Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

VSB: Elegància Made in Barcelona que brilla amb llum pròpia

Els havia anat seguint la pista a diferents mercadets. Havia anat observant els seus productes. Un bon dia els vaig conèixer. Es deien Juan i Gabriel. Eren els dissenyadors de VSB. Quan els vaig conèixer personalment vaig entendre perquè es dediquen al que es dediquen i perquè ho fan en cos i ànima.

20140507-184555.jpg

  • LA MARCA – L’ESTIL

VSB és la marca de bijuteria-joieria nascuda a Barcelona l’any 2004 sota la qual en Juan i en Gabriel, nascuts a Argentina, presenten les seves petites-grans obres d’art. Collarets, polseres, anells…peces dignes dels contes de les mil i una nits ;-).

Ambdós es van iniciar en aquest sector a través de la joieria d’alta gamma i amb un públic molt concret: el masculí. Més endavant, van decidir reinventar-se fins arribar al concepte d’empresa que actualment estan desenvolupant, tant a nivell material com a nivell filosòfic: concebre les joies com un regal molt especial i personal.Segons la seva filosofia “regalar una joia comporta incorporar sentiments que perduraran en la mateixa al llarg dels anys”.

Des de sempre regalar una joia ha portat implícit el fet de celebrar un dia especial (i.e. un aniversari, un casament). L’avantatge, però, de les joies dissenyades i fabricades per VSB és que no cal esperar a aquests “grans esdeveniments” per a adquirir-ne o regalar-ne una. Es tracta d’una bijuteria d’autor de gran qualitat i amb uns preus bastant ajustats tenint en compte la qualitat del producte final.

Els dissenys que trobareu són el resultat de les idees entremesclades d’en Juan i d’en Gabriel: d’una banda, línies pures i materials nobles i, de l’altra, formes generoses, orgàniques i exuberants. Una mescla explosiva que atorgarà la touche de personalitat propia que esteu cercant quan voleu comprar una joia.

Tant si busqueu un collaret per “tot anar” com si busqueu “la peça” (sí, aquella que ha de provocar l’enveja -sana- entre el vostre grup d’amigues) VSB us ofereix una gamma de models molt àmplia.

A mi personalment m’agraden molt les darreres col·leccions que estan traient, especialment els braçalets: línies més depurades i amb un toc més juvenil. Els dissenyadors estan en permanent contacte amb les clientes: “de res serveix estar al taller si no sabem què volen les clientes”. Per això sempre els podreu trobar a tots els mercadets on VSB té presència (Downtown Market, al market de l’Hotel Gallery, Bcn en las Alturas…).

  • MATERIALS

Una de les característiques principals de les joies de VSB és el material amb què principalment treballen: el cristall Swarovski. A aquest li apliquen un tractament i uns processos per tal d’aconseguir l’efecte de geoda desitjat pels dissenyadors. D’aquesta manera les joies de VSB brillen amb llum pròpia.

Es tracta d’uns processos de transformació que en Juan i en Gabriel han anat ideant, provant i perfilant fins a trobar el que reflecteix millor els dissenys, colors i formes que tenen en ment quan s’imaginen la peça en la seva fase final.

El resultat de tot plegat és una joia amb caràcter i molt, molt femenina.

A més dels cristalls utilitzen metalls adequats per a les tècniques de joieria, com el bronze, a més de pedres semi-precioses naturals i capes d’or per a l’acabat final.

A continuació aquí teniu algunes de les fotografies de les joies: Mireu quines polseres, són les que us deia ;-):

20140507-184406.jpg

Aquí teniu els anells:

20140507-184515.jpg

Guaita quins penjolls:

20140507-184529.jpg

Collarets o “pecheras” com en diuen ells:

20140507-184626.jpg

20140507-184709.jpg

20140507-184747.jpg

  •  COL·LABORACIONS

Recentment han col·laborat amb la dissenyadora catalana Rosa Clarà proporcionant les peces de bijuteria que acompanyen la col·lecció de vestits de festa d’aquesta temporada.

També han col·laborat amb dissenyadores de reconegut prestigi com Justícia Ruano, una habitual de les passarel·les de la 080 Barcelona Fashion (a les dues darreres edicions amb joies de VSB, precisament) o Mariette Røed, una dissenyadora noruega que té ha tingut l’honor d’haver vestit en vàries ocasions a la princesa noruega Mette Marit.

Més recentment han col·laborat amb Caroline Zachrie, una de les celebrities amb més glamour a Singapur. Part de les vendes de la col·lecció “Geodas” aniran destinades a École du Bayon, un orfenat de Cambodja de la que ella n’és ambaixadora.

El proper mercadet on els podreu trobar és aquest cap de setmana al Bcn en las Alturas

vsb

PD1: I per si de cas algún dia te n’oblides: Viu Sempre Brillant…

PD2: Ah! evidentment, no cal que esperis a que algú et regali un joia. Els auto-regals #estanalordredeldia.

One comment on “VSB: Elegància Made in Barcelona que brilla amb llum pròpia

  1. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

BARNATRESC 〰️ a mi si la @lamevabcn “me dice ‘ven’, lo dejo todo”, així que avui m’he tret el carnet de #BarnaTresc (és gratis, peñuqui) i hem caminat 10 km (des de la Barceloneta fins a Sant Adrià de Besós). Recomanable per conèixer la ciutat (avui he descobert que el Besós té l’aigua cristal•lina a la desembocadura) i fer exercici. Trobeu tota la info de les rutes a la web 👉🏻 www.euro-senders.com/barnatresc || ✏️Apunteu! les properes són el 12/05 - 16/06 i el 06/07 (nocturna) #ActivitatGratuïta 💚
Com anem de ‘dramitas’? Ahir vaig trobar aquesta fantàstica llibreta de @cicadidaestudio a @lallamastore (👉🏻 post in progress, next week el publico) i vaig pensar en comprar-ne un grapat i regalar-les a aquelles persones -tots tenim un(a) #dramaqueen a la vora- que viuen en un drama permanent. Segons com, també pot ser un regal de Sant Jordi. Ahí lo dejo... 😁 Bon cap de setmana! #NoQuieroMásDramasEnMiVidaSoloComediasEntretenidas #AlaskaDixit
Jo m’enamoro. Tu t’enamores. Paris m’enamora. He transformat la meva ressaca parisenca en 10 propostes per si heu de visitar la ciutat durant les properes vacances. Si us molen, comenteu, ne soyez pas timide 😁! ➖➖➖➖ 1️⃣ Marché des Enfants Rouges: petit mercat on podeu fer una parada i menjar alguna cosa sense que us costi un ronyó (opcions vegeterianes, libaneses, japoneses, italianes,…). . 2️⃣ Grand Palais: sempre val la pena mirar la programació artística d’aquesta GRAN sala. . 3️⃣ Merci: LA concept store més coneguda de París (ara que ja no hi ha Colette). Hi teniu un petit racó-cafeteria molt mono si heu de fer una pausa. . 4️⃣ Fundació Henri-Cartier Bresson: si sou amants de la fotografia, mireu-hi la programació. No és un espai gaire gran però us podeu trobar amb exposicions que valguin molt la pena. . 5️⃣ Kerzon: en aquesta botiga de la rue de Turenne hi podreu trobar, entre d’altres productes meravellosos, espelmes amb l’olor de Place des Vosges, del Parc Monceau i de mil racons més de París. . 6️⃣ Mariage Frères: una de les meves botigues preferides per a comprar te: especialment bonic l’establiment que tenen a la Place de la Madeleine. . 7️⃣ Le Bon Marché: un dels imprescindibles de la Rive Gauche: una de les galeries més antigues de Paris on s’hi passegen artistes i actrius: jo aquest diumenge m’hi vaig trobar a l’Isabelle Nanty (Georgette a la peli d’Amélie). Molt bona selecció de productes i un ambient gens estressant si es compara amb Lafayette o Printemps. . 8️⃣ La Cité de la Musique: jo hi vaig anar per l’expo de ‘Doisneau et la musique’ però em va agradar tant l’edifici, com l’expo com tot l’espai de la Villette que hi ha la vora. . 9️⃣ French Trotters: concept store de dos pisos on hi pots trobar marques interessants i les darreres propostes de moda, complements i llar. Preus pels núvols. (Però mola MOLT la selecció que hi tenen). . 🔟 Le Loir dans la Théière: un dels meus imprescindibles del barri del Marais per a té i pastissos. Sol haver-hi força gent per la tarda però pel matí és genial. No hi estan permesos els ordinadors. No és un lloc de modernillos. I precisament m’encanta per això.
Bonne gueule et bon weekend à tout le monde! ✨
Després d’haver passat desenes de vegades durant el darrer any pel carrer Parlament fa un parell de dies em vaig donar compte de que existeix (#OleMiEmpane) 💁🏻‍♀️👉🏻 @misskleckley una botiga de roba i complements amb marques que van des de @lazyoafs a Champion passant per Ellesse, Valfré, Crap Eyewear, Coucousuzette, Models Own, Holy Recycle i d’altres. La meva preferida 👉🏻 @pepaloves 😍 #BcnShops
Ahir va començar la 5a edició de @moritzfeeddog. Si esteu per la ciutat aquest cap de setmana i us agrada la moda aquest festival és una cita imperdible. S’hi projectaran documentals com ”Cambodian Textiles”, “Les dessins de Christian Dior”, “The Times of Bill Cunningham”, “Paris Couture” o “The Wars of Coco Chanel”, entre d’altres. El que obria el festival ahir “Yellow is forbideen” em va flipar. Avui toca sessió doble 🍿 #LaBcnLastCallVaAlMoritzFeedDog 👩🏻👗
NOU POST AL BLOG 👉🏻 @barcugat || Li podrien haver posat ‘Bistrot Cugat’, ‘Le Comptoir de l’Eixample’ i mil combinacions franco-catalanes més. Doncs no. Li han posat Cugat en honor a la llibreria-papereria que fins fa poc hi havia al número 99 del Carrer Bruc. L’acaben d’obrir i ja està al meu Top 10 de bars-restaurants preferits de la ciutat. Enhorabona Quim i Joan, aquest local és canela fina!👌🏼 || Teniu la meva crònica al link de la bio 😉
«El seu ull sempre en cerca de la modernitat, retrata de manera inquietant aquesta continua transformació que allò modern imprimeix i exigeix la seva gent i les seves ciutats». ••• Fins al 19 de maig podeu visitar ‘Berenice Abbott. Retrats de la modernitat’ a @mapfrefcultura. Un recorregut per la trajectòria de la fotògrafa americana Berenice Abbott a través de gairebé 200 fotografies procedents d’algunes de les col·leccions nord-americanes més importants: The New York Public Library, The George Eastman Museum (Rochester, Nova York), The Howard Greenberg Gallery (Nova York), The International Center of Photography (Nova York), The MIT Museum (Cambridge, Massachusetts) i el The Museum of the City of New York. ••• Foto 1) exterior @mapfrefcultura Foto 2) retrat de Lucia Joyce (filla de James Joyce) Foto 3) Pont de Manhattan, 1936 Foto 4) Bar de Cabaret (aquesta és d’Eugène Atget ❤️ -n’hi ha 11 d’ell-) ••• 🗓 Dilluns de 14h a 20h /  De dimarts a dissabte de 10h a 20h /  Diumenges i festius de 11h a 19h. ••• #expoBereniceAbbott MERAVELLA ✨ (jo hi torno segur)
La Dreta de l’Eixample, les seves façanes i aquesta llum... 😍 #oldintownbcn

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

%d bloggers like this: