Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

VSB: Elegància Made in Barcelona que brilla amb llum pròpia

Els havia anat seguint la pista a diferents mercadets. Havia anat observant els seus productes. Un bon dia els vaig conèixer. Es deien Juan i Gabriel. Eren els dissenyadors de VSB. Quan els vaig conèixer personalment vaig entendre perquè es dediquen al que es dediquen i perquè ho fan en cos i ànima.

20140507-184555.jpg

  • LA MARCA – L’ESTIL

VSB és la marca de bijuteria-joieria nascuda a Barcelona l’any 2004 sota la qual en Juan i en Gabriel, nascuts a Argentina, presenten les seves petites-grans obres d’art. Collarets, polseres, anells…peces dignes dels contes de les mil i una nits ;-).

Ambdós es van iniciar en aquest sector a través de la joieria d’alta gamma i amb un públic molt concret: el masculí. Més endavant, van decidir reinventar-se fins arribar al concepte d’empresa que actualment estan desenvolupant, tant a nivell material com a nivell filosòfic: concebre les joies com un regal molt especial i personal.Segons la seva filosofia “regalar una joia comporta incorporar sentiments que perduraran en la mateixa al llarg dels anys”.

Des de sempre regalar una joia ha portat implícit el fet de celebrar un dia especial (i.e. un aniversari, un casament). L’avantatge, però, de les joies dissenyades i fabricades per VSB és que no cal esperar a aquests “grans esdeveniments” per a adquirir-ne o regalar-ne una. Es tracta d’una bijuteria d’autor de gran qualitat i amb uns preus bastant ajustats tenint en compte la qualitat del producte final.

Els dissenys que trobareu són el resultat de les idees entremesclades d’en Juan i d’en Gabriel: d’una banda, línies pures i materials nobles i, de l’altra, formes generoses, orgàniques i exuberants. Una mescla explosiva que atorgarà la touche de personalitat propia que esteu cercant quan voleu comprar una joia.

Tant si busqueu un collaret per “tot anar” com si busqueu “la peça” (sí, aquella que ha de provocar l’enveja -sana- entre el vostre grup d’amigues) VSB us ofereix una gamma de models molt àmplia.

A mi personalment m’agraden molt les darreres col·leccions que estan traient, especialment els braçalets: línies més depurades i amb un toc més juvenil. Els dissenyadors estan en permanent contacte amb les clientes: “de res serveix estar al taller si no sabem què volen les clientes”. Per això sempre els podreu trobar a tots els mercadets on VSB té presència (Downtown Market, al market de l’Hotel Gallery, Bcn en las Alturas…).

  • MATERIALS

Una de les característiques principals de les joies de VSB és el material amb què principalment treballen: el cristall Swarovski. A aquest li apliquen un tractament i uns processos per tal d’aconseguir l’efecte de geoda desitjat pels dissenyadors. D’aquesta manera les joies de VSB brillen amb llum pròpia.

Es tracta d’uns processos de transformació que en Juan i en Gabriel han anat ideant, provant i perfilant fins a trobar el que reflecteix millor els dissenys, colors i formes que tenen en ment quan s’imaginen la peça en la seva fase final.

El resultat de tot plegat és una joia amb caràcter i molt, molt femenina.

A més dels cristalls utilitzen metalls adequats per a les tècniques de joieria, com el bronze, a més de pedres semi-precioses naturals i capes d’or per a l’acabat final.

A continuació aquí teniu algunes de les fotografies de les joies: Mireu quines polseres, són les que us deia ;-):

20140507-184406.jpg

Aquí teniu els anells:

20140507-184515.jpg

Guaita quins penjolls:

20140507-184529.jpg

Collarets o “pecheras” com en diuen ells:

20140507-184626.jpg

20140507-184709.jpg

20140507-184747.jpg

  •  COL·LABORACIONS

Recentment han col·laborat amb la dissenyadora catalana Rosa Clarà proporcionant les peces de bijuteria que acompanyen la col·lecció de vestits de festa d’aquesta temporada.

També han col·laborat amb dissenyadores de reconegut prestigi com Justícia Ruano, una habitual de les passarel·les de la 080 Barcelona Fashion (a les dues darreres edicions amb joies de VSB, precisament) o Mariette Røed, una dissenyadora noruega que té ha tingut l’honor d’haver vestit en vàries ocasions a la princesa noruega Mette Marit.

Més recentment han col·laborat amb Caroline Zachrie, una de les celebrities amb més glamour a Singapur. Part de les vendes de la col·lecció “Geodas” aniran destinades a École du Bayon, un orfenat de Cambodja de la que ella n’és ambaixadora.

El proper mercadet on els podreu trobar és aquest cap de setmana al Bcn en las Alturas

vsb

PD1: I per si de cas algún dia te n’oblides: Viu Sempre Brillant…

PD2: Ah! evidentment, no cal que esperis a que algú et regali un joia. Els auto-regals #estanalordredeldia.

One comment on “VSB: Elegància Made in Barcelona que brilla amb llum pròpia

  1. Retroenllaç: Mini-Guia de llocs on podeu comprar regals originals (Barcelona) | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall

A %d bloguers els agrada això: