Bcn Last Call

Blog sobre Barcelona

La Barcelona d’Hermes: la solució al vostre Sant Jordi 2016 ;-)

Després d’algunes setmanes sense escriure (vergonya mode ON) reprenc el bloc amb una súper notícia. L’Associació Caçadors d’Hermes de Barcelona, de la que ja fa força temps formo part, va presentar ahir al vespre a la Fundació Setba (Plaça Reial) el seu primer llibre“La Barcelona d’Hermes”: un llibre coeditat per l’Editorial Albertí i l’Ajuntament de Barcelona.

La BCN Hermes portada

No puc negar que estic molt contenta de com ha quedat el llibre, però el que em fa més il·lusió de tot plegat és compartir aquesta aventura amb un grup de persones meravelloses i d’una qualitat humana extraordinària amb qui he treballat moltes hores, unes de molt intenses i d’altres de més disteses (vermutillos n’han caigut uns quants ;-)).

A més hem tingut la sort de tenir uns col·laboradors de luxe que han contribuït sense pensar-s’ho ni dos segons. Ells són: en Max, la Mireia Valls, en Xavier Theros, en Guillem Martínez, en Ricard Martínez, en Dani Cortijo, la Inma Santos, l’Aureli Vázquez, en Daniel Venteo i la Carme Grandas. Mil gràcies per les vostres aportacions!

El que va començar com una idea esbojarrada després de veure’ns un dia per a fer un vermut ha acabat amb una realitat palpable com és el fet d’haver publicat un llibre. És motiu, doncs, de “honda satisfacción”.

No em pertoca tirar floretes sobre aquest projecte ja que seria fer-se un “Juan Palomo” i això no és tasca nostra. El que sí us puc explicar és que a través de La Barcelona d’Hermes podreu descobrir una Barcelona on el déu  Hermes hi és omnipresent, tot i passar-hi desapercebut. Segons la llegenda mitològica, Hermes fou un dels fundadors de la ciutat i això ja és un bon motiu per concedir-li una atenció especial.

Aquest Déu representa el comerç i les finances, és protector dels viatgers, inspirador de l’art i promotor de les ciències. En aquest llibre trobareu les eines per anar descobrint, per zones concretes, la seva figura i entendre perquè el podeu trobar en segons quines localitzacions.

Encara sou a temps de venir a la segona presentació que tindrà lloc el proper dilluns 11 d’abril a les 19:30h a la Llibreria Jaimes (Carrer València, 318). El nostre mestre de cerimònies serà en Dani Venteo; nosaltres, els Caçadors d’Hermes de Barcelona, l’acompanyarem.

jaimes

En aquesta foto érem 11. Malhauradament l’Ángeles ens va deixar fa una setmana però la seva empremta seguirà molt present en cada petit pas que el grup vagi fent.

749

On el podeu comprar?

A les llibreries de Barcelona com la FNAC, El Corte Inglés, Altaïr, la Casa del Llibre i a la Sala Ciutat (c/ Ciutat, 2) (18 euros).

Us deixo amb unes instantànies d’ahir al vespre:


  
  
Suposo que ja teniu clar quin és el llibre que cal regalar aquest Sant Jordi, oi? 😉

12 comments on “La Barcelona d’Hermes: la solució al vostre Sant Jordi 2016 ;-)

  1. Jordi Casadevall
    Abril 6, 2016

    Va ser una vetllada fantàstica 😉

    ja he enllaçat amb el meu post 🙂

  2. http://salsa-ficcio.blogspot.com
    Abril 6, 2016

    Núria, no et recordaràs de mi. Eres clienta meva a la Caixa, a Claret. Avui he trobat el teu pare i m’ha explicat tot això: el llibre col·lectiu, el teu blog… i m’han vingut ganes d’entrar-hi. Jo també escric i també tinc un col·lectiu que de tant en tant publiquem algun recull. Com tu dius, molta feina, que es fa a gust i algun vermutillo que va caient, només faltaria. Aniré passant per aquí. Fas bona feina, veig. Felicitats per la publicació i per la presentació!

    • Bcn Last Call
      Abril 7, 2016

      Si! M’ho va dir el meu pare ahir! Doncs m’alegra que t’agradi. La veritat és que tant lo del llibre com lo del blog ho faig amb molta il·lusió :-). Jo també hi donaré un cop d’ull al teu blog quan tingui una estoneta tranquil·la ;-). Una abraçada i endavant amb els blogs! 😉

  3. Editor
    Abril 8, 2016

    Si voleu llegir un capítol, veure imatges del llibre… http://www.albertieditor.cat/ficha.php?id_producto=5912

  4. Retroenllaç: L’Oracle: una cafeteria-teteria on us tractaran com a casa (Horta) | Bcn Last Call

  5. Retroenllaç: La Barcelona d’Hermes ya es una realidad – Instants Barna

  6. Retroenllaç: barcelonahermes

  7. Retroenllaç: La Barcelona d’Hermes, el libro | Cazadores de Hermes Barcelona

  8. Retroenllaç: La Barcelona d’Hermes, el llibre | Cazadores Hermes Barcelona

  9. Retroenllaç: La Barcelona d’Hermes ya es una realidad – Instants Barna

  10. Retroenllaç: Passatge Bacardí: el passatge de les botigues de luxe (Gòtic) | Bcn Last Call

Deixa un comentari

Bcn Last Call és membre de:

Bcn Last Call col·labora amb:

Reconeixements:

Encara no em segueixes a Instagram?? NO way!!

No s'ha trobat cap imatge d'Instagram.

Dubtes, consultes, suggeriments?

bcnlastcall@gmail.com

Copyright © 2012 · All Rights Reserved · BcnLastCall