha portat implícit el fet de celebrar un dia especial (i.e. un aniversari, un casament). L’avantatge, però, de les joies dissenyades i fabricades per VSB és que no cal esperar a aquests “grans esdeveniments” per a adquirir-ne o regalar-ne una. Es tracta d’una bijuteria d’autor de gran qualitat i amb uns preus bastant ajustats tenint en compte la qualitat del producte final.

Els dissenys que trobareu són el resultat de les idees entremesclades d’en Juan i d’en Gabriel: d’una banda, línies pures i materials nobles i, de l’altra, formes generoses, orgàniques i exuberants. Una mescla explosiva que atorgarà la touche de personalitat propia que esteu cercant quan voleu comprar una joia.

Tant si busqueu un collaret per “tot anar” com si busqueu “la peça” (sí, aquella que ha de provocar l’enveja -sana- entre el vostre grup d’amigues) VSB us ofereix una gamma de models molt àmplia.

A mi personalment m’agraden molt les darreres col·leccions que estan traient, especialment els braçalets: línies més depurades i amb un toc més juvenil. Els dissenyadors estan en permanent contacte amb les clientes: “de res serveix estar al taller si no sabem què volen les clientes”. Per això sempre els podreu trobar a tots els mercadets on VSB té presència (Downtown Market, al market de l’Hotel Gallery, Bcn en las Alturas…).

  • MATERIALS

Una de les característiques principals de les joies de VSB és el material amb què principalment treballen: el cristall Swarovski. A aquest li apliquen un tractament i uns processos per tal d’aconseguir l’efecte de geoda desitjat pels dissenyadors. D’aquesta manera les joies de VSB brillen amb llum pròpia.

Es tracta d’uns processos de transformació que en Juan i en Gabriel han anat ideant, provant i perfilant fins a trobar el que reflecteix millor els dissenys, colors i formes que tenen en ment quan s’imaginen la peça en la seva fase final.

El resultat de tot plegat és una joia amb caràcter i molt, molt femenina.

A més dels cristalls utilitzen metalls adequats per a les tècniques de joieria, com el bronze, a més de pedres semi-precioses naturals i capes d’or per a l’acabat final.

A continuació aquí teniu algunes de les fotografies de les joies: Mireu quines polseres, són les que us deia ;-):

20140507-184406.jpg

Aquí teniu els anells:

20140507-184515.jpg

Guaita quins penjolls:

20140507-184529.jpg

Collarets o “pecheras” com en diuen ells:

20140507-184626.jpg

20140507-184709.jpg

20140507-184747.jpg

  •  COL·LABORACIONS

Recentment han col·laborat amb la dissenyadora catalana Rosa Clarà proporcionant les peces de bijuteria que acompanyen la col·lecció de vestits de festa d’aquesta temporada.

També han col·laborat amb dissenyadores de reconegut prestigi com Justícia Ruano, una habitual de les passarel·les de la 080 Barcelona Fashion (a les dues darreres edicions amb joies de VSB, precisament) o Mariette Røed, una dissenyadora noruega que té ha tingut l’honor d’haver vestit en vàries ocasions a la princesa noruega Mette Marit.

Més recentment han col·laborat amb Caroline Zachrie, una de les celebrities amb més glamour a Singapur. Part de les vendes de la col·lecció “Geodas” aniran destinades a École du Bayon, un orfenat de Cambodja de la que ella n’és ambaixadora.

El proper mercadet on els podreu trobar és aquest cap de setmana al Bcn en las Alturas

vsb

PD1: I per si de cas algún dia te n’oblides: Viu Sempre Brillant…

PD2: Ah! evidentment, no cal que esperis a que algú et regali un joia. Els auto-regals #estanalordredeldia.

One comment on “VSB: Elegància Made in Barcelona que brilla amb llum pròpia

  1. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

NOU POST AL BLOG 👉🏻 avui us parlo d’un edifici de Barcelona que vaig visitar fa uns dies i que em va fascinar. Si l’haguéssim de definir amb paraules claus aquestes serien: ‘ciència, art tèxtil i sostenibitat’. Si vols saber de quin es tracta, clica a la bio, #yatusabes ⬆️ #ALaBcnLastCallLiHaFlipatAquestEdifici 👩🏻🏢
NEW IN TOWN 👉🏻 @lapicanteriaescriba 🍸🌮🥟 || La foto no fa justícia als plats de cuina fusió Japó-Perú-Brasil-Mèxic que vaig tastar l’altre dia (de fet sembla que sigui d’una festa foodie-cromàtica dedicada al color taronja). Si el carrer Marià Aguiló ja tenia molts punts de ser el meu preferit del Poblenou, La Picanteria m’hi ha acabat de convèncer. A més de la manduca un parell de coses interessants:☝🏼tenen una carta de cocktails MOLT recomanable; i✌🏼la barra és prou ampla per dinar/sopar si no queden taules. #LaBcnLastCallContinuaEnamoradaDelPoblenou 👩🏻🧡
El @jbyelcuco té un do: m’agrada tot el que dissenya. La seva col•lecció ‘Medley’ AW18/19 m’ha flipat tan que fins i tot m’he pegat uns dancings allí al mig de la botiga de la guapa de la Belén (@jimenez_store)❤️👉🏻 @offbeat_bcn (Raval). Gracias por esta mañana a los dos. Así(n), sí. #MadeInBarcelona
The sky is blue i la @catpowerofficial acaba de treure disc. Res pot anar malament avui ✨(deixeu els llistats enllaunats d’spoti i poseu-vos aquesta meravella de disc) #LaBcnLastCallFlipaFortAmbCatPower 👩🏻🎧
📣 NOU POST AL BLOG 👉🏻 @desteje || M’estava a punt de caducar el carnet de bloggera i he decidit posar-hi remei: reprendre el blog i explicar qui és la noia de la foto (no sóc jo, aquest melenón-pantene no és meu, és d’una de les persones amb més gust estètic i artístic que conec). Si la voleu conèixer aneu a la bio. #LaBcnLastCallQuasiPerdElCarnetDeBloggera 👩🏻✒️
Diria que @rasoterrabcn ha passat totes veggie-ISO del planeta. Si hi vaig un parell de vegades més crec que em faré vegetariana. #LaBcnLastCallPotserEsFaVegetariana 👩🏻🥦
• En la periferia brillante de una galaxia mediana, en medio de un mar oscuro donde flota nuestro mundo. Tú, que vienes a rondarme como los nueve planetas, parece que cuando bailas llueven miles de cometas. Tú que vienes a rondarme amárrate a mí • ❤️ #MWKUA @mariaarnaldimas
A mi em poses un cevichito al davant i...❤️ Diria que després del sushi (i de tot el que cuina ma mare) el ceviche és un dels meus plats preferits. Recomanacions d’algun restaurant a Barcelona? (ja conec els de @lascarbcn @costapacificobcn @totorabcn @ceviche103 @makobcn @pankorestaurant i @palocortaobcn -el de la 📸-). Bon cap de setmana a tothom i espero suggeriments! #LaBcnLastCallTéMonoDeCeviche 👩🏻🐟
Faria un cafè amb tu, aquí. Si si. Tu... 👉🏻#oldintownbcn 👈🏻

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: